94

медиен комфорт

преди 5 години

Ако беше българин, медиите щяха да го нарекат убиец на бебета. Но понеже е Местан, това е убийство по невнимание. Още отсега, преди да има каквито и да е резултати от разследване, медиите гледат да смекчат обстоятелствата и нещата да не са така грозни. Вече е имало посещение на дебеловрати батковци при роднините на бебето, за да бъдат "убедени" хората да не предприемат нищо срещу Местан. Медиите посипват новината със захар. А е налице смърт на бебе.

93

Анонимен

преди 5 години

Въпреки завоалирания текст (да не казвам, размития текст), е ясно, че Лютвито е причинил катастрофата и смъртта на бебето. Днесбегето много "срамежливо", т.е. страхливо, угоднически ни информира за случката.Хайде на бас, че на тоя агент, как беше ... Павел ще му се размине!Както се размина на представителя на другия етнос Московски!Гнус !!

92

само гледайте

преди 5 години

Гледайте сега какво става. Понеже и двамата шофьори са турци, никой няма да е виновен. Те сами ще се разберат помежду си, дали за пари или чрез заплахи, но родителите ще наведат глави и ще мълчат. Ако на мястото на Местан бе българин, турците щяха да хукнат по прокурори и да водят дела, докато съсипят човека. Но понеже това е Местан, виновен няма да има. И, не3, това не е на етническа основа. Това е на основа Турция, без коята бг турците биха били много по-малко настъпателни.

91

Един

преди 5 години

Понеже съм пич и не вярвам на нищо, отвярям стрийт вю и виждам, че и в двете посоки по пътя с предимство НЯМА знак за ограничение на скоростта. Ограничението е 90 км/час. Картата е добавена 2018 г. Та версията с превишената скорост на водача по пътя с предимство издиша. Освен разбира се, ако знакът за ограничението не е поставен след заснемането на картата, например днес, два часа след катастрофата ...

90

Анонимен

преди 5 години

Местан трябва да бъде съден за причиняване на катастрофа и отнемане на човешки живот. ГЕРБ могат да извлекат активи ако тикнат този национален предател в затвора. Но както знаем че и ГЕРБ са национални предатели и нищо няма да се случи. Бог да прости детето и моите съболезнование на семейството. А онзи който пише че това било атентат срещу Местан е *** или психично болен.

89

Анонимен

преди 5 години

А хора не така богаташа винаги е невинен и е мил и драг на господа че дава дарения на храмове а бедняка кво само се поти

88

до 102

преди 5 години

Навремето в 8-ми клас по физика се решаваха подобни задачи.Едното топче с маса еди каква си се движи праволинейно с еди ква си скорост,друго топче с еди каква си скорост и с еди каква маса взаимодейства с първото топче,демек сблъсък.Пита се в задачата за траекторията на двете топчета след удара.Със съвремените компютри задачата се решава за 1 секунда!

87

New News

преди 5 години

Правилникът за движение се отнася за всички,на пътя всички са равни.Но понякога загиват не виновните,а невинните.От сега нататък,Местан е белязан по челото като човек отнел живот на малко дете,невръстно.Аллах такива грехове не прощава.Местан е изключително ерудиран и интелигентен човек,и ако не беше в политиката,щеше да се ползва с безкрайно уважение в обществото.Но в желанието си да бъде ,,повече от другите'' ще бъде заклеймен и наказан от обществото.

86

местантуркопитек

преди 5 години

Тоя убиец на бебета трябва да лежи в затвора сега

85

Анонимен

преди 5 години

То се знае местан не е виновен но от добро сърце ще даде няколко стотин хиляди на семеиството

84

до до мак 89

преди 5 години

Именно на такива нагляри като теб трябва да им се отнемат сп доживот.Както и на това кръстовище както на всички подобни има знаци откъм пътя с предимство с ограничение до 60 км/ч.Или ти си мислиш,че трябва да преминеш минимум с 60?

83

За Аршина

преди 5 години

Не вярвам вече в бг правосъдна система . Какво се случи с Московски, уж пил, уж по не маркирани пътища, с шейна , непредназначена за дете...и нямало основание за убийство по непредпазливост. Толкова съм омерзен, че вече не вярвам и че пробата на Местан е отрицателна, а кръвните предстои да се вземат, след 2 часа! Защо никога , никога висшестоящ не е виновен ? дори чисто статистически това не е възможно, но явно за нашата правосъдна система е възможно, тя надскача всякакви факти

82

Анонимен

преди 5 години

На това място абсолютно виновен е Местан, да не ми го оправдава, оня свидетел измислен!

81

Анонимен

преди 5 години

А убиецът на бебета от какво си е изкълчил китката- от въртене на телефони как да "оправим работата" ли?

80

Анонимен

преди 5 години

100% другата кола не е имала спирачен път, така че как ще определят скоростта? Но сега ще се намесят донорите на Местан от Турция и Саудитска Арабия и гледайте как ще извъртят нещата в негова полза. Представлението започва.

79

алах ще го накаже

преди 5 години

Този е вреден дори за собствените си избиратели. Каква ирония на съдбата.

78

Дд

преди 5 години

Независимо от кой етнос е, детенцето дано господ го вземе в рая при себе си, а на родителите сила да могат поне частитчно да преодолеят загубата. За лютви дано има честен процес и ако е такъв задължително трябва да лежи за смърт по непредпазливост

77

Анонимен

преди 5 години

Горкото семейство!А сега ще ги изкарат атентатори.

76

Анонимен

преди 5 години

ТОВА Е АТЕНТАТ СРЕЩУ МЕСТАН - МОЖЕШЕ ДА УМРЕ

75

681

преди 5 години

Споко! Очаквайте "ненамеса" на турските му началници във вътрешните ни работи!Гаратира ви го Захариева и ГЕРБ!