33

Тео

преди 5 години

Ще бъда напълно циничен, но който и да е причина за катастрофата, няма да влезе в затвора. Ако е бащата на загиналото детенце - ще му тежи до живот, ако е Местан, ще плати 100-200 хиляди лева кръвнина и ще продължи напред. За него това не са стряскащи пари, най-вероятно толкова струва колата му. Такива са законите в демократичните страни, не само в България - да не забравяме, че Серена Уилямс уби човек при катастрофа, и освен, че не влезе в затвора, взе да мрънка, че са я изложили на показ!

32

Анонимен

преди 5 години

На Местан колата е ударена в десната страна. Т. Е изпреварвал е и тръгнал да се прибира в платното си . От удара другата кола се преобръща на покрива си.

31

ДеПеСе

преди 5 години

Край, Сокола поема отново, Козела в кауша!

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30Meстан идва откъм Джебел. Има Т-образно кръстовище и знак "Стоп".Завива наляво.Интересно ми е каква е алкохолната проба на другия водач?

29

Анонимен

преди 5 години

Знакът за забрана за изпреварване го има сниман на снимките. И маркировка има. Който е изпреварвал на това кръстовище, при тези знаци е за психиатрия. Луд! Иначе е лесно да отсечем - Местан, политик, дразнител на нацията, значи виновен! Не! Виновен е който е хвърчал при тия знаци и е изправарвал в насрещното. Ако е Местан, значи той е, ако е другият, значи той е виновникът и лудият убиец на собственото си дете.

28

Анонимен

преди 5 години

Не е труден казусът. На всяко по-голямо кръстовище има ограничение от 60кмч, но дори и да няма, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИМА ЗНАК ЗАБРАНЕТО ИЗПРЕВАРВАНЕ И НЕПРЕКЪСНАТА ЛИНИЯ!!! 100% и там има - това е първокласен път! Който е изпревавал е виновен, независимо Местан ли е или друг.

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24Виж снимките.Има спряла кола на кръстовището.Твърде възможно е колата, в която е била детенцето (Бог да го прости!), да е изпреварвала на това място.Колата на Местан завива наляво на Т-образното кръстовище.Той вижда колата вляво, която се движи в нейната си лента, преценява, че е далеч, и завива наляво в дясното си платно.Но там вече идва другата кола, която засилена изпреварва другата! И следва сблъсък!Труден казус, наистина.

26

Анонимен

преди 5 години

Ако беше прибран в затвора за противодържавна дейност, това нямаше да се случи.

25

Анонимен

преди 5 години

Суга ушевите почват от девет кладенеца вода да мъкнат. Няма да е лесно да набедят детето, но те са опитни.

24

Анонимен

преди 5 години

Аааа, ама Местан ли е фърчал по пътя, а другият не го е видял, щото Местан прелита с 98кмч при разрешени 40кмч. ВИНОВЕН ТОГАЗ! Който е хвърчал е виновен.

23

Анонимен

преди 5 години

Не го харесвам изобщо Местан, но.... Ако другата кола е карала лудо като камикадзе, други преди мен писаха 98км/ч при разрешени 40км/ч, то може би не го е видял с тазо скорост, което по-скоро го оневинява. Ако, просто е отнел предимство на каран по правилата автомобил, то е виновен. Каквото и да е станало, въпросът е дали няма да се покрие от нашите органи с едно обаждане свише.

22

responce до 25

преди 5 години

Що бе, той може ли?

21

Бау

преди 5 години

В друг сайт пише, че Местан е карал. Колата му е бая мощна и най-вероятно е летял по пътя ...

20

Узуна

преди 5 години

Местан агата вместо евродупедат, ше в пазарджик Затвора, каква ирония на съдбата.

19

Анонимен

преди 5 години

Как е ясно за децата ,а не е ясно ,кой е стоял зад волана?!??Ясно е !Просто -не искате да кажете !!

18

мак

преди 5 години

Ще се отърве, пияндури зад волана се отървават, камо ли един политик.

17

tt

преди 5 години

Сега ще пищи,че е политическа атака.

16

Анонимен

преди 5 години

катастрофата е станала на място където изпреварването е забранено и скоростта е ограничена - 40 км/ч . от удара другата кола е изхвърчала в дерето .

15

Анонимен

преди 5 години

Да си вземе адвокатите на Ставийски и да си поръча същия съдия(не че има голямо значение при кой ще се падне)Тоя мач сме го гледали

14

Анонимен

преди 5 години

Лютви Местан е бил зад волана, пише го по Кърджалийските вестници. Той е причина за катастрофата, докато се е включвал в главния път.