454

Василев

преди 5 години

Герберите живеят в някаква паралелна държава , в едната държава *** превземат държавността и гражданите недоволстват, а в другата герберите се изявяват като властелините, които модернизират държавата!!!Агент Уйли Бенет!ЦРУ!!!

453

Анонимен

преди 5 години

Един американски генералобясни защо сащ опасват РФ с военни бази -- имало една клика в сащ около властта, която много печелела от поръчките за тях . Това било много доходно ине можели да спрат . Даже канятна закуски и представителя на герб ,онова влечуго на снимката задпожарникаря с четири дипломи .

452

Анонимен

преди 5 години

На селския майдан след изборитеще се проведе разстранджване ...

451

анонимен

преди 5 години

Летящата Американска кошница Ф 35..Е вече в историята! -:) Ама калпавото си е калпаво бе братче! И много средства да имаш.След като не ти идва от вътре.Та и калпави "мозъци" От вън да си внесеш Все тая! Ех тия руснаци. "пияндурници" Ама ненадминати във военното дело! Там им е силата! -:)

450

защо

преди 5 години

"Не случайно навсякъде България се сочи като пример, за това, което правим и се прави."1. Първи по корупция.2. Първи по неефективна съдебна система. 3. Първи по най-ниски заплати.П. П. Да не изброявам повече, че ме досрамява.

449

Дзъ

преди 5 години

Щото пък вашата листа не е същата

448

Анонимен

преди 5 години

Благодарение на трумп Калифорнияще излезе от сащ . Нека продължавада се бори със социализма . Но в сащняма и един икономист , който да знаекакво става в Китай .

447

Анонимен

преди 5 години

Странджата скоро ще бъде разстранджен .

446

Анонимен

преди 5 години

Мястото на бойкарите е в белене . Има защо .

445

с бкп в джоба

преди 5 години

Цръвени пребоядисани дед офци,ха ха краят ви са вижда.

444

Анонимен

преди 5 години

България ще сложи кръстна крадливия , лъжлив инекомпетентен герб .

443

До синия трол

преди 5 години

И аз някога бях за СДС, докато икономическият фашист Иванчо Костов не фалира фирмичката ми защото била "малка". Успях да я възстановя при "социалиста" Станишев. Е, ирония на живота. Не си живял достатъчно за да коментираш.

442

Анонимен

преди 5 години

Индия сложи кръст на Ф - 35 .

441

Идеалист

преди 5 години

Листата на ГЕРБ: ***, некадърни ....от тук до Брюксел. Цветанов може да го запишете като нещатен сътрудник в Еропейския Парламент. Той има опит от разнасяне на папки от ДС 7 - отдел!

440

Задълбал в теорията

преди 5 години

До СТРАНДЖАТА: Странджа, ти си взел да ставаш теоретик! Хайде разкажи на електората как се заличава едно учение. Който учил, учил. Ето например един от биячите в Габрово е изкарал седми клас, а се оказва, че не може да чете и пише. Но има право да гласува на изборите. Как и от коя теория ще разбере за кого да гласува?

439

Анонимен

преди 5 години

До децата! Дечица ...Що си губите времето тук.да ви четем глупостите? Човек ако няма какво смислено да каже.Просто трябва да си замълчи! -:) Нищо лично! Просто се усеща че "скучаете"!

438

Анонимен

преди 5 години

Ф - 16 умря . Пиндоскитегенералчета гледат катодиванета как американскатавоенна мощ се топи пред очите им .

437

terhnvoshmonihvoh

преди 5 години

От ГРОБ по-големи комунисти няма. Гласувай народе. Заслужавате си съдбата. Като овце на заколение

436

Приказки за лека нощ

преди 5 години

Приказки за лека нощ ли започнахте да си разправяте? Някой интересува ли се от това кой и за какво ще го изпращаме депутат в Европарламента? Как така една Финландия има почти 100% усвояване на еврофондове за селските райони, а у нас едва стигат 20%. А ако питаш Боойко, само за "големи успехи" говори.

435

Анонимен

преди 5 години

Герберюжките влечуги се плъзнахада се спасяват и да се крият в храсталаците ,но противозмийските патроните със сачмиги настигаха като дъжд и ги надупчваха като решето .