474

анонимен

преди 5 години

от толко десетилетия е мъртва тая държава че вс. са свикнали и не им прави впечатление че няма здравни, социал, пенсии и др. и др. най добре почвайте да подарявате драгалевци на турция, банкя на арабски емирства и т.н. такива психо съдисти като комунистите и в африка няма.

473

Анонимен

преди 5 години

Отивайте да лягате, защото утре е работен ден, и всеки трябва да работи съвестно, качествено и ефективно, защото трябва да се плащат лихвите към МВФ и СБ, трябва да се плащат данъците, за да се издържа държавната администрация и да се плащат помощите на ромите!!!Бойко е местният губернатор на Световното правителство, и от него нищо не зависи, той изпълнява, както и Корнелия, както и Магарешки, както и Доган!Всички те са слуги, а ние сте робите които , като пчеличките ще събират мед!Милнър!ЦРУ!

472

Реалист

преди 5 години

До 1989г. Горди членове на БКП . горди служители на ДС. Разузнавачи. Професия партиен секретар. прелива от гордост...и сега когато Ви се напомня ...мигате като лисугери Чест му прави на Борисов че Ви припомня тези НЕОСПОРИМИ факти.

471

Анонимен

преди 5 години

Вие сте безполезни за България,за съжаление,политиката ви се свежда до това да угодите на чуждия интерес и се наду.пвате,да игнорирате българския интерес и да си разделите едни порции!Съжалявам,но България има нужда от промяна,поне за няколко години,за да поизтрезнеете малко след арогантното ви поведение!БСП трябва да се върне на власт.

470

Анонимен

преди 5 години

гербави мършицецо отроче на служител на държавна сигурностбокянския салам преподава в школата на мври сега тръгнал да плямпотиумират от страх че ще изтърват властаи са готови на всичко и майка и баща продават само да останат банкянското е второ поколение член на бкпабе направо повръщаш като ги видиш

469

Фенбг

преди 5 години

Баце по добре ни осведоми как вози асансьора на Цецо удобен ли е ?

468

Анонимен

преди 5 години

Баце при шпионин ДС имахме държава нали си спомняш и ти беше пак в МВР и то преподавател в ВСШ " Георги Димитров" на МВР макар и по физическо и джудо.

467

Бойкот на OLX

преди 5 години

А листата на ГЕРБ е апартамент, асансьор, тераса и пак апартамент, асансьор, тераса...

466

Койчо

преди 5 години

А за мен листата на герв е баце кмета на Симитли баце пак кмета на Симитли

465

СМЕХ

преди 5 години

А на кой ли е - калинка-ченгесар, калинка-ченгесар, ..... май на ГРЕБ...... :))) ХХАХАХХАА

464

Ужас

преди 5 години

Те във всички листи са полицай, роднина, дете на полицай, роднина???Затова в България са най-ниските пенсии и заплати, но се купуват скъпи жилища на ниски цени и се карат най-новите автомобили, а социално слабите вардят по 20-30 хиляди евро и си купуват имоти.Работниците са виновни за всичко и трябва да плащат скъпи вода, ток, застраховки и данъците всяка година нагоре.Трябва да има за нашите хора!?!?!!?? От листите.

463

Анонимен

преди 5 години

Шпиони,Държавна сигурност ,важи не само за листата на БСП но и за цялото Народно събрание

462

мдааа

преди 5 години

ББ може да се поуспокои вече .Чета по други места , че пренаредили листата и дружката му Станишев бил на 5-то място . Сега , ако БСП изгубят изборите , СС какво ще " пее" . Аз и много други сме отвратени от Станишев , не може ли да отиде на някоя служба и да ни отърве от евролибералното си присъствие Така ме затрудняват изключително много да гласувам за БСП

461

Анонимен

преди 5 години

На съсела у изстина топлото местенце. Горкия! Как ще си узакони откраднатите пари.

460

Василев

преди 5 години

Отивайте да лягате, защото утре е работен ден, и всеки трябва да работи съвестно,качествено и ефективно, защото трябва да се плащат лихвите към МВФ и СБ, трябва да се плащат данъците, за да се издържа държавната администрация и да се плащат помощите на ромите!!!Бойко е местният губернатор на Световното правителство, и от него нищо не зависи, той изпълнява, както и Корнелия, както и Магарешки, както и Доган!Всички те са слуги, а ние сте робите които , като пчеличките ще събират мед!Милнър!ЦРУ!

459

Анонимен

преди 5 години

От ГЕРБ като толкова го харесват Станишев, да го сложат в своите листи!

458

Анонимен

преди 5 години

Ако Корнелия Нинова не беше поела БСП, отдавна партията щеше да се е разпаднала.Сергей не работи за България и като ръководител на ПЕС не направи нищо в посока социалистически идеи. Той е представител на богатата аристокрация, не бих се учудила, ако са го захранвали със сребърна лъжичка (казват, че предпазвало от болести).За мен социалистическите идеи са: подобряване условията на труд и закони срещу бруталната експлоатация, достъпно образование и здравеопазване за всеки, не само за богаташите.

457

Василев

преди 5 години

Когато в една държава , всеки е абдикирал и не иска да носи отговорност, тогава идват ромите и започват да мачкат !Еврофондовете няма да ви помогнат , ако не се научете да носите отговорност!!!И Господ не може да ви помогне, защото сте селяни прости!!!Агент Кейти Холмс!ЦРУ!!!

456

Анонимен

преди 5 години

Ако зависи от Борисов той ще говори и ще се оправдава с Държавна сигурност още поне 50г. Така се случи в моя живот,че познавах доста хора от нея. Днес 50% от тях са починали, а останалите са неработещи и не особоно здрави пенсионери. Интересно защо Борисов не използва за оплакванията си турското робство? Като искаш да се оплакваш- причини много.

455

Василев

преди 5 години

България е ромска държава и политиците са купени от братчедите роднини на ромите, богатите банкери евреи!!!България е на колене!!!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!