17

Анонимен

преди 5 години

До И после - този път ползата няма да бъде за ГЕРБ, а за Радан Кънев...Ми, защо Нинова да не помогне на партията на Костов, задължена е малко или много! Той, Кънев, като не успява сам, нека види хаир от бсп!

16

честито

преди 5 години

Нинова получила нова метла Версаче с гравирана дръжка от масив.

15

Анонимен

преди 5 години

Маските паднаха-най-важната национална кауза успешният мандат на президента??Какво общо има това с България,с хората и техните проблеми?браво Нинова,браво Корнелия,демокрацията много ни отне,а.Путинови марионетки.БКП/БСП никога не била българска партия.

14

Бекуит

преди 5 години

Станишев първо ако бе мъж и второ ако имаше достойнство сам отдавна щеше да се откаже и да избегне унизителната ситуация някой да го оценява като *** на хайван пазар! Но, явно евродепутатството е по ценно от честта! Как постъпи Стефан Цанев, когато разбра, че управляващите от Герб решили да го награждават, но 6 видни герберюги били против? - Моля, не желая да бъда оценяван от такива хора и награда от тях! Мерси!

13

Анонимен

преди 5 години

Всички от листата на БСП немогат да бъдат градивна опозиция. По причина , че са били винаги политически номенклатури в БПС. Без да са показали нищо свършено и реализирано като проект. Нищо освен консумация на бюджет и празно говорене. , к.

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Може да внесем втора ръка гилотина от Франция за да се катерят/играят децата по дърветата.

11

Анонимен

преди 5 години

Какво свързва комуниста с дървото? Въже разбира се!

10

Анонимен

преди 5 години

БСП/Герб/ДПС/ВМРО/Патриоти/Воля = БКП

9

Спиро

преди 5 години

Корнелия е по-голям нарцис от Боко Тиквата. Преди време ми бе безразлична, но с изкуствения си партизански ентусиазъм и лошия усет за подбор на теми, в комбинация със слабите й ораторски качества, в които усещам основно злост и низши страсти, вече не ми е безразлична. Гнусна е. Смятам да гласувам преференциално за някой от малките партии, като преди това проуча човека.

8

Реалист

преди 5 години

Гладни курвалинки, власт сънуват...

7

Анонимен

преди 5 години

БСП са още по-големи крадци от ГЕРБ, не се залъгвайте - вълкът козината си мени, но нравът си никога. фалираха банки 97ма година, фалираха КТБ 2017та година, освен да крадат друго не знаят.

6

Гледна точка

преди 5 години

настоящ водещ на предаване в червената телевизия Велизар Енчев. Последният обясни, че е научил за включването му в листата снощи. Приел поканата, защото било важно ГЕРБ и ОП ДА ЗАГУБЯТ ИЗБОРИТЕ.Ей, голям страх ги тресе БСП-то! Велизар Енчев, не приел за да бие БСП, а ГЕРБ да загубят!! По големи маргинали от тези няма!

5

Анонимен

преди 5 години

Никога повече БСП на власт !Обикновена справка на последователността на правителствара може да отговори защо.ГЕРБ се създаде благодарение некадърността и алчноста на БСП ! След управление на БСП се създаде и НДСВ ! Ако БСП бяха социална партия и народа беше доволен от тях,нямаше изобщо да има НДСВ и ГЕРБ !!Два пъти управляваха след 99г. и два пъти се ()сраха.Единият път докараха държавата до фалит !Пак кзавам,ако народът бе доволен от БСП ,ГЕРБ изобщо нямаше да съществуват.Мислете,избирател

4

москвич бракма

преди 5 години

комунистите са бита карта те са най големия враг на България

3

Велизар Енчев

преди 5 години

В последно време Деса ограничила и физическите контакти на Иво с мъжа й. Искала всичко да минава "през" нея.Заминаването на Христов в Брюксел бил единственият вариант скандалът да бъде потушен елегантно.По същата схема навремето Деса изгонила от "Дондуков" 2 и Елена Йончева.Цирк 😊

2

АНТИКОМУНИСТ

преди 5 години

Защо всички комунистически изчадия са лъжци крадци и убийци ????

1

Тангра

преди 5 години

Дилемата е ясна. ЗА Инстамбулската конвенция и мигрантите или Против. Обществото е силно против. Ако вкарат Станишев, БСП няма да спечелят изборите, защото ГЕРБ само чакат за да ги почнат, че ще докара мигрантите в Бъглария. Хората обичат простите дилеми и простите решения, но най-важното е НЕ ИСКАТ МИГРАНТИ, които са олицетворението на Габровския случай. Това е.