57

Анонимен

преди 5 години

За БСП целта ЕС и НАТО не е важна. И от тук е трудния разговор и не върви. Така беше и при Виденов ужким за Европа , ама слуша Москва. Затова тия са обречени да стоят в нещото и да мухлясват.

56

Брей

преди 5 години

Ако вярвах,че *** ще успее да разкара Сергея....

55

Анонимен

преди 5 години

БСП с тия лица отива на бунището като СДС. Тези слаби коне на БСП не са никаква опозиция , а са във въздуха от празнодумие.

54

Анонимен

преди 5 години

До44. Не е така. Тя си е лява. Защо нищо не приема от ЕС не е и за НАТО. Не се разделя и със старите БКП номунклатурчета / който са от малки. Покрай мама и тати в политиката/. Само неразбиращ от политическата игра ще я сравниш с десния и левия диктори и нищо от либерал. Чърчъл

53

Членска карта №7

преди 5 години

До пффА на кого!???

52

Членска карта №7

преди 5 години

До 40Може и да познаеш, а може да стане и обратното... По-скоро ще е реми резултата, с тенденция за крах на Тиквата, ако от Козяк са решили да му намажат ските. Ако от Козяк си го искат, с топ не мож го отмести!

51

пфф

преди 5 години

"Здравейте, циркаджии" не е на Станишев!

50

Членска карта №7

преди 5 години

Станишев има само едно попадение... Здравейте циркаджии!Шапка му свалям на малкия шивач, за това ехидно подмятане!

49

комитата

преди 5 години

в най-корумпиранат и бедна колония в ЕС ще с еизбият кой да влезе в листата,като че ли зависи от нас нещо-нищоооооооо само д агласуваме послушно. На фона на проблемите които има държавата това е по-вече от плачевно

48

Грешна опорна точка?

преди 5 години

До Анонимен 44: Г'лупост пишеш. Откъде Сталин, какъв комунизъм-фашизъм. Потърси по стабилна опорна точка.Много борци против комунизма се пръкват преди избори. И все забрават, че бат'им Бойко е бивш член на БКП. А не е сигурно и дали си е върнал членската книжка.Не че има връзка с темата.

47

Членска карта №7

преди 5 години

До 44До обяд е десен консерватор, по икендия дюнерджия, до към петата молитва се обръща на профсъюзен лидер... Но това е само за понеделник.... За всеки друг ден от седмицата, вади нов имиджжж!

46

Анонимен

преди 5 години

Станишев е много отмъстителен партиец. Той въведе БСП в губещи изборни кампании, за да докаже на Бойко личната си обич и вълнение когато Бойко побеждава, а на съпартийците си е внушавал- нека победи- ще се провали и по лесно след 30 години да го свалим отколкото днес, казал вчера за утрешния ден Станишеф

45

Анонимен

преди 5 години

От 44 тя явно не знае че един истнски ляв избирател никога няма когато целия народ гладува да ходи да дреме с мутрите и метресите им в спа център.Но това че и хрумна сочи къде основно прави лява политика тя.

44

Анонимен

преди 5 години

Станишев трябва да се яви самостоятлно. Много хора ще го подкрепят и с право.

43

Анонимен

преди 5 години

Станишев изгуби преди да се яви пред Бойко

42

Анонимен

преди 5 години

Корнелия направи онова което Чърчил Хитлер и Сталин заедно не можаха.А именно да създаде комунистическа партия но с фашистка идеология и да подведе всички с лява политическа ориентация ме това е лява партия докато тя реално е крайно дясна с неолиберални елементи.Между Нинова и Бойко разликата не е политическа а говорна Бойко директно си казва че е десен консерватор, а Нинова също е ни лъже че не е.Само че делата сочат сами особено след като заяви че щяла да търси левите избиратели в спа центрове

41

Поет като Пишурката

преди 5 години

До ДртПрч: Ти си бил голям поет, драги. Ако с подобни стихове и пожарникарското образование на бат'ти Бойко се управляваше държава, нямаше да изоставаме и от предпоследните в ЕС. Време е да си ходят гербаджиите. Не че БСП обязателно са по-добри от тях, но много им станаха на ГЕРБ далаверите.

40

До Станишев все губи

преди 5 години

Г-жа Лъжа има само победи до сега хахахха

39

от БКП нюз

преди 5 години

ЦК на БКП създаде ГЕРБ от хора със спецялна и специфична ориентация.От истинските гербериски-коминисти останаха само другарите Плевналиев и Лила Половата. Тотално разочароваха Цецко зидаря, Бойко-пожарникаря и хората от милицията които минаха на шпионски служби към строитените организации и приеха нелегани имена, Балкона, Терасата, Асансьора, Асвалта, Моста, ВиедуктаБКП не смаля, напротив засилва подкрепата си за Росен Плевналиев, който единстен в този момент се бори със всичко лошо

38

ДртПрч

преди 5 години

До Членска карта 7"Край на май" ще чакаме тогава,Да видим как се Буля оправдава за загубата си на евровота.Отново ще й стъжниме живота.