77

Анонимен

преди 5 години

При другаря Миков имаше съвсем ясни правила и задачи.То казваше "със светла бира към светло бъдеща".И всичко беше наред.А сега пи Нинова е хаос и безредие.Помнете ми думата ,че тая е агент на Бойко!А и какво му е на другарят Станишев,какво от това че целувал Местан!Я вижте на запад как го харесват.

76

безпартиен

преди 5 години

В тази партия вече няма дисциплина.Нинова едно говори,подчинените и друго правят.Май още сте си с 40 години назад-Тошо едно ви прочете от трибуната вие се хилите и после зад гърба му друго правите!Затова стигнахте дотук.Борисов е прав-вие сте като Колумб-нито знаете къде сте нито накъде сте тръгнали!Повече ред и дисциплина ви трябва-това е.

75

Корита за БСП

преди 5 години

Ами дълга и тежка разправия ще е , щом става въпрос за корита и хубави еврозаплати ....

74

Гацо Бацо

преди 5 години

Е те тва е БиСиПеТо! Най-успелия бг политик в ЕС да е изгонен от уволнената зам.мин. за съмнение за корупция от него , и една прилъстена и изоставена стара мома....

73

Стратег

преди 5 години

До АнонименНе. Аз не участвам дори в гражданската квота на БСП. Аз съм друг, различен, не обичам партиите, и съм обикновен българин. Просто искам да махна ГЕРБ от политиката. Имам начини за това и го правя. Без пари. Беден съм като църковна мишка;))) Аз съм от ония безимотни българи срещу които реве Симеонов.

72

gogo

преди 5 години

голям рев за този Станишев голямо тръшкане.Забравихте какви ги забърка с ДПС с царя.съсипа партията.Голям авторитет бил в пес ами като проповядва тяхната *** идеология голям ще е.Ние това не го искаме .Да си отива там при ***.Точка.

71

Даф

преди 5 години

До бай вълчо от хисарaГражданската квота на БСП: *** Милиончева - креватна труженичка и офшоркомица, Велвезул Еньов - от ДС минал през 4-5 партии, сеещ омраза и лъжи, Р. Гечето - уж икономист фалирал България и 3000 лв. за долар, Иво Христакиев - писача на ***, до преди 4-5 години уж от СДС, Гей Украински - Хохигер, заменкаджия и аферист, Деница Джендърова - обратна захапка и т.н. Какво ще правят тези другаЕ в ЕС, освен да работят срещу България....

70

Анонимен

преди 5 години

До бай вълчо от хисарaА на мен *** от Шумен ми каза, че Курнелка искала по 300 000 евро за избираемо място в листатата

69

Анонимен

преди 5 години

До71. Да ли тия са вън. Ония отвътре са с високите сметки.

68

Анонимен

преди 5 години

До стратега. Тия тежки , бавни и безперспективни разговори в БСП да ли не си давал съвети там. Ако си бил там като участник си намазал от възнаграждението. А това е похвално. Има нещо насреща от тия срещи.

67

бай вълчо от хисарa

преди 5 години

Какво по-добре да има граждани а. не партийни люде. Какво по-добре е да има мислещи ,а не подчинени.Е, лапачката е голяма . Бая хилки в евра ще вземат кандидатите. Такива като Станишев, Кутев,Пирински & компания вън. Вън и да ронят сълзи.

66

Анонимен

преди 5 години

Другарите бясно си гризат гърлата..........Паричките са доста......

65

Анонимен

преди 5 години

И за дявола бих гласувал, стига герб да загубят.

64

Стратег

преди 5 години

До Партиен членАз така съм поискал. Да се пречи на ГЕРБ с всички средства, възможни и невъзможни. Като толков амного обичаш ГЕРБ, стани им партиен член:))) Бързо ще се извърши смяната;)))

63

Стратег

преди 5 години

До Бсп са гадовеА да не би "героите" на "европейското развитие" да са по-добрите? Не мисля;))) Не забравяй, че Цветанов един път закуси малко повечко в САЩ отколкото трябва и падна;)))

62

Партиен член

преди 5 години

Отново при нас смехории,простотии,а накъдето и да погледнеш само ... шегаджии ! Срам, срам ! Не е това партията,за която сме се надявали,че най-сетне ще стъпи на краката си! Как пък за толкова години не можа да се намери един свестен ръководи тел,който да мисли и за държавата,и за хората,и за имиджа български ?! Сегашните знаят само едно - да се пречи с всички сили и по всякакъв начин на управляващите в момента / в случая ГЕРБ / и за друго въобще не става въпрос?!Изказванията им показ ват това:)

61

Бсп са гадове

преди 5 години

До стратег. С разследваната за пране на пари Йончева и с московския антиевропеец Иво Христов ли е добрият ход. Ти си просто зомбиран бесепар, на който и червено искърско *** да сложат от гражданската листа, ще му хареса.

60

Валери

преди 5 години

Дайте им още веднъж властта на БСП. След се оакат за пореден път, което е неизбежно, после поне 20 години няма да помислят за нея.

59

Стратег

преди 5 години

Г-да, вие, ако си мислите, че с инертността ви и с неучтастието в политиката, някой ще се заинтересува от вас и семейните ви проблеми, много се лъжете. Животът е Политика. И тук въпросът е, дали ще сте мат,рял обслужващ политиката или ще сте тези, които я правят.Много добир ход на Нинова с 4-те места за гражданската листа и присъдружните формации. Поне за мен, гражданската квота е много по-важна от партийната, от "известността".

58

Анонимен

преди 5 години

За много млади българи тия от БСП са неизвестни. Не ги интересува. Имат финансови и професионални проблеми, други семейни. Но ако зная какви пари си разменят в тая патия без труд. Свят ще шм се завие.