35

Жо

преди 5 години

ЗАЩО "случая Иванчева" ми изглежда нагласен?Първо- зрелищния 4 часов цирк при арестуването.Второ- прокурорите с удоволствие на минутата се разприказваха пред медиите, че Ивачева искала един милион лв подкуп! Има ли нормален човек, който ще поиска такъв подкуп в брой? Това става само по филмите.Трето- двете жени ги конвоираха до съда с пранги на краката- нещо, което не прилагаха на яки мутри като Очите, Пръча и др.Замислете се- какво се целеше с този цирк?

34

Анонимен

преди 5 години

Тая ква е..... Това е от кликата на ДайБългария претендиращи за новото дясно а всъщност крадливи ***

33

сс

преди 5 години

Всички ревем, че политиците са корумприрани. Хванаха една нагла и корумпирана, ама много нагла и проста и всички скочиха да я защитават. Това не го разбирам. Тая отива в затвора, на 100%

32

Анонимен

преди 5 години

Господин .....ов,как се откупи Хасан Азис.

31

УУУУЖАС....

преди 5 години

ГОЛЕМИ ЛЪЖИ - НЕЗНАМ ЗАЩО ВЯРВААМ НА ИВАНЧЕВА ТОЗИ ВАКЛИН КАТО ЛЪЖЕШЕ ПРЕД САШО ДИКОВ ТАКА СРИЧАШЕ АКО ГО НАКАРАТ ДА ПОВТОРИ КАКВО Е КАЗАЛ НЯМА ДА Е СЪЩОТО

30

Чичо Уили

преди 5 години

На всички ни ще е полезно да препрочетем "Гола съвест" на Хайтов.

29

Анонимен

преди 5 години

Господин Борисов,кой уби Вальо Танов?Господин Борисов, кой уби Мишо бирата?Господин Борисов, кой поръча Иванчева?Господин Борисов, така ли ще живеем-по мутренски?

28

Турчина

преди 5 години

Неудобните са смазани психически и физически.Това трябва да е достатъчен повод за смяна на правителството.Истината е,че ГЕРБ се провали по всички институции.Иванчева се бореше за "Зелен Младост" и в момента в който бе пречупена,започна зверско презастрояване.Хора,зелените площи ви дават кислород!Свобода за Иванчева!

27

Жо

преди 5 години

ГРОЗНА или красива е Иванчева- това не е важно.Важно е, че медиите тиражират лъжи.Първо- оказа се, че Иванчева е с висше образование и никога не е била фризьорка.Второ- оказа се за доказателствата в личното и тефтерче, някой друг е писал числата.Трето- Петко Дюлгеров се е отказал от показанията си, в които обвинява Иванчева. Същият заявил в съда, че при разпита са го уверили, че ако даде "правилните показания" може да го освободат от отговорност.Лъжите една по една се пукат с гръм!

26

Анонимен

преди 5 години

Ай стига с таз Иванчева , всички новивни са за Иванчева , щом взема подкуп в затвоара ако беше в Румъния да са я обесисли досега !

25

:):)

преди 5 години

ваклото агне е за кошарата, предлага подкуп, търси контакт да го предложи....

24

Пешо

преди 5 години

Как не ви е срам да пишете толкова тенденциозни статии! Но то "пишат от 24 часа" обяснява всичко. Изключително позорно е да цитирате пеевските медии.

23

Анонимен

преди 5 години

След като и кошаревския свидетел на прокурорите се отказа от показанията си , то тези приказки са просто свободни съчинения. Ясно е какво се случи- шайката отстреля единствения районен кмет в София, който не играе с тях. Със сигурност няма и да я оправдаят толкова лесно, вероятно са се погрижили да има някаква присъда, че иначе лошо- Иванчева може да реши да се кандидатира и за поста на Фандъчката..

22

Анонимен

преди 5 години

И забележете, в момента, в който ги арестуват, в Младост се отприщва едно строене, ум да ти зайде. Т.е. те са тези, които са спирали апетите на предприемачите, и вероятно са искали да се спазват правилата и да се търсят добри проекти. Което разбира се не е приемливо за предприемачите и лицата стоящи зад тях (тия дето сега ги показват с вили, тераси, апартаменти, дворци и т.н.). Дори само това може да ни каже, че двете жени са невинни и че всичко което се случи е абсолютна партийна поръчка! Ужас.

21

Анонимен

преди 5 години

Не знам какво ще реши съда, но се надявам да е в полза на Иванчева. Въпреки че по право на първа инстанция присъдите са произволни. Обаче лед като основният свидетел се отказа от показанията си, СРС-тата бяха подправени, а писанията в оня тефтер графолозите доказаха, че са дописвани от някой друг, просто не виждам как съдът може да им признае доказателствата. А без доказателства, всеки е невинен до доказване на противното. Жалко за двете жени, които бяха смазани, буквално. Жалко и за Младост.

20

математика

преди 5 години

минималка по минималка = апартамент на квадрат

19

Анонимен_777

преди 5 години

НЕ разбрах само как в тая корумпирана из основи *** ***, единствените обществени лица хванати с подкуп, и то при !публично документирана операция! ( достойна за 'ХолиВуд' ), бяха независимата кметица на 'Малдост' - Иванчева и заместничката и Петрова...?!!

18

Това

преди 5 години

Което се вървеше с двете жени е Прокурорски произвол. За пореден път ще плащаме сериозни обезщетения, след като ни осъдят в Страсбург.

17

Анонимен

преди 5 години

До истБроенето задължително трябва да става бавно, за да има време телевизиите да заснемат окованите арестанти. Не е важно дали някой ще бъде осъден, не е важно дали обвинението ще издържи, важно е да има снимки, видео, телевизионно излъчване, викове "ти си абсолютен престъпник" - реклама на прокуратурата му е майката.

16

Tangra

преди 5 години

Айде стига с тия fake news. Управленците се наакаха и сега се чудят как да се обършат. Ясно на всички е, че Иванчева е бавела, то друг инструмент да опазиш квартала от застрояване НЯМА. При тази корумпирана администрация (е Златен Век - най-свежия пример). Ясно е, че е спазарявала дарения за общината. ТОВА Е ПРАКТИКА откакто БОЙКО беше кмет. Това е публична тайна. Строиш, но оправяш тази градинка или незнам си какво. Ще видим ... докъде стига наглостта и безочието.