35

123

преди 5 години

Приемаш ли, смугли младежи със и без качулки да пребиват мирни граждани - продавачи в магазин?

34

1

преди 5 години

Досущ като член на БКП! Не си признава и не пуска кокала до последно! Други са му виновни!

33

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Абе, как тъй правиш протест срещу ромите, а си във властта, която ги размножава, пази и ги оставя безнаказано да върлуват ????Това не е ли някаква шизофрения ?!

32

Анонимен

преди 5 години

Ако имаше лустрация...

31

Анонимен

преди 5 години

Репликата беше към 30.

30

много просто

преди 5 години

Просто трябва да се наложи административна отговорност на тези които са пуснали биячите. Защото докато полицията поощрява престъпността, естествено е да има протести.Тъй де, какви мерки са взети срещу полицейските служители пуснали биячите че да се успокоят хората.

29

32,

преди 5 години

ако беше нормален,нямаше да защитаваш шайката.В цял свят хората протестират и за далеч по-маловажни неща.Изглежда не ти харесва,че населението започна да се пробужда и да си търси правата,които му отнемат всеки ден едни правоимащи,смятащи ни за правонямащи.

28

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов,наистина ли не четете какво мислят хората за вас,или просто не ви пука?

27

нормален

преди 5 години

Хора не се потдаваите на хитрите игри на бсп готови са на всичко само и само да бутнат правителството нека да не влизаме в етническа война защото и след избори пак ще живееме с тези хора а управниците ще са далеко от проблемите

26

Анонимен

преди 5 години

Само ромовете могат да бият полицията и да ги хапят и да бият и командосите и то без качулки, това се харесва на карикатурата от снимката.

25

Мито

преди 5 години

Ужас, веднъж преди десетина години и аз гласувах за тия. Никога повече МВРО, наредиха се и те на софрата и се видя що за развалена стока са. Един с един нормален няма, за патриоти да не говорим.

24

Анонимен

преди 5 години

Колко мъка има по лицето на този строен и красив мъж,даже и патриот,жертвал името си за каузата увеличение на населението,чрез продажба на фалшиви паспорти.А също така уредил ни с американски бракми Ф16 за три милиарда лева.И всичко това все на ползу роду.Как да не се възхитиш на комбинативния му ум и най-вече на ..лъка му.

23

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Шкембе войводо, полицаите вече не ви се връзват на мазните приказки, с които уж сте загрижени за тях. Няма да може, да им докажете очите и с поредните 10% увеличение на заплатите, които инфлацията предварително вече е изяла. Полицията е с народа !Тази , която отгледахте и размножихте по чужда заповед е еднакво вредна и опасна и за цивилните и за униформените българи. Тя е опасна за националната сигурност на България !Подайте оставка и се отдръпнете от властта, докато още можете

22

баба мара

преди 5 години

аз пък не приемам полицията да варди ромите мястото на полицията е поселата да вардят старците а не да ги убиват за 5 лева и да изнасилват стариципо на 85 години това е позор което правите когато хората се вдигнат някъде дапротестират

21

Анонимен

преди 5 години

Наглостта, лицемерието и комформизма нямат граници в България!Еманация на всичко това е този ! Дадоха им агенцията за бежанците и те я направиха в касаичка за пари, маса бандити получиха българско гражданство като си платих и маса истински българи останаха без такова защото не могат да си платят! И този вместо да се скрие някъде от срам, най нагло ни поучава! Срам!

20

До 18

преди 5 години

От всякъде ти личи,че си от управляващата шайка.Преди избори,след избори,народа повече не може да търпи да го бият,убиват същества с много привилегии.

19

Анонимен

преди 5 години

Стига не са първите избори нито ще са последните, не свикнах те ли че тогава е мястото на расизъма. Това не е само в България, примерно Англия още не знаят какво да правят но в основата си същото. Време е за избори,

18

Ф.С.В.

преди 5 години

Карашкембелов- властта ви сивърши -СВОБОДНА ЕВРОПА Ви размаза като мухи - а вашият етнос ( 2 бири 5 кебапчета и 50 лв на ръка за глас) ще ви докара до ръба на гражданско неподчинение - Хибридните атаки са ОТ ЗАПАДА - Къде е Плевнелиев американската *** да обясни ?? Ами Радиото направо ви СМАЗА като СЛОН мравка ! Медиите в България си мълчаха защото са ваши- Но винаги има и Независими медии ! За съжаление от ЧУЖБИНА! Сега искате да няма социални мрежи -М Габриел това иска -за да няма Протест

17

Анонимен

преди 5 години

Да сте чули някой министър или депутат поне от 10 години насам да си е подал оставката,в знак на несъгласие с вредната политика на управляващите?Нееее,няма и да чуете.Тук,веднъж докопал се до власт,бай *** я стиска със зъби и нокти,докато не бъде избутан от някой друг с по-силни лакти и по-остри зъби.Това е положението,уважаеми сънародници.Внимавайте,когато гласувате и помнете какво пише в библията:"По делата им ще ги познаете".

16

АТАКИСТ

преди 5 години

Шкембе, я кажи ще има ли уволнение за оня ченгел дето направи с палка аркада на журналиста по-голяма от тази на Кубрат Пулев в последния му мач?И той ли беше от протестиращите?И той ли беше с качулка?Кажи, ве?