75

Анонимен

преди 5 години

Видях ви как го казахте в магазина когато ......те налагаха младежа,

74

Анонимен

преди 5 години

Мислех, че този човек е от хората коти останаха във властта и на когото само може да се има доверие. Е след изказването му - СВАЛЯМ СИ ДОВЕРИЕТО ОТ ВАС Г-Н КАРАКАЧАНОВ ! Срамота ! Политическа лопата сте и вие !

73

Анонимен

преди 5 години

То пък едни протестиращи....

72

Анонимен

преди 5 години

То пък една полиция...

71

Когато управляващите

преди 5 години

дремят, качулките вършат тяхната работа, но го отнасят неопитните полицаи! Колко смешни бяха след лютивият спрей, такива ли ще ни опазват? Себе си не знаят как да опазят, а за друго още по не стават!

70

Анонимен

преди 5 години

До къде дикарахте разследването за българското гражданство? Карака знаем, че си в схемата. Казвай!

69

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

НОСИЛИ КАЧУЛКИ АМИ КАТО ВАЛИ ДЪЖД ЕДИН ТАКЪВ КИСЕЛИНЕН

68

Анонимен

преди 5 години

Предателю, а приемаш значи неработеща *** са напада мирни граждани, които се трудят! Ще видиш вече власт през крин макарон! Аман от предатели! Изгонихте всичко младо и читаво!

67

Анонимен

преди 5 години

"Защо са с качулки като не вършат нищо противо-законно? От какво ги е страх да си покажат лицата?"Жалък си, има Видовден.

66

Гледна точка

преди 5 години

Ако не са момчетата с качулките, ти шкeмбe и останалите 240въобще няма никога да си мръднете пръстта!!Защо са с качулки като не вършат нищо противо-законно? От какво ги е страх да си покажат лицата?

65

Анонимен

преди 5 години

"Агресията не е добрия начин на общуване,а спазване на закони и арестуване при необходимост!Насилието и агресията,раждат омраза и агресия,а всяването на омраза е зле и за двете страни и неводи до нищо добро!"Напротив - безхарактерността не води до нищо добро разбра ли !

64

Mopcku_

преди 5 години

И ти Каракачанов като половината армия и над половината полиция сте с наднормено тегло. Нямам никаква идея как може да се покрият нормативите по ФП в това състояние. Тъй че добре че са момчетата с качулките. Силите които управляваш са СТРАТЕГИЧЕСКИ, защото хората ти могат да закарат и боравят с техниката евентуално, но в случай на ръкопашен бой ще паднат преди да са ги ударили. Ченгетата са същите-тук-таме има някой дето става, а другото може само да *** като тебе.

63

Анонимен

преди 5 години

До ПИСНА МИАгресията не е добрия начин на общуване,а спазване на закони и арестуване при необходимост!Насилието и агресията,раждат омраза и агресия,а всяването на омраза е зле и за двете страни и неводи до нищо добро!

62

ПИСНА МИ

преди 5 години

Ако не са момчетата с качулките, ти шкeмбe и останалите 240въобще няма никога да си мръднете пръстта!! Не можело да бориш *** с ** работа - а как да я бориш?! Писнало ми е от джeндъpcки изказвания!!

61

Анонимен

преди 5 години

ВМРО,АБВ и Атака изглежда са най-нормалните в този луд парламент!

60

Народна любов

преди 5 години

И ние не приехме, че т.нар. патриоти паднаха толкова ниско, и станаха *** на герб, ама е факт! Алчни и жалки човечета сте- доказахте го. Затова и мнозинството на хората ще ви благодарят. Идва му времето

59

Западните Балкани

преди 5 години

Който стои в правителството, значи е безотговорен, без морал. Значи защитава крадците във властта или е от тях. Такачанов го запомнихме най-вече с каската на пълен ***. Кой му се възхищава? И не са ли тези младежи част от патриотите?

58

Анонимен

преди 5 години

Какво ..тело се е наричало "патриот" - този е готов на всичко, само да се закрепи сегашната власт. Не спира да повтаря, че нямало предпоставки за оставка на правителството и да си измисля разни версии, които да оправдават имотните далавери.

57

Най-ги е страх--

преди 5 години

беля да не стане --стане ли всички още на другия ден си тръгват--затова протестите трябва да са мирни и тихи никой да не разбере да мине време и всичко по старому--във Катуница като си заминаха двама младежи,накривиха ли го на голямата царска рода ,само младежите ги няма...определено нещата ще се задълбочават и докъде ще се стигне времето ще покаже...

56

Ха-ха

преди 5 години

Все пак има някаква полза че Шкембето е военен министър-най-после ще се отървем от него и партията му,след грандиозния им провал...Поне разбрахме какви НЕ трябва да бъдат патриотичните партии!