115

Анонимен

преди 5 години

И ние не приемаме подобни да са на чело на държава, ама то кой ли ни пита!

114

Българин

преди 5 години

И аз не приемам тумбак-ефенди да е начело на армията, ама ей го на седи и не се маха!!!

113

Анонимен

преди 5 години

Един ден ще гръмне скандала Пържола Гейт и ще се окаже, че Каракачанов си е похапнал далеч повечко отколкото с министерската заплата може да си позволи.

112

Анонимен

преди 5 години

Никой и не "очаква" Да го направите! То договорки и "преговори" бяха зад кулисите с 1 вия в държавата и Групивовката МУ..То скечове на челна стойка ли не правихте !? Та само и само да сте на власт! И продължавате с розовите очила! Истината е.Че едва сега се сетихте да "работите" А то е предизборно Усеща се! И не наред А на "парче" И срещу "престъпници" Удобни за вас! Е не ви искаме вече! Проядена е от корупция групировката ви! Ходете си вече! Загубихте ни времето само уви! -:(Пътници сте!

111

бг

преди 5 години

Каракачанов,а приемаш ли полицаи да искат подкуп,да участват в корупция и произволи,да сепенсионират рано,да бият без причина протестиращи,да се възползват от позицията си за заплахи и упражняване на натиск? Дано има и съвестни полицаи,но...А ти Каракачанов родолюбец и патриот ли си?

110

Анонимен

преди 5 години

Да ти кацне F-16 в задния двор.

109

Анонимен

преди 5 години

Готов е заради дребен политически рейтинг да се отрече и да прати в затвора лоялни към него мъже.

108

Анонимен

преди 5 години

Ама Каракачанов това е собствения ти електорат съберете се там тримата фашисти от Разединени мафиоти и фондация България подарена на Америка и Русия викнете и ДПС сложете по едно използвано синьо цукало на главата и ти кажи на твоите фашисти да не бият полицията а Карадайъ да си каже на...... ..................... да не бият българи и готово.Това трябва да си го кажете вие като национален предател на национален предател.Няма кой друг.

107

до комита

преди 5 години

а роми да бият полицаи приемаш ли ------А, Държавната власт, Съдебните органи и Институции в Бг прилагат ли Закона?????Ромското поведение в Бг е Продукт на Държавната ни власт и нейното пълно бездействие!!!!

106

комитата

преди 5 години

а роми да бият полицаи приемаш ли

105

Твар Македонска

преди 5 години

ти не си Българин твар македоно-албанска !!!

104

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов: Не приемам младежи с качулки да нападат полициятаЯвно е препил, а с какво приема да малдежите да нападат полицайте. По принцип тоя приема други, не той да напада, ама да не е с качулки

103

Петър Петров

преди 5 години

А, ти предпочиташ да са с презервативи?!

102

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 104АЕЦ Белене беше съсипана от ГЕРБ защото ГЕРБ и СДС имат частни ВЕИ. И какво стана ето и без АЕЦ Белене сега тока ще скочи пак с 20 %, а после и с повече.

101

ДртПрч

преди 5 години

Каракачанка,Кой те пита тебе какво приемаш или не приемаш бе?!?

100

Анонимен

преди 5 години

Тумбак, ами махни полицията и отиди ти там!

99

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Спасение и освобождение на майчица България от такива като тия...Доколтото е известно, народът се увлече по патриоти и националисти. Защо ги пусуваш ве и шъ усвубождавъш! Те са наши! Само бсп-ту не са! Значи, за т'ва си недоволен! Е, няма как! Свиквай!

98

Анонимен

преди 5 години

Този протест е много съмнителен. Зад тази работа прозира една ръчичка , космата с татуирани сърп и чук! Сценарият стана класика от 2013 г. Качулати идват от някъде и хъсят хората, даже се здрависват с полицаите, както показаха вчера. Този път обаче ги хванаха още от начало. Аре сопите! Аре боксовете! Аре докюментите! А! Няма? У панделата! Актче, протоколче! Влизаме в база данни, да ви знаем!

97

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 102Напълно сте ПРАВ!Сега искам да видя задържаните за 5 млрд кражба от КТБ, и 3 млрд загробени в гьола БелеНЕ!За да има еднакъв аршин, нъл тъй?

96

Анонимен

преди 5 години

Е, те са от вашия електорат тия с качулките!А приемаш ли да носят боксове?Да палят къщи?Да трошат стъкла и друго имущество?