192

виждащ

преди 5 години

Толко години под руско без бой трудно се взима завладяното

191

Христо

преди 5 години

На България и трябва истински президент като Плевнелиев, а не чехълa Радев на който Йотова и Нинова му бият шамари всеки ден!

190

Анонимен

преди 5 години

Въпрос номер 1: От какво се издържат НПО-тата ?Въпрос 2: Има ли институции които да са проверили това като се знае, че не могат дори да си платят принтираните лозунги без финансиране? Въпрос 3: Къде е държавата в лицето на НАП, ДС и стотина измислени институции?И въпроси безкрай....

189

нормален

преди 5 години

Колко ли трябва да кяриш та да си чепатиш устата или просто мразиш България та да твърдиш че сегашния президент ако може влобще така да се нарече е по от Плевнелиев

188

Анонимен

преди 5 години

Когато целокупният български народ му се подиграваше или мразеше,все пак проявяваше някакви чувства,защото и омразата е чувство.Сега той е никой.Господарите от Вашингтон и Брюксел на които лижеше задните части го забравиха.От време на време запълва ефирно време,но на никой не му пука.Нито за него нито за синоптичката.Лошо Росене,лошо.След време никой няма да си спомня за теб.

187

антиджендар

преди 5 години

До 321 АнонименДа бе , как ли пък не ! НПОтата на сорос открито проповядват извратената джендаридеология в училищата и това ако не е тероризъм. Останалите финансирания са само маскировка на антибългарската терористична дейност на тия антибългарски организации. Нолмално е да ги защитаваш след като ти плащат да пишеш тек, нали ?

186

националист

преди 5 години

Радефф сложи прът в българското колело - трябва да махнем руския агент незабавно!! Г-н Плевнелиев моля ви кандидатирайте се!!!

185

реалист

преди 5 години

Плевнелиев бе най добрият и представителен президент на България но явно държавата ни не е толко израстнала щом има някои които мислят че сегашният е по добър

184

Иван

преди 5 години

Най-голямото НЕДОРАЗУМЕНИЕ! Най- НЕДОСТОЙНИЯТ президент в историята ни! Малък човек! Срам ме е, че тази мижитурка е била на чело на държавата!

183

да махнем тинята

преди 5 години

Г-н Плевнелиев моля ви кандидатирайте се отново - нека да махнем руския агент Радефф !!!

182

велико беше

преди 5 години

Росен така шляпaше руснаците, че още им държи влага!

181

българин

преди 5 години

Какъв велик президент имахме в лицето на Росен Плевнелиев, а сега какво недоразумение имаме.. какво падение

180

охо бохо

преди 5 години

Отвратителна жаба !

179

до 312

преди 5 години

До АнонименДали не бяха руснаците ? Както и при Же.лев. Както и при Живков.

178

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

ХУБАВО ГОВОРИ ЧОВЕКА УЧИЛ НА ИЗТОК СПЕЧЕЛИЛ ПАРИ ОТ ЗАПАД СЕГА МОЖЕ И ЗВЕЗДИ ДА НИ СВАЛЯ

177

Анонимен

преди 5 години

Достоен президент ли беше Плевнелиев, вие май имат къса памет, забравихте как М.утрата го пляскаше пред цяла България и как Плевенлиев се подмикряше от страх пред М.утрата, срам и позор. достоен президент бил.....Хайде нека М.утро плясне Румен Радев да видим какво ще стане,

176

степан

преди 5 години

Човек като няма какво да каже по добре да замълчи иначе излизат едни дълбоки като кладенец.

175

Анонимен

преди 5 години

306, предполагаше се, че сAщ няма да пострада, но само преди няколко месеца Путин каза, че ще удари центъра, взел решение да го нападне.Пиндостан не е недосегаем. Ще пострада яко, ако предприеме агресия.

174

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

МАЙНАТА И НА ПРОПАГАНДАТА ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТАКИВА ЛЪЖИ ПРОРОЦИ КАТО ПЛЕВНЕЛИЕВ.

173

Анонимен

преди 5 години

Ако сте имали тoпки, вие самите сте можели да си направите Не Правителствена Организация. Глупoсти. Заблуждават ви. Нужни са не толкова топки, колкото яко, стабилно и продължително финансиране.По какво Идил не беше една Не Правителствена Организация?Идилците имаха ли топки?Имаха.Имаха ли финансиране?Имаха.Но дойде Путин и бавно и полека първо им спря финансирането - бомбардира многокилометровите колони автоцистерни с краден от Сирия петрол.И Идил умря.Барабар с огромните си топки.