212

Lyubomir

преди 5 години

*** USA WE LOVE RUSSIA

211

анонимен

преди 5 години

Истината е, че такива останаха в България. След 30-40 години, може и да се промени модела.

210

Много мъдър

преди 5 години

Истински лидер и изключително мъдър държавник. Жалко, че се махна от мръсната и гадна политика в България, а не продължи битката с Руското влияние и грешния модел на управление на България.

209

шматка

преди 5 години

До ейПартиен член не се ставаше с връзки бе помнещия.Искаше се само препоръка от друг член.Хората ставаха чренове за да могат да се развиват кариерно.Ако не си член те пращаха в девета глуха без значение на образование и способности.

208

Миганин

преди 5 години

Ака е проруски сайта,твоето вдъхновение щеше да изчезне тутакси моменталически.Така прави Недодялковия пиш-веднага елиминира неудобните."Демокрацията" стиска с двете си ръце свободата на словото.Само някои имат право на мнение...

207

всява паника

преди 5 години

Кои са тия 200 руски сайта? Да ги назове поименно. Така твърденията му са само думи. Какви правила и закони са въведени в ЕС? Да конкретизира. Така твърденията му са само думи. И като цяло внушава обърканост и несигурност.С каква цел излиза по медиите?!

206

Антрополог

преди 5 години

Сто години болшевико-чекистки експерименти са превърнали руската нация в тълпа мразеща свободата и демокрацията и боготворяща всеки негодник добрал се до властта в Кремъл. Руснаците не могат да постигнат самоуважение освен за сметка на други страни. Тяхната национална идентичност е силно свързана с господството над другите народи около тях. Руснаците не могат да понесат мисълта, че съседите им могат да имат самостоятелен път на развитие, различен от руския, а мисълта, че някой съсед може да живее по-добре от тях ги угнетява и озлобява. И понеже те не са способни на прогрес, злобата, омразата и

205

Българин

преди 5 години

Това е един от тези 200 проруски сайта! Цензурата и бановете го доказват.

204

Анонимен

преди 5 години

България иска Росен Плевнелиев, а не избрания в знак на протест срещу Цецка Цачева - Румен Радев !!! Уж бил независим, така разправяха.. чакай ти да си подкрепен от червените и да нямат после претенции към теб - тия винаги си правят тайни планове как да се доберат до власт! А доберат ли се става страшно - национална катастрофа!!

203

Уефски

преди 5 години

Бокич е новия Левски.Ако печели-печели само той.Ако загуби-губи цял народ.

202

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 308Не е баш така.От собствен опит знам.И аз исках да си улесня живота,но преценяваха кой ще слушка и папка.И сега е така.Познавам бивши партийни секретари,на които децата им са предани членове на герп.Каква ти идеология,келепир да има,казваше Алеко навремето.

201

Анонимен

преди 5 години

нищо не става от Радев

200

Анонимен

преди 5 години

Партиен член ставаше всеки защото ако не иска почват тормоза и отиваш в белене

199

Призив

преди 5 години

Расим Пехливанов скрий се !Отвратена съм от тебе

198

Плевньо, плевньо,

преди 5 години

Какъв президент беше ти, послушко? Борисов, бидейки министър- председател, те тупаше по рамото свойски, и "крещеше" за конституционно разделение на властите. Големи *** излязохте двамата, а ако сега кажеш, че съм лъжец, мога да поставя този въпрос и така: да проведем национален референдум с един въпрос: *** ли са Плевнелиев и Борисов? Ще си видите резултатите!

197

Анонимен

преди 5 години

Сегашнио представлява на некой онуй

196

Анонимен

преди 5 години

"Въпрос номер 1: От какво се издържат НПО-тата ?"Савецките НПО-та се издържат чрез Решетников. БСП, Атака и подобни също.

195

Българин

преди 5 години

А колко са пропагандните сайтове, финансирани от САЩ и Великобритания? Като "техен човек" би трябвало и това да кажете, г-н бивш президент!

194

ей

преди 5 години

Защо не обясниш кой те накара да станеш член на бкп и да участвеш в партийното ръководство на ВМЕИ "ЛЕНИН"?Човек не може да избяга от биографията си.Помним,че партиен член се ставаше само с връзки и препоръки от другари.Така,че...***

193

Радев

преди 5 години

е caдoмaзoxист - той обича да бъде връзван и налаган с кaмшик. Това обяснява и сервилното му поведение като държавен глава когато само слуша нареждания от Позитано 20 и Москва!