42

абсурдистан

преди 5 години

сделката Падна ,ама тока се Вдигна !

41

Панталеев

преди 5 години

Бущоните гърмят един по един

40

Анонимен

преди 5 години

Гинчето (ошФорката) както я извадиха, така си я и прибраха от #КОЙ. Чак толкова долна работа дори и в България все още не може да се случи.

39

АнонимеН

преди 5 години

До изнервенГО-ВЕДО ИНТЕРВЮТО НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ЗА ТОВА КАК Е СТАНАЛА ПРОДАЖБАТА НА БУЛГАРТАБАК И КАК БОРИСОВ ВЗИМА ПО 10% РУШВЕТ ГО ИМА В ИНТЕРНЕТ!!!ВЯРВАМ НА 100% НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ , ЧЕ КАЗВА ИСТИНАТА ЗА БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ!

38

Анонимен

преди 5 години

жалко за кака Гинка, какъв велик инвеститор е!

37

Анонимен

преди 5 години

Те паричките идват от едно и също място и на Гинка и на Еврохолд-изпраните парички на българската мафия,минали през офшорки и руски банки.

36

a

преди 5 години

Е язък, така ми се искаше тока да ми го доставя едно дружество с персонал 20 човека, дето никога не са имали опит с това и щяха да се научат с моя ток. Но рабира се, има много хора, които си мислят, че това е ОК. После като угасне 5-6 пъти и половината бизнес си бие камшика, те ще се усетят, че е било глупост, но ще е малко късно.

35

Адолф Айхман

преди 5 години

Индия пауър, Чайна Пауър, Пакистан Пауър, *** ваща майка зионистка. Ще се сгромолясате много скоро с вашите ценности. Ценности които водят до заличаване на всичко в човешката история и култура в последните 8000 години. 3та Световна Война иде и то ядрена. Няма значение дали я искате или не. Няма значение дали сте на кеф от това или не. Тя идва и ще ви върне в каменната епоха и тогава всичко започва отново. Да видим дали сте си научили уроците :))))

34

Неук

преди 5 години

Е, сега Гинка ще осъди България, че заради отказ ( необоснован ) от КЗК е загубила капарото и ще си го вземе с лихвите, а па ние ще плащаме 5-8-% по-скъп ток, щото министърката и Борисов твърдяха, че това на борсата няма значение. Е ние знаем, че има, ама те са учудващо или пък не неосведомени и ни цакат с карти от друго тесте, че и си мислят, че не разбираме.

33

АнонимеН

преди 5 години

ЕВРОХОЛД Е ВЕРОЯТНО НОВИЯ ИГРАЧ НА БОРИСОВ!!!АКО МУ ПЛАТИШ НА БОРИСОВ 10% ОТ СДЕЛКАТА И ТОЯ Я ОДОБРЯВА! СЪЩОТО Е СТОРИЛ С ПРОДАЖБАТА НА БУЛГАРТАБАК НА ПЕЕВСКИ И КОМПЯНИЯ ТАКА КАЗА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ!!ЕВРОХОЛД НЯМА НИКАКВО ПРАВО ДА УЧАСТВА ТОЙ НЕ Е ПОДАВАЛ ОФЕРТА КОГАТО ГИНКА И ДРУГИТЕ СА ПОДАЛИ А СЕГА ИСКА ДА Е НАРАВНО С ТЯХ! ПОРЕДНАТА ИЗМАМА НА БОКО И СИЕ!

32

Йово

преди 5 години

"Еврохолд" БГ не е ли застрахователната компания която навремето беше свързана с "Бул инс" която от своя страна беше част от СИК!

31

Анонимен

преди 5 години

Нали много ревяхте срещу ЧЕЗ. Те имат само една единственост дейност - електроразпределение. Сега като дойдат мутрите от СИК ще видите и къде зимуват раците и кон боб яде ли.

30

до 32

преди 5 години

Сирия ама силно си се объркам. И Гинка и Еврохолд са произволнича на СИК. Както и премиерчето. Просто с Гинка много се разсмърдя и се наложи преминаване към План-Б. ЗА ИНДИЙЦИТЕ МОЖЕ ДА СИ СИГУРЕН ЧЕ НЯМА ДА СА. ПРОСТО НЯМАТ ВРЪЗКА СЪС СИК.

29

Анонимен

преди 5 години

До Сата НАТО - кой стои зад тях е пълна мъгла. Публична компания...Тази поне беше ясна. Е пък, нали така искаше уж народът! Да не е Върбакова!Може да си припомните кой най-силно врякаше срещу намеренията - другарката на бсп!Следователно, по врякането може да си направиш извод, кой стои зад холдинга. Отново другарите скроиха шапката на лековерните! Интересно може да бъде и развитие с индийците. Кремиковци нямаше ли индийски собственик, избягал омерзен от С - Апашо!

28

ЦОЛЕ

преди 5 години

ПУНТА МАРА БЕШЕ ЦЯЛАТА РАБОТА, ОТВЛИЧАЩ МАНЬОВЪР

27

Вили

преди 5 години

След като се вдигна голям шум съмнителните големи инвеститори се покриха.

26

Анонимен

преди 5 години

Еврохолд тоест СИК Ясно едно наше момче от Банкя

25

Анонимен

преди 5 години

Гинка и Теменужка се провалиха в поредния опит да овледят държавата.

24

Сата НАТО

преди 5 години

Точно Еврохолд най-вероятно е на ББ. Най-малкото кой стои зад тях е пълна мъгла. Публична компания... Тази поне беше ясна. Е, няма нищо, прос народ, двойно плаща.

23

ннн

преди 5 години

До АнонимеНДа, под вещото ръководство на Лупи от БСП...