65

Двоен Аршин

преди 5 години

Значи когато пребиват българи - напрежение няма...... и полиция няма...... и в повечето случаи - само 2-3 думи в медиите ..... а правителството се ослушва като пръд*нала кадъна.Обаче решат ли българите да потърсят справедливост.. полиция от цяла България... жандармерия .... журналисти .. неправителствени организации ... политици.... посланници.... И ВСИЧКИ ЗАГРИЖЕНИ да не се случи нещо на "електората" , колко са били напрегнати .. как децата им не посещавали училище ...къде щели да спят..

64

АНТИ

преди 5 години

Ромите, ги признавам, за най-хитрия етнос в страната ни.Българите, скачаха като полудели, да разсипят държавата си,ромите стояха настрани, и чакаха тяхното време.И то дойде - Рай е тук за тях.Кой ви е виновен българи прости ?Ромите ли ?

63

привет от Германия

преди 5 години

До ЦиникЗа държава като Турция 300 милиарда долара дълг не представляват нищо ! Турция е свръх производителна държава ,произвежда всичко от А до Я ! Само от туризъм Турция годишно печели над 50 милиарда долара ! Затова Турция намира финансови средства да строи джамии ,училища и прочие в България и други европейски държави ! Въпросът е къде е България ?! България има ли средства да помага на бесарабските българи и на другите българи в чужбина ?! България не може да помогне на българите в Бг

62

Край

преди 5 години

НПО тата са ***. Те не дават моркови /помощи/ тях ги даваме ние. С помощи това население стана паразитно също. Научихме го че е достатъчно да се размножава за да го храним.Трябва да се създадат условия за труд. Според мен всеки беден човек трябва да бъде ОЗЕМЛЕН и програмите на ЕС да отиват за малки стопанства в които хората да се издържат и да захранват пазара със земеделска продукция.

61

Циник

преди 5 години

Успешна Турция има 300 000 000 000 кредити за погасяване ( половината ) до края на годината!Лирата стана по-евтина от хартията на която я печатат....и от износител на лук и домати...успешна Турция сега ги внася от Холандия и джуджето Белгия.Толкова за "успешна Турция"Важното е , че алахогъзеца - ще вземе на верисия ракети C300 от Русия!Заприличват все повече на Северна Корея

60

:)))

преди 5 години

стига стига, Мис Свят:))))))кажи нещо и за гладните в Африка:)))

59

Край

преди 5 години

Ромите работят асфалт, ромите берат череши, рози, ябълки. Ромите пасат овцете, кравите, ромите ги доят, ромите редат паважа, правят покривите, зидат и мажат.Ромите са РЕСУРС.Българите са отговорни за това с работа в тази страна да можеш да имаш дом, да храниш и обличаш деца. Към момента не е така.

58

до Край

преди 5 години

....С тояга и условия за труд и успех всичко се постига...___Но у нас НПОтата дават само морков,не тояга.

57

да

преди 5 години

в собствената си държава ще съм расист колкото си искам !!!!

56

Анонимен

преди 5 години

До КрайРом земеделец и евреин миньор виждал ли си?

55

Циник

преди 5 години

Полицията ги съветвала ВРЕМЕННО да се изнесат ... като мине малко време...и българите пак се "успат" ... може естимаро да се върнат по коnторите си ... и пак да я карат постарому

54

Край

преди 5 години

Напълно те разбирам. 50%от населението на Турция е с подобен манталитет. Поразходи се до Истанбул и Одрин и виж дали някой рови в кофите. И ще видиш как са впрегнати да работят и какви успехи постигна Турция за последните 30-40г.С тояга и условия за труд и успех всичко се постига.

53

Анонимен

преди 5 години

Габрово най-добър град за живеене 2019!

52

Анонимен

преди 5 години

А защо въобще някой трябва да помага на здрави и прави хора, само защото са милцинство?! Да ги настанява в общински жилища, да следи децата им да ходят на училище и т.н. Това ли се нарича интеграция? Ако нещо самия етнос е бавноразвиващ се, нека бъде официално заявено и тогава ще получат необходимите грижи!

51

Даскал Пандо

преди 5 години

На 12 април ромски деца нямало на училище ???!!! Като че през другите дни има...

50

Край

преди 5 години

Разбера се че построяването на дом извън големите градове трябва да се опрости максимално. Сега ако започнеш къща ЗАКОНННО ще си похарчил 10 хил. лева и 1г. докато получиш разрешение.Дядовците ни архитектурни проекти, ви к проекти и ел. проекти не са виждали.В момента са малко българите които могат ЗАККОННО да си построят къща.

49

до 56

преди 5 години

никой не те пита какво искашв България правилата се определят от българите, а не от васкато не ти харесва емигрирай

48

Край

преди 5 години

За проблемите с ромите сме виновни НИЕ българите.Ние не успяваме да подредим държава в която да можеш да си изкарваш хляба с труд и в която да има ред и сигурност.Бай Тошо се справяше доста по-добре.

47

,.,.,

преди 5 години

Изнесли се от Габрово и веднага се усети в Пиринско, тарашат кошарите и отмъкват агнета и овце. Не се подминават и прасетата.После ще се преместят в Кюстендилско на черешите....и те така.

46

до 47

преди 5 години

"нямат нищо" - за да имаш нещо трябва да си го купиш,а не да го откраднеш....работата се намира с търсене, а подслона и хляба се плащат !!!!на никой българин земята върху, която е построен дома му не му е подарена - тя се плащабезплатен обяд няма, авантаджии