85

Анонимен

преди 5 години

До До 67 "привет .Само че на тия турчеещи се "роми" в Турция им викат ЧЕНГЕНЕ. Което си значи ***..........................Викаха им чингене преди 60 г. ! Сега им викат - нашите братя !Турция и турската нациа осъзнаха ,че колкото повече хора по света се турчеят и се самоопределят като турци ,толкова по могъща става турската нация ! Дори диктатора Ердоган ги нарича мои братя ! Хубавото е ,че дикатора Ердоган е до време , а турската нация е вечна ! Диктатора утре ще си отиде или ще умре !

84

мак

преди 5 години

Защо сега ги е страх, нали полицията ги пази. Когато безчинстват не се страхуват нито от закони, нито от полиция. Гадно е, че държавата нехае и е безсилна, когато трябва да се опазят другите от техните набези, да не говорим за адекватни наказания, а сега гледаме голяма грижа, заминете някъде, алабала. Изкарват ги жертви, а габровци насилници.

83

Анонимен

преди 5 години

Сега е момента да се замислите за какво пратихте в Парламента цели три патриотични партии. Те за цялото време не си мръднаха пръста! Не свършиха нищо, за което са избрани! Трябва цялата политическа класа от прехода да бъде осъдена и разкарана!

82

Анонимен

преди 5 години

Том в Гърция дали би се държал така?! Ще се държи ама ще го смотат в гората

81

До 67 "привет .

преди 5 години

Само че на тия турчеещи се "роми" в Турция им викат ЧЕНГЕНЕ. Което си значи ***.

80

Анонимен

преди 5 години

Отишли са в съседните села да тарашат кошарите за агнета за великден.

79

Циник до 81

преди 5 години

САЩ са тези, които заедно с Китай диктуват световната икономика....а вие алахогъзниците в Турция се върнахте към старите си мурафети!Ентропията при вас е най-силнаВсяко сложно нещо - се стреми да стане по-просто!Вие сте от първенците!

78

Стратег

преди 5 години

До вягГаброво до идването на ПП ГЕРБ е бил почти без "братя". "Братя" ние винаги сме държали на санитарният минимум - 1 семейство, да чисти нужниците. "Братята" ги вкарва Слънцето на европейската философия Томислвиният Дончев и Светланка, които сега опитват да впрегнат черният габровският хумор да работи з атях;))), но уви;))) Целта на ГЕРБ е да овладее и последната махала,з ад аможе да извърши цялостна, повсеместна и безвъзвратна "декомунизация". Вчера, Костов го каза по "Панорама".

77

Айше

преди 5 години

Нов Възродителен Процес ли правите? До там ли ви докараха политиците с по 7 апартамента? Но, пред техните апартаменти не се събирате и не ги палите, нали?

76

привет от Германия

преди 5 години

Ще им дойде акъла и на ромите с български имена ! Рано или късно ще станат турци и ще заживеят като бели хора ,като другите си братя роми които вече са турци ! Хубвото е ,че раждат много деца , така турците в България ще се увеличават в геометрична прогресия всяка година ! Аз не съм виждал българоезичен ром да се интегрира в Германия ,но тюкоезичните роми винаги си намират работа при турци , също така Турция помага финансово на турчеещите се роми в България ! Турската нация е велика !

75

Край

преди 5 години

Ромите няма да се изнесат, в Индия няма да идат. Ромите няма да изчезнат. Нищо че ви се иска. И добре че е така. Българин с лопата, с гега и кирка не съм виждал от години. Българите вече всички имат "вишо" образование.Българите да се захванат да си оправят държавата и да си върнат казармата защото ако не са войници скоро ще са малцинство в България и не мисля че ще живеят добре тук.

74

ПГ на ГЕРБ

преди 5 години

Споко! Ще се върнат, като сложим урните за гласуване.

73

Анонимен

преди 5 години

Prokurorite, sadiite, arhitektite banketi praviat....peiat, piat, horo igraiat....

72

Плевенски

преди 5 години

И за какво ходят на училище? В 7 ми клас , а не може да чете и пише !!! Висше ли трябва да завърши за да е поне грамотен ! И с образование щели да се интегрират! Вятър и мъгла / пунта мара/ .

71

Анонимен

преди 5 години

Значи,щом са се изнесли,вече може да се бутат незаконните постройки,в които са били настанени.

70

вяг

преди 5 години

Честно казано, незнаех, че и в Габрово има от тия. Но то има ли български град или квартал да няма от тях, размножават се , явно за тях има добри условия - никое същество не се размножава при неблагоприятни условия. Защо България има отрицателна раждаемост?

69

Анонимен

преди 5 години

Кога ще се изнесат от България най сетне. Или да почнат работа в урановите мини.

68

Анонимен

преди 5 години

Да се махат не само временно от Габрово, а от България и завинаги.

67

Анонимен

преди 5 години

....С тояга и условия за труд и успех всичко се постига...Точно така...мислят примитивите - неадерталци!Умните хора разбират, че на този етнос е нужно ОБРАЗОВАНИЕ. Трябва да се конфронтират, да им се помага от обществото, а не чрез средства от държавата. Примера който дадоха тримата роми провокира подобно поведение у първосигналните. Ако продължаваме в същият дух, ще настройваме ромите срещу нас и така до безкрай.

66

Край

преди 5 години

Циника да иде до Одрин - едно малко провинциално турско градче. Ако види сградите и ифраструктурата на Перник да дойде да го почерпя един рахат локум.Турция си има дълговете Гърция също но нямат беднността на българите.