105

да

преди 5 години

А тези роми откъде са дошли, кой ги е настанил в тези къщи, кой ги е регистрирал, кой им е пуснал партиди за ток и вода без да имат собственост... все правилни въпроси, които трябва да се зададат в офисите на едни наши политически представители. Ама там жандармерията маха здраво с палките.

104

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германия___А ти в Германия като какъв отиде?Като българин,ром или турчин? С български или с турски паспорт? Сега в Германия какъв си? Германски ром?

103

Анонимен

преди 5 години

Гледах клипа, ромчетата излизат от магазина въпросният продавач обаче ги настига извън магазина и почва спречкването и мелето,след обаждане на колежката му полицията беше точно след три минути там.

102

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германия ...Моят апел към ромите е да бъдат турци...___Никой не ги е спрял.Да се отказват от българското гражданство и Ердоган да си ги прибере.И за тях добре,за нас българите още по-добре.

101

Турчин

преди 5 години

Защо под всяка новина намесвате турци или Турция?

100

Анонимен

преди 5 години

Още по интерсно е че "пишльовците" които уж защитаваше младежа, гледат безучастно,клиенти на магазина и те а сега"смелчаги"от цяла България ще почнат с политическите искания.

99

wtf

преди 5 години

айде да не ги изкарват жертви

98

Анонимен

преди 5 години

Като габровец ви казвам, че това са пълни глупости.

97

Анонимен

преди 5 години

Само едно не разбрах:Кой плати на тримата роми за золума?Ясно е, че е за да се забрави апартаментгейт.

96

А

преди 5 години

Абе вие каква медия сте що триете истината по леко ви става на душата ли? И тва не е от последните дни а от доста време. Нали има "свобода на словото"

95

А

преди 5 години

Па тая организация да са разпуска ако не да вървят да си търсят някъде необитаван остров и да си правят държава. Дали са в България, Италия,Германия и т.н. Трябва да спазват законите на дадената държава

94

Анонимен

преди 5 години

аууу милите да ги ожалиш, а българите които се изселиха от родните си места заради кюмурджийските безчинства, село Мечка, Коиловци около Червен бряг. ...и къде ли не....за тях мълчание....самонадтанили се индуси в къщите им....

93

А бре Приветчо от

преди 5 години

Германистан!Не разбра ли, че ние с цялата си душа и сърце желаем на тукашните роми възможно най-голямо щастие и благоденствие в Турци, Германия, Индия или където си изберат!Продължавай да ги насърчаваш да заминават, но имай предвид, че много малко от тях влизат в новинарските сайтове. Така че, направи всичко възможно твоите разяснения да стигнат до широките ромски маси по махалите.Най-искрено ще им пожелаем на добър час и всичко най-хубаво в новите им родини!

92

Наш Георги

преди 5 години

И слава Богу! Я какво си ни е хубаво сега в града - дано да е все така,ама надали !!! Край но в реме е държавната и лична нетърпимост към тая мързелива,нехаеща за нормални човешки отношения,крадлива и носеща само злини на обществото пасмина да се прила гат с цялата си сила законите на нашата държава ! А то какво излиза ?! Че на т.н. РОМИ им е позволено да правят каквото си искат,а ние сме ДЛЪЖНИ да се при миряваме-докога и8 защо ?!

91

Читател

преди 5 години

Е как два дена! Петък е един ден, в събота не се учи...Пък и те само си търсят поводи!"Амалипе" преувеличава, че да взема повече пари!

90

Анонимен

преди 5 години

Турската нация като е толкоз просперираща кво търси в Германия,бе Мемет!!

89

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е Политиците да разберат ,кой е Началника !!!!

88

Анонимен

преди 5 години

Браво на Габрово !!

87

привет от Германия

преди 5 години

Моят апел към ромите е да бъдат турци !Сами няма да могат да се спасят от дискриминацията в България !Турция винаги е помагала ,помага и ще продължава да помага на всички по света които се самоопределят като турци ,независимо дали Ердоган е на власт или някой друг истински демократ ! Дори в западна Европа български роми които не знаят турски език не могат да си намерят работа , а турчеещите си и знаещите турски език винаги си намират работа и живеят като бели хора ! Да си турчин значи ЩАСТИЕ !

86

Циник

преди 5 години

Турция стремглаво се е юрнала към държавен банкрут.Такива са фактите.Но - когато от 83 000 000 - 80 са съгласни да ги върнат в средновековието - всичко става логично....Ерсдyxaния се опитва да седи едновременно на руския и американски стол...но ще падне на "средния"