18

Мъка, мъкааа..

преди 5 години

САЩ и юдите се провалиха на всякъде. Ядоха бой в корея, виетнам, лаос, сомалия, сърбия, авганистан, ирак и къде ли не. Всеки ги видя колко пари струват. А, акто партньори, никой вече не ги иска. За пример- Египет, Турция, Сомалия. Умират, но и нас ще повлекат със себе си тия у.роди! Ще направят планетата на стъкло.. Не мие жал за нас, хората! Жал ми е за другите, невинни видове! Дано има ужасно възмездие за тия, самозабравили се юди и юдеи!

17

Гост

преди 5 години

До голяма степен ние печелим от сблъсъка САЩ- РУСИЯ, стига той да не стане прекалено горещ. На САЩ му трябваше стабилен съюзник в този регион и за това ние влязохме в ЕС и се наляха милиарди евро с еврофондове. Руските туристи са си в България *** виж на Св. Влас намалели са защито доходите им във валута намаляха, рублата се обезцени. Работната заплата в РФ е колкото в България, да там тя има по голяма покупателна способност но в България, не. Най важното е да си гледаме интереса.

16

Сата НАТО

преди 5 години

Да, Египет получава военна помощ от САЩ и финансова от Саудитска Арабия (която впрочем му дава възможност да купува и руски оръжия). Нали знаете какво става като взимаш пари, а после си правиш оглушки? Ако Сиси е станал генерал, без да си научи житейските уроци, ще му ги преподадат по трудния начин. И ЕС, и САЩ имат достатъчно сили и средства да влязат в ролята на преподаватели. Чака се само Руската *** да нагази по-дълбоко.

15

Анонимен

преди 5 години

Защо му е на ЕС да участва в една в една анти Руска коалиция.. Египтяните са по-умни от европейците не искат да участват в анти Иранска коалиция..Не искат да се бият за интересите на САЩ и Лондон..

14

Скептик

преди 5 години

Сиси е по-умен от Биби, Сергейчо, Симеончо, Иванчо....

13

Анонимен

преди 5 години

Той самият Макрон го каза. Но никой не го чу! ЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ НИ Е НУЖНА! Европа трябва да е НЕЗАВИСИМА ОТ АМЕРИКА! Ей че тъ панари бе братче.Сложно ли е за нашите Европейски "тикви" на власт????? Явно е сложно за тях."Силните" на деня" В Европа! Тоя Европейски кошер в Брюксел.СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА!

12

Защо ни е сащ ?

преди 5 години

Ние страдаме заради сащ ,факт . Русназите си обичат египетския курорт ,защо да идват у нас , като там дори през ноември става за плаж . Бизнес , едните куват руски самолети , другите идват на почивка и харчат пари в Египет . Къде сме ние ? Аз американски туристи още не съм видял в бг , но американски самолети купуваме , няма мърдане ...

11

българин

преди 5 години

Абе..Вие болни мозъци ли сте Какви сте не знам? Какво Арабско НАТО ви гони не знам? ТОВА Е АМЕРИКАНСКО НАТО! И местото си му е в Америка! Европа трябва да си създаде своя армия.За защита на самата Европа! Какво лобирате за тази терористично Американско звено.Което сее след себе си.Само разруха и война там където е стъпило!? Срам и позор е за Европа.Като континент.Друг такъв да я "пази"! Америка КОНТРОЛИРА ТЕЗИ ДЪРЖАВИ ПО ТОЗИ НАЧИН..Които са и голи "членове" само! Европа е в опасност!!

10

ОСТАП

преди 5 години

До Сата НАТО ТИ ВЗЕМИ МИ ВЪРНИ 12 000 ЕВРО ДЕТО ТИ ДАДОН МИНАЛОТО ЛЯТО ВМЕСТО ДА СЕ ПРАВИШ НА НАТОВСКИ ***.

9

Анонимен

преди 5 години

Изобщо нищо руските коментари по проблема не е сигурно. Нещата се променят с течение на времето. До неотдавна имаше Варшавски пакт, днес съставът на целия този пропаднал пакт е в НАТО!

8

Анонимен

преди 5 години

НАТО има нужда от роби като българите и тракийците за работна ръка, а арабите не са работници и искат да са шейхове над другите.

7

До 7 Сата НАТО

преди 5 години

Май си се надрусал като за вечеря !

6

Анонимен

преди 5 години

Гугъл преводач все още не може да превежда свястно от руски на български.Превеждайте сами, бе журналисти такива!

5

Сата НАТО

преди 5 години

Демокрацията не означава да търпим наглостта на руската ***.

4

Сата НАТО

преди 5 години

Който играе с Просия, яде бой.Сиси ако опита да ни пречи, ще свърши като Кадафи.

3

НЕбългарин

преди 5 години

Далеч по-важно от думите на Тръмп бе казаното от държавния секретар Помпео пред една от комисиите в Конгреса на САЩ. Той съобщи, че ако Египет купи руски Су-35, ще му бъдат наложени санкции.-Да живее демокрацията!

2

Анонимен

преди 5 години

Само балъци се включват в някакви военни структури и им заповядват откъде и какви оръжия да си купят и плащат милиарди за отбрана На света все още има нормални хора със здрав разум и знаят, че решат ли Русия, Китай и Иран да изтърбушат краварите нищо не може да ги спре.

1

Анонимен

преди 5 години

Достатъчно е и едно НАТО, което може да унищожи планетата ни!Второто е напълно излишно.