38

Анонимен

преди 4 години

Янки, не се правете, цялата ви стратегия в БИ е пълен провал. В цял свят вече не могат да ви дишат. Велики били, смях. Бивша колония на 200г. съставена от каторжници, мошенници, бандити и робовладелци, които са избили индианците и са се настанили. Французите сигурно горчиво съжаляват че ви създадоха през 18в.

37

USA

преди 5 години

Арабите са с 2 века назад в развитието си спрямо цивилизования свят, затова и нищо градивно не могат да измислят. Това не е провал на САЩ, а на самите араби.САЩ са най-великата държава в историята на човечеството, два пъти по-голяма по територия от Римската Империя в своя пик и пет пъти повече като население. Никой никога не се е доближавал дори близо до политическото, военното, културното, научното и цивилизационното влияние върху света като тази велика сграна. God bless America! Амин!

36

Анонимен

преди 5 години

Арабско НАТО не може да има.Дори да създадат ,няма да може да живее, защото с прости народи не може да се постигне нещо,А от Ислямските държави има само една страна/ТУРЦИЯ/ която може да воюва да развива икономика и да се противопостави на владателите.Да не се забрави че навремето имаше пактове като /СЕНТО/ /СЕАТО/ къде останаха те?даже имаше и БАЛКАНСКИ пакт и то не можа да живее.САМО А мериканците си гледат интересите и пазят ИЗРАЕЛ. и като си взимат всичко и изоставят раята. Истината е тази

35

НАТО трепери!

преди 5 години

" В германското списание Stern е публикувана статията на Гернот Крампър, в която журналистът нарича руските зенитно-ракетни комплекси С-400 кошмарът за НАТО - този кошмар и на сън ги стряска!

34

Анонимен

преди 5 години

Израел и Египет имат мирен договор и Египет няма никаква причина да ги напада. Ако Египет нещо превъртят и тръгнат срещу Израел, първо САЩ и НАТО ще ги размажат, после ще си загубят Синайския полуостров и контрола над Суецкия канал.

33

Скептик

преди 5 години

Някой запитва ли се защо само монархии са съгласни да влязат в тази организация:- защото най-лесно може да им бъде подготвена цветна революция;- защото искрено монарсите вярват че САЩ ще им гарантира наследството на трона;

32

илюминат-ренегат

преди 5 години

До Анонимен Защото самият запад е чудовище РЕПТИЛОИДСКО!!!

31

Анонимен

преди 5 години

Мечтата НАТО Е по доброто от другите възможности за реализация. А щом и Китай се въоръжава и те го закъсват с демократично и финансово. Няма как хем да дрънкаш оръжие и да не задлъжняваш финансово.

30

Скептик

преди 5 години

България - НЕУТРАЛИТЕТ

29

Анонимен

преди 5 години

Египет просто иска да се отдели от групата и да се облажи с либийски територии и с дране на кожи от Суецкия камал, но всяка прекомерна лакомия носи рискове да те изгърбят и да останеш съвсем с празни ръце, че и с разбит нос понякога.

28

Уикилийкс

преди 5 години

САЩ нямат независима политика и всичко което правят е в тон с интересите на ционизма. Признаването на Йерусалим и на Голанските възвишения или десетките милиарди долари, които всяка година Израел получава безвъзмездно от САЩ само го доказват. Следващата стъпка ще бъде ликвидация на автономията на Палестина. Та нали зетя на Тръмп е евреин, а Иванка прие юдаизма за своя религия. "Признаването на Йерусалим ще бъде подарък за внуците ми" - Д. Тръмп. САЩ са 101% еврейска колония. Американците са гoи.

27

Анонимен

преди 5 години

Напоследък САЩ претърпяха толкова много геополитически крахове в последните няколко години, че вече стават само за смях на цял свят. Дипломацията им е пълна трагедия. Да настроиш цял свят срещу себе си, дори и най-верните си съюзници (васали) го може само недоучил американски мошенник-жертва на гмо. Фашизираните им политици живеят в измислен свят и си вярват, че света им е длъжен с нещо и трябва да ги издържа. НАТО трябва да се разпадне и Европа трябва да счупи оковите.

26

Анонимен

преди 5 години

Ако Израел бъде обграден от С350 и Ц400, то авиацията му става безполезна. Дори и Ф22 и Ф35 си фубят смисъла. Единственото използваемо оръжие стават ракетите с малък и среден обсег. Иран не е подписвал такъв договор, нито Египет. Настават опасни времена за Израел. Ако продължават да се зъбят и да пречат на Руснаците в Сирия вероятно ще стане още по - интересно.

25

Анонимен

преди 5 години

Египет не може да участва в съюз в който доминират бившите му роби(исраел)

24

Джипси Кингс

преди 5 години

Самата идея че можеш да колонизираш някого и да си мислиш че можеш да го накараш да работи за теб е ***.Всичко се избива на място и това е!Колонизацията е *** идея.Противниците се премахват!

23

Анонимен

преди 5 години

Според "Взгляд" Йордания е република. Превеждайте статии от по-интелегентни и надежни източници.

22

Присмехулник

преди 5 години

арабско нато?! а арабското нато ако си върне голанските възвишения, тогава какво правим? в същност, което и да е нато, създадено от сащ може ли без сащ?

21

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Вовката им обърка акането на краварите и сложи край на всички надежди говежди.

20

Факт

преди 5 години

Намаляването на американското влияние не се дължи на Русия,а на упадъка на САЩ.Тръмп предприема отчаяни мерки и хвърля всичко в битката,но май е късно.Ако тая политика беше започнала преди 10 години,най-вероятно Америка щеше да спечели и да се спаси.Сега-едва ли.

19

Анонимен

преди 5 години

Значи след Венецуела да се готви Египет