238

www

преди 4 години

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДОБРАТА ДЕМОКРАЦИЯ...

237

UFC

преди 5 години

Това е свързано с женската борба и други извращения. Жените са забравили предназначението си, това е да раждат деца. Оттук всички проблеми.

236

10 милиона сме

преди 5 години

7 у нас и 3 навънАре стига сте вряскали

235

Николай

преди 5 години

Както и за всичко останало, на никой не му пука !!!

234

Борнео

преди 5 години

И каква е драмата? Много ценно племе ли сме?

233

миролсун

преди 5 години

До ТролъБългаро-турска конфедерация с Румелия

232

другото съединение

преди 5 години

РУМЕЛИЯ - МАКЕДОНИЯ И БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ!

231

съюз с Турция!

преди 5 години

До AZПрез турско имаше свобода защото нямаше партии! Убиваха само бунтовниците!За всички останали злини са давали жълтици!Кой го измисли този дядо ти Иван?

230

Го4о

преди 5 години

Средната продължителност на живота в България се УВЕЛИЧАВА! Раждаемостта сред българите намалява заради ПО-ВИСОКОТО ЕМОЦИОНАЛНО И КУЛТУРНО развитие на народа ни, което все повече ни доближава до европейските народи. По-неразвитите в това отношение (ромите) все още имат по-висока раждаемост, подобна на тази в арабските народи.... А социалния статус няма никакво отношение към раждаемостта! Напротив, в богатите страни не раждат деца за разлика от бедните където голямата раждаемост вече е проблем.

229

Тролъ

преди 5 години

Гласуваме за ГЕРБ- обещаха евтини апартаменти

228

Анонимен

преди 5 години

До НРБ беше л.ай.нян 271"Концлагер където хората бяха убивани на границата ако по смееха да избягатЗатова бяхме 9 милиона затворници"Убивани, изтезавани от наети роми и българи в лагерите Ловеч и Скравена. Някои се опитват да забравят имената на Газдов и Горанов, вече покойници, но роднините на загиналите винаги ще ги помнят с "добро" и ще се възползват от всяка една възможност да им го припомнят по всякакъв нячин. Някои от тях са много заможни, също като червените крадци/убийци.

227

ПРОСТА МАТЕМАТИКА

преди 5 години

УРАВНЕНИЕТО Е:7 000 000 - 2 100 000 (емигранти)- 1 000 000 (турци) - 900 000 (роми) = 2 000 000 потомци на Аспарух

226

Анонимен

преди 5 години

Ами как няма да е с най-висока смъртност тук останаха само пенсионери и държавни служители.

225

Зозо

преди 5 години

....лицата над 65 години са били почти 22%....Точно колкото на БСП % :))))))))))))))))))))))))

224

Бг

преди 5 години

Умираме или на пускаме държавата... Повече от 10 години сме европейска държава, а 70% от хората работят за по малко от 300евро.Останалите са около властта и престъпници и малко ченгета., те и те са престъпници. Това е меко казано стрес и за това е статистиката. А единствения виновник за това положение е нашето овчедушие и робска психика.

223

АнонимеН

преди 5 години

3-ПЪТИ СЕ ПРЕИЗБИРА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ФИНАНСОВ ИЗЕДНИК НА БЪЛГАРИЯ В ЛИЦЕТО НА БОРИСОВ!!!НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ УЧАСТТА!

222

Анонимен

преди 5 години

Е нали българите искат да строят арийска нация, не щат роми, не щат бежанци, не щат мигранти. Една от последиците ще бъде, че след 50 години България ще е с населението на един малък китайски град.

221

Анонимен

преди 5 години

Преди 89та всеки можеше да пътува на запад, изходни визи отказваха само на престъпници и осъждани за тежки престъпления. А границите сега за затворени за САЩ и стрелят на месо на летището ако си купил билет за САЩ и искаш да минеш загражденията и да се качиш в самолета за САЩ.

220

преди 5 години

Къв ви е проблема бе хора, малко ли имигранти има по света? Пускайте ги и напълнете държавата и подобрете генетичния материал.

219

Тошо артиста

преди 5 години

"Ако бЕхме отворили границите 1970г и бЕхме изпълнили "ЖЕНЕВСКАТА КОНВЕНЦИЯ - За свободно движение на хора стоки и услуги" както ни презложи ЗАПАДА. Щяхме да станеме на половина. ЩЕха да си останеме само наШте от Политбюро. Но ние мъдро подходихме и Запада неможа да ни излъже" - Т. Живков . След две годишно умуване 1972г.