8

Анонимен

преди 5 години

Габровци показаха на цялата нация,че все още има гражданско общество.И че не всичко е загубено.

7

Българин

преди 5 години

Защо се допуска едно малцинство в която и да е било държава да е првилигировано спрямо местното населени? Всяко едно посегателство на малцинството към коренното население на Държавата е обявяване на ВОЙНА и България ТРЯБВА да действа като при война срещу нея и гаржданите и.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Знаем Лесото,Сомалия,Судан и Бурунди са пред нас.

5

Анонимен

преди 5 години

Защо ми изтрихте поста?Само казах една истина.На 119 място сме в света по свобода на словото,знаете ли това?

4

гербисто-патриот

преди 5 години

Ако толкова искат да протестират, нека да го направят, но да знаят че опозицията ги използва. И нека ако изобщо има протести да са мирни и без напрежение, да поседят малко и да си ходят. В момента не е време за протести, преди избори не трябва да има такива неща. На есен, нека да минат изборите, тогава ако искат пак да попротестират малко.

3

Колчо

преди 5 години

Браво габровци , вие сте нашта гордост , всички положителни неща на тази територия са тръгвали , или са дело на балканджии...

2

Анонимен

преди 5 години

Хората виждат, че няма правосъдие и справедливост и взимат нещата в свои ръце.

1

Анонимен

преди 5 години

Тя цялата държава е със забавени реакции-полиция,съд,прокуратура,правителство,парламент.Където и да пипнеш-гнилоч.Затова хората изригнаха.И това няма да е за последно.И не ни внушавайте,че някой ни е организирал.Това е обидно и гадно.По-добре си свършете работата и си озаптете електората.