48

Анонимен

преди 5 години

Едва ли някои иска да го крадът щом е така не наемайте от улицата майстори на покриви казвам ви го от личен опит и хвърлени хиляди на вятъра

47

Анонимен_777

преди 5 години

Toва е основната причина България да е такава западаща и абсурдна трагикомедия - колкото и да е нужно, никога няма напрежение или насилие ( принципно имам предвид срещу ''властта'' ), винаги съгрешилите минават леко, тихо и меко ! Но принципно в *** виновни НЯМА...Някой може ли да назове макар и 1 политик или някой от 'върхушката' които е осъден или ПОНЕ офиц. порицан за състоянието на страната ??! Но е вярно и че тука идва мястото на погворката - 'Всеки народ си заслужава управниците' !

46

най-после

преди 5 години

кметицата чете ИНСТРУКЦИИ .......абсолютен робот, зомбии ''политиците да спрат с ''яхването'' на ИСТИНСКИЯТ ПРОТЕСТ от истински Българи !!!без значение от коя партия са ............!!!

45

най-после

преди 5 години

Планът Ран-Ът от 1990- до наши дни в действие !

44

най-после

преди 5 години

Планът Ран-Ът в действие !!!Ричард Ран, САЩРоналд Ът, САЩNational Chamber Foundation1615 H Street, NW.Washington, DC 20062, USA1990 г.- НАЧАЛОТО НА УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯПри представянето на проекта в пленарната зала, Андрей Луканов заявява:Програмата съдържа рационални елементи и от двете платформи на БСП и СДС, както и съгласуваните между двете основни политически сили идеи в периода преди и след изборите.И сини, и червени са работели заедно с екипа на САЩ и /ГЕРБ/ вече

43

Анонимен

преди 5 години

"Ромите ще са повече,неминуемо е."Не е неминуемо. Екстраполациите не са прогностика дори за първолак. Като така се размножават, по твоята логика до 500 години всички в целия свят ще са само роми. Е да, ама не. Много преди това или няма да има свят, или проблемът с тях ще се реши. В България като работещото население падне под определен праг и апачите мескалерос няма какво да краднат, ще се изнесат. Като едни характерни четириноги от потъваща гемия.

42

Анонимен

преди 5 години

аре са !БГ-тата не смучат телкове БГ-тата не работят в сивата икономика БГ-тата си плащат данъците като немци БГ-тата не крадат аре стига с тея лъжи . Това беше стратегията на Гьобелс и крайният резултат там е ясен -> германия в руини .

41

Анонимен

преди 5 години

"Аз в моят град не съм виждал ром полицай"Няма и да видиш. Определени длъжности се заемат само след положени изпити. Ти да си видял ром да се пОти за каквото и да било?Като искат да бъдат каквото и да е, да си сядат на д-то, да учат и да се трудят.'*** т'ва не е за тях, нали... Бача е за нас.

40

Анонимен

преди 5 години

На всички фашизирани елементи във форума им е дадена пълна свобода да насаждат разделение и омраза в обществото. Открито се назовават с двойно Ес и прокламират хитлеристки лозунги. Такива са и водачите на протестите в Габрово.

39

Анонимен

преди 5 години

До И както винаги--"А най-големия проблем ,че да се направи така ТА българките да раждат ,а другите да спрат е /което е ИСТИНСКИЯ проблем"---Не е нерешим проблем: вместо помощи, семействата се освобождават от данъци докато детето не порасне. При самотни майки помощи само ако са пълнолетни до второ дете. Ако не са и не могат да го гледат - се взима за осиновяване. Помощи за търсене на работа, само до момента в който откажат работа - това го има по света.

38

Анонимен

преди 5 години

Мантрата за ТЕЛК-те и социалните помощи я насадиха точно патриотите. Никой не казва открито откъде са парите за ро.мската интеграция, че НЕ са от данъците на работещите. Данъците на работещите, парите, отпуснати по европроекти и т.н. отиват съвсем другаде. Но общественото мнение е манипулирано с цел едни партии да насаждат разединение и етническа нетърпимост, така да печелят привърженици.

37

SS

преди 5 години

До 30 год.българите ще сме малцинство в собсвената си държава.Ромите ще са повече,неминуемо е.Ако искаме да оцелеем трябва да станем милитаризирано въоръжено малцинство,без НПО-та,***,апартаметчици.Това е шанса ни за оцеляване.БЪЛГАРИ,ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ,УЧЕТЕ БОЙНИ ИЗКУСТВА,НАУЧЕТЕ СЕ ДА СТРЕЛЯТЕ,УЧЕТЕ БОЙНИ ТАКТИКИ,АКО МОЖЕ ИДЕТЕ НЯКЪДЕ НАЕМНИЦИ ЗА ДА ПРИДОБИЕТЕ РЕАЛЕН БОЕН ОПИТ.

36

Шопо

преди 5 години

Насилието не е решение на проблема !!! А КОЕ Е РЕШЕНИЕ на проблема ??? Посочете го ,решете го ! Затова сте на власт !!! А не да купувате острови,апартаменти и хасиенди !

35

Защо

преди 5 години

Иначе с цялото си сърце подкрепям хората от Габрово.Те се прави да протестират и не само те....

34

до 29 защо законите

преди 5 години

защитават малцинството ? Защото в /.../ има наднационално законодателство --когато сме влезнали в /.../ ние сме го приели и е очевадно че то защитава малцинството ,в тази среда и ситема то се разраства главоломно ,а българите направо се топят--сам си напрви сметка какво е нужно да направи държавата за да промени подобни закони--надали това правителство ще извади Б-я от /.../ и ще поведе самостоятелна независима политика с тази цветуща собствена икономика нуждаеща се от постоянно /.../ финансиран

33

Анонимен

преди 5 години

До 21Нима намекваш, че нашенския афроамериканец е американски ром? Или обратното...

32

Защо

преди 5 години

А за ромите Хич няма да питам,това не е за първ и последен път

31

Защо

преди 5 години

Защо никой не излезна на протест,когато два ротвайлера нахапаха три деца и един дядо почти до смърт,когато мутри пребиха младо семейство,когато набиха лекари,когато набиха учители или едни деца пребиха почти до смърт едно дете във Варна ,София когато един мъж уби жена си с пистолет,когато уволниха несправедливо съседа и .........

30

Това е бъдещето

преди 5 години

След 10 години не само ще ни бият , а ще ни убиват.Отново ще ни кажат същото.Освен ромите ,на практика с всичко е така и с кучета,обири,вдигане на шум,корупция,безнаказаност,нагло и опасно шофиране и всичко друго за което няма да пиша ,защото си го знаем.

29

И както винаги--

преди 5 години

става ---ще спрат помощите на българските майки и те няма ептен да раждат---защото държавата неможе да направи закон за едните който да не хваща и другите. Има един лаф ,,като се обърне каруцата пътища много...,, А най-големия проблем ,че да се направи така ТА българките да раждат ,а другите да спрат е /което е ИСТИНСКИЯ проблем/ е че.... ни държи със всички закони и фондове --т.е. ние ще правим каквото те кажат и по техни закони---докато сме в.... няма решение на проблема изгодно за българите