55

абе...

преди 5 години

200 000 до зъби въоръжени жандармериста ще обърнат общественото мнение па ако ще и всеки ден да има бит по един човек па и в различни крайща на страната да е ...разбиха ми и ми окрадоха цялата къща и входната врата я разбиха и всичко изнесоха ..не знам кой е бил ,ама и полицията незнае па и да не съм луд да ходя да им се оплаквам ще хванат на босия цървулите ,а и имуществото ми беше сиромашко ,та и да ги хванат все тая ,всичко си е заминало па и---аз ...в селата цари беззаконие и мрак...

54

SS

преди 5 години

Аиде довиждане до следващия път,до следвящото ромско безчинство,тогава сценария ще се повтори,етнически мир,етническска война,не може да слагате клишета върху цял един етност,това е битов,криминален,и не,знам,си какъв инцидент,и все прочие глупости.И бг-на пак потърпевш,щото е българин,,от робско семе,***,търпи и мълчи,бият го таковат го убиват го, той търпи.Преклонена главица сабя не я сече.Нали така.

53

До Перко

преди 5 години

Така е. Тъмночервените комунисти, силови структури, ДС, се организират около Радев за нова "алтернативна" партия и ще дърпат за президентска власт (диктатура). Той излиза като "спасител" и с "твърда ръка" решава всички проблеми! Няма да се учудя ако провокаторите са и от двете страни - полицията И качулките.Още повече че е на ред да обяснява евтините си ведомствени апартаменти, а вместо това мълчи и хоп, нов проблем.... На ГЕРБ тази ескалация не им върши никаква работа. Само червените са заинтересовани, да.

52

случаят ,,До....ев,,

преди 5 години

Е интересен и от семейна гледна точка....

51

гост

преди 5 години

в др. държави пришълците слушкат за да не им се отнеме гражданството да го качат на самолета и изхвърлят някъде си. Такива са законите в европа. България не е в европа

50

Анонимен

преди 5 години

Демокрация означава - Диктатура на мнозинството над малцинството. Българската демокрация е обратното! Гарантирано от ГЕРБ.

49

Анонимен

преди 5 години

На този трябва да му стоварят един "битов инцидент", за да се чуе какво говори

48

Стратег

преди 5 години

До минаващТурците нямат места в България, освен, ако не са българи. Няма как. Англия, САЩ и другите толериращи ви държави, трябва да разберат, че ние няма да толерираме турците на Балканите. Ние имаме териториални претенции към цяла Турция, Гърция, Сърбия, Румъния... Трябв ада разберете, че няма геле. Няма да ви припомням, какво правиха турците нахлувайки на Балканите, не само убиваха и изнасилваха, но и продаваха в робство, българското население. Така, че не ми излизай с номерата на Сорос.

47

М да

преди 5 години

Оня ден една група провокатори извършиха диверсия в къщата ми на село. Имам ги записани, даже и рег. номера на МПС-то се вижда, отидох при един познат да провери на кого се води и се оказа, че е на един 85-годишен, който подал колата и етно-провокаторите не я прехвърлили. Та няма от къде да ги намеря

46

Анонимен

преди 5 години

"Съдът и прокуратурата трябва да реши кой е крив и кой е прав при това сбиване в магазина"другарю и двете отдесетки години не работят. Напрежение е имало, има и ще има докато държавата абдикира от задълженията си. Търпим доста години ромска престъпност, безчиства и последвалата безнаказаност, това няма как да продължава вечно.Винаги ми е било любопитно, тези политолози и фондации от де се хранят.

45

Анонимен

преди 5 години

Както многхократно съм споменавал, бъдещето на БГто е да стане резерват. Индиански. Или "чисто-прабългарски" все тая. Вожда няма да ви казвам кой е . Но със сигурност пак той ще спечели изборите за "вожд на резервата". От вас се очаква просто да си "отидете" без много шум. Процедурата е започнала както виждате.

44

минаващ

преди 5 години

В природата нищо не се губи, само сменя характера и предназначението си. Так е с това което правят ромите в България. От пагобните 1877-78 години за турците, българите многократно са грабили имотите,парите, животните на тези мирни и трудолюбиви хора.През 1989 г. пред камерите на световните телевизий ограбиха и прокудиха 500.000 души от родните им места.Тогава една крава на турчин струваше 40 лв. Едно теле 500 кг. 50 лв. една овца 20 лв. едно агне 20 лв, кокошките и другите животни бяха бонус.

43

699

преди 5 години

хаха, това ромите ега ти бита имат бе....То щом побой от трима на един им е част от бита....

42

Анонимен

преди 5 години

Я стига сте писали тук! Властта няма да пипне с пръст ПРАВИЛНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ! То затова биячите бяха пуснати на свобода след побоя, нямало разбираш ли доказателства! А бе то на камерите се вижда как трима тъмнокожи бият този със зелената фанелка, но за полицията това хич не е доказателство. И ако габровци не се бяха вдигнали, можеше и да ги наградят тримата ***.

41

Анонимен

преди 5 години

И аз мисля, че всичкото това е пропаганда, фалшиви снимки, продавача пръв посяга и понеже е болна тема, пропагандата работи.

40

Анонимен

преди 5 години

"Според Чолаков побоят на ромите пад продавача, който разпали огромния конфликт, е битов инцидент"Защо само ромите създават битови инциденти?И си оправете проверката за правописни грешки, защото като напиша другата дума за роми не ми я подчертава в червено, а като напиша роми го подчертава, защо ли е така. И защо триете коментари в които се пише другата дума за ром.

39

минаващ

преди 5 години

"Щом не искаш мира на ти секира" гласи българската поговорка. Преди 10.11.1989 г. белите роби в лицето на турците в България работеха създаваха блага достатъчни и за българите и за ромите.Но алчните и долнопробни българи не се ограничиха само с това, подиграха се с достойнството на най-мирните и трудолюбиви хора на майка България.Още сте в началото на истинската история която ви очаква след около 20-30 години. Бог няма тояга но наказва народите чрез други такива, по-алчни,безотговорни,зли,крадли

38

Перко

преди 5 години

Не са герберисти провокаторите. Местните комунисти се намърдаха в протеста и раздухваха както винаги

37

до Чолаков

преди 5 години

я бе чук, я питай бабите и дядовците в село Мечка , те расисти ли са като поголовно са подложени на обири и побои...

36

Анонимен

преди 5 години

Габровци, да не забравите да гласувате за Герпче!!! Вижте какви хубави работи пише за вас на Дончов женкя му