56

Анонимен

преди 5 години

О,да бе АНТИМАФИЯ ВИКА И ГУМЕНЧО С ДЕСА ПРО...СА ДА ДАВАТ ОБЯСНЕНИЯ ЗА ЕФТИН АПАРТАМЕНТ!!Ти да видиш, ама да видим КОЯ МЕДИЯ ЩЕ ИМА ТО..И ДА СЪОБЩИ ПЪРВА.По-голямата забава ще е ако има предсрочни за пореден път избори,е тогава ще има клане,АКО ГЕРБ НЕ ИСКА ДА ГУБИ ДА ПОЧНАТ ДА СЕ ОТНАСЯТ С БКП КАКТО БКП И "ДЕСНИТЕ"НА РИСТО И РАДАН С ТЯХ.ЧУ/*** С АСПИРИН НЕ СЕ ЛЕКУВА И СТИГА "МАЙКО ТЕРЕЗО" БОРИСОВ СИ СЕ ПРАВИЛ НА ПО-КАТОЛИК ОТ ПАПАТА.Много рано взе да се вдетиняваш,още нямаш 60 години.

55

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Щом имиджа на Борисофф е...стабилен,смело може да се раздадат на...половин цена още апартаменти на ГЕРБ...активисти.Заинтересовани са и...двете страни.

54

Анонимен

преди 5 години

А чакайте,чакайте,той сеирът тепърва започва,сега като почнат макар и боязливо медиите КОИТО СА СИ ДЕФАКТО НА ОПОЗИЦИЯТА НА 90% да вадят кирливите ризи на другарите и другарките стойте и гледайте!!ЗА КИРО БУХАЛО КОНТРАБАНДИСЧЕТО,ЗА КАЦАМУНСКИ КРУМ ЗАРКОВ,ЗА ВАЛЕРИЯНОВАТА ЖАБА-ЛЯНОВ,ЗА 'ВОЕННАТА РЕПОРТЕРКА"С ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ МЕЖДУ КРАСНО СЕЛО ПРЕЗ ДЪРВЕНИЦА ДО ЛОЗЕНЕЦ БАШ ДО ВИЛАТА НА ГОСПОДИНА УКРИВАТЕЛЯ НА АРАБАДЖИЕВИ БРЕНДО и така и така нататък!!Купувам пуканки и сядам да гледам сеири...

53

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ, БСП, Патриотари, толкова ниска класа... гледах преди малко Иван Костов и представянето на кногата му. Такава класа вече в политиката ни няма. Демократична България на Христо Иванов и Радан Кънев дано поддържат това ниво, вярвам, че само те могат. Сегашните ни действащи политици са като примитивни кроманьонци пред десните сили от недалечното минало.

52

Анонимен

преди 5 години

Честито! Сергито изпреварва Радев! Друго е когато имаш замък на женевското езеро!

51

Поклон пред Радой

преди 5 години

Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака. Радой Ралин

50

е*ем го у дупе

преди 5 години

Софийски градски съд потвърди решението на Софийски районен съд, с което Бойко Борисов е осъден да заплати на Елена Йончева 5000 лв. обезщетение за претърпени неимуществени вреди, причинени от негово публично изказване

49

К

преди 5 години

Лошо тогава ... да му мисли нарада,а не тези които ще гласуват

48

АНТИ до неразбралите

преди 5 години

Никога няма да се прави положението тук !!ЗавистОмразаПредателствоКражбата ...забравих на първо мястоняма държава затоваима маФиотска кoчинaи това ще е докато новите господарирешатНО тогаваняма да имаистински българи

47

Анонимен

преди 5 години

Станишката най-накрая ще остане безработен, но той си го заслужава, защото е некадърен. Въпросът е защо ГЕРБ калинките постоянно уж подават оставки и после пак се уреждат с други апетитни служби. Филип Димитров беше директор в НАТО и после веднага се уреди в съда без да е бил 1 ден съдия. Александър Йорданов изведнъж от писател стана дипломат и сега депутат.

46

Анонимен

преди 5 години

Имиджът на Борисов бик стабиклен.Стабилно нисък.Ако това го задоволява,добре.

45

Анонимен

преди 5 години

След заявката на Цветанов да се връщал в парламента, надали е останал някакъв имидж.

44

АНТИ

преди 5 години

До АНТИ фалшиВ ... 44-тиНе ми пука за крадци !Било то Гербери, Бесепари и т.н.

43

Анонимен

преди 5 години

Разликата между ГЕРБ и БКП е, че сегашните сляха едрия бизнес и държавната администрация с политиката, а обикновените комунисти знаят само как да крадат, да обещават капачки за буркани на бабичките и да бият по площадите.

42

АНТИ

преди 5 години

Нинова си е купила нейния апартамент за едва 100 евро кв. метър

41

АНТИ

преди 5 години

Апартаментгейт + Кумгейт = ЛоКумгейт = вечна кражба/грабеж

40

Активист на БКП

преди 5 години

Герб ако крадяха а те не крадат, нямаше да има нищо построено както беше при баш крадците от БСП

39

Анонимен

преди 5 години

Стабилно отрицателен имидж.

38

реалист

преди 5 години

За миг си представете професионалната крадла Нинова мин. предс., това ще бъде трагедия с библейски размери за България и българите.

37

АНТИ

преди 5 години

Тук, политици не крадат !!!!!!!Другаде, поитиците, много крадат.Тук е рай, за НАШИТЕ хорасе знай.