76

Анонимен

преди 5 години

Това е истината за цяла България,не само за политиците! Правната система позволява на такива врътки! Но никоя партия не обещава смяна на закони!

75

Анонимен

преди 5 години

Първо Йончева и Нинова,приятел!

74

Xa ха

преди 5 години

Сагата с апартаментите е залъгалка за деца ( удобна е за управляващите ,а също и за опозицията ) но давайте по същетво идва ред на ---- Сагата с Милиардите(откраднати от нас) ,тя е доста по интересна!!!!!!!!

73

Аз Клавдий

преди 5 години

Спете спокойно, всичко е наред.

72

На път са

преди 5 години

Бай Ставри от централния затвор, очаква с нетърпение крадливите герберасти начело с Борисов.

71

Отвратително и тъжно

преди 5 години

На герберастките кражби, корупция и повсеместна герберска простотия, Борисов им казва просперитет на България. Отвратително и тъжно.

70

Анонимен

преди 5 години

Стабилно падане в киреча

69

Койчо

преди 5 години

Доктора на пожарникарските науки знае няколко езика на диалект пунта мара за това е много ценен в Европа

68

Анонимен

преди 5 години

Държавата се срастна окончателно с мафията.

67

Анонимен

преди 5 години

Колю Колев пак дава преднина на БСП, но този път поне е скромен - само 0.6% напред. Не знам защо го водят социолог като си е чист партиен агитатор с винаги грешни прогнози

66

Анонимен

преди 5 години

Божкеее,кво влияние в европа?Макето и гърка за нобелови лауреати за мир ги гласят.Наш Борисов де е?Влияние само на местна почва.

65

Анонимен

преди 5 години

Човекът, който е начело на ГЕРБ, който решава абсолютно всичко и без негово знание и одобрение другите не смеят и да кихнат, ще се окаже, че няма нищо общо с ГЕРБ. Ами така излиза. Всъщност, какъв е тогава?

64

правдата

преди 5 години

ГЕРБ Направи повече за Турция/САЩ/Русия повече от всяка друга партия ! да си спомним ТУРСКИ ПОТОК/Ф16-централите/РЕАКТОРА пари взети от всички НАС !

63

Анонимен

преди 5 години

Аз пък се чудя на тез дето избират ГЕРБ наистина ли смятат тази партия за българска по времето на която градовете се застрояват и селата опустяват какво ви е българското децата избягаха в чужбина това ли е критерия за просперитет

62

мак

преди 5 години

бб и влияние? Смех. Може да има влияние само върху растежа на магнолиите, като ги полива редовно.

61

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

До спасяват Ел.ЙончеваТая опорка за корумпираната Елена Йончева няма да хване дикиш. За всички хора е ясно, че управляващите се опитаха да и затворят устата повдигайки и обвинения чрез подчинената и послушна Цацаратура.Смени плочата !

60

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Абе, как стават тия работи ?Борисов е създател и пръв лидер на ГЕРБ.Борисов не веднъж сам е казвал, че без него ГЕРБ не може да съществува.Борисов коли, Борисов беси в ГЕРБ !Сиреч ГЕРБ е Борисов и Борисов е ГЕРБ. Когато обаче ГЕРБ предизвиква скандали и се орезилява, Борисов някак остава сух.Той никога и за нищо не е виновен.Той винаги е над нещата ....

59

спасяват Ел.Йончева

преди 5 години

Бсп предлагат Ел.Йончева за евродепутат за да я спасят от затвор, защото тя е обвинена за пране на огромна сума от КТБ чрез нейна офшорна фирма. Същата Ел.Йончева твърди, че се бори с корупцията...Смях...

58

Анонимен

преди 5 години

Другари как мислите,ще бъде ли МИЛИЙОНЧЕВА ИЗГОНЕНА ОТ ПЕС и цялата група на БКП заедно с нея натирени или само "военната репортеркаю"ще се върне в София??Завалията Станишев ,какъв срам го чака от другарката Милийончева и ***,а ако ли пък станат първи европейки ТОВА КАСКЕТИ ОЗНАЧАВА ЧЕ ПРОСТО ОТНОВО СА СЕ ВЪЗПОЛЗВАЛИ от ВАШАТА НЕЗЕМНА ТЪ/ПОТА!!!!ХАХАХАХАХА,имам предчуствието ТОЧНО ЗА ВТОРОТО,НЕ Е *** ПРОСТА,АМИ ТИЯ ДЕТО Я ГЛЕДАТ С УВИСНАЛИ ЧЕНЕТА БЕЗ ЗЪБИ да ме извинявате.

57

Анонимен

преди 5 години

Няколко пъти гласувах за ГЕРБ - нали обещаваха, че ще се спазват законите и ще се търси отговорност на "комунистите" за съсипване на държавата. А тя каква излезе, че те са част от тях - просто са в отбора на сините!Сега се чувствам... трудно е за описване... Заблудил съм се, че някаква мутра може да се справи с проблемите на народа си. Този човек за 10-15 години не се научи две изречения да свърже и да не са на махленски език. Какво да говорим за чужди езици. А за управление на държава!?