96

Цуци

преди 5 години

Става въпрос за рейтинга на Б.Борисов като премиер и лидер на ГЕРБ в България, а не за този в Европа. Не измествайте отговора. Рейтингът на кабинета е 18%, а Борисов е негов премиер. Рейтингът на НС е 8%, а на Темида 12%. Този на президента е 41%. Остават един месец и 10 дни до евроизборите. Днес съобщиха за още един зам. министър на земеделието, "изгорял" с незаконно жилище, водещо се дом за гости.

95

Шефа

преди 5 години

Баш пък Борисов стабилен !Я да видим като му изкарат спестените милиони за черни дни , колко ще е стабилен !

94

Анонимен

преди 5 години

Борисов не е от ГЕРБ тогава! Хахахаха! Стига сте писали глупости

93

ГЕРБ=КРАЖБА

преди 5 години

Всяка сутрин ставаме и чуваме за поредната герберастка кражба и всяка вечер лягаме с информация за следващата герберастка кражба. Крадецът и простакът са непобедими. Особено герберасткият.

92

Хахахааааа.

преди 5 години

Никой не може да удари ГЕРБ!Всеки в България може да си купи с пари и самолет, апартамент и ТЕЦ--по Държавна оценка!Само Нинова купува ТЕХНОИМПЕКС, с неговите пари и приватизационни бонове---хептен без пари!

91

Ами така е..

преди 5 години

От ГЕРБ са стабилни! Купуват си апартаментите, не им ги подарява Партията, като при Тато!Купуват ги като всички----по Държавна оценка, а не като Нинова, с бонове от приватизацията!Къв е. Проблема?!!!!!!!!

90

Цвъсансьорът

преди 5 години

Герберски кражби, далавери, корупция и управленска простотия. Всеки ден ставаме свидетели на поредната борисовскo-герберска " Пунта Мара".

89

Как е в БГ

преди 5 години

Човекът с апартаментите избира човека с терасите.Сега човекът с терасите ще проверява човека с апартаментите.

88

koko

преди 5 години

Да да сигурно.......

87

Анонимен

преди 5 години

хайде да бъде подхванато и бсп-то, там даже е по-благодатна почва!

86

Анонимен

преди 5 години

Тези апартаменти са дреболии в сравнение с другите далавери... хората ТЕЦ-ове си купиха и какво ли още не, сега с апартаменти ще ни занимават...

85

?!?

преди 5 години

А помниш ли какво беше онзи ден или вчера, при тия сегашните?

84

БЪЛГАРИ!

преди 5 години

Да им го сложим на тези *** и да се приключва!На 26.05 гласувайте, но така, че после да не ви е срам, когато погледнете децата си!

83

Анонимен

преди 5 години

Гласувай тогава за новозакупилите жилища на невъзможни цени и плащай с добавка, ако ти решиш да си купиш

82

Кирилов

преди 5 години

Отново "социологическо проучване" на другарите.Трябва да съм си изпил мозъка, за да гласувам за ***.Имам памет и помня какво беше при тях.Имам очи и виждам какво е сега.

81

марко

преди 5 години

Къде е Пунта Мара , ве ????

80

вуву

преди 5 години

Комунистическата демокрация доведе до това положение.Отреклите се комунисти,които сега са демократи са най алчните за управление.В България ни управляват ту едни те ту другите комунисти и ние трябва да избираме.

79

ХМ!

преди 5 години

НЕ ВЯРВАМ НА НАПИСАНОТО ПО ГОРЕ - ДО СЕГА СЛУШАМ САМО ГОВОРЕНЕ ПРОТИВ ПРЕМИЕРА А ВИЕ ЗА ДА ГО УСПОКОИТЕ ИЛИ ОТ СТРАХ СТЕ МУ ПИСАЛИ НЯКАКВИ ПРОЦЕНТИ И ТО ПОВЕЧЕ ЗА НЕГО А ПО МАЛКО ЗА ПРЕЗИДЕНТА НЕЩО КОЕТО МЕ КАРА ДА НЕ ВЯРВАМ НА НАПИСАНОТО СЛЕД КАТО ЗНАМ МНЕНИЕТО НА ХОРАТА И ЗА ЕДИНИЯ И ЗА ДРУГИЯ

78

Анонимен

преди 5 години

Едвам си плащам тока,а Цветанов вече има и седми апартамент.

77

Факт

преди 5 години

Иска им се на червените да имат повече гласове от ГЕРБ, чрез фалшиви и платени статистики... Но истината е, че на никой не му пука кой какви апартаменти има. Важно е да няма червено управление с цел фалит на България.