8

vlady

преди 5 години

Автоголът трябваше да бъде отменен поради засада съгласно въведеното от прославения българин Иван Леков правило.

7

Анонимен

преди 5 години

Много слаби грандове вчера.Ако това е ШЛ предпочитам Чемпионшип.

6

Анонимен

преди 5 години

Аз мисля, че тази година Ювентус ще спечелят финал с Роналдо.

5

Анонимен

преди 5 години

Барса срещу Ливърпул ще е черешката на тортата това са фаворитите за мен.

4

Анонимен

преди 5 години

От Манчестър много млади пишлемета, които Солсяр не ги е научил да си пестят силите срещу отбори като Барселона, защото тръгнеш ли да се надиграваш с Барселона чисто физически и си умрял. Барселона се побеждава с тактика, не с физика.

3

Анонимен

преди 5 години

до 2 Само Лионел Меси може да си позволи на този свят, когато всички бягат на терена от двата отбора, той да се разхожда! А когато трябва да спасява отбора- го прави. Затова е най-великият за всички времена.

2

Анонимен

преди 5 години

Важното е че Лео Меси съхрани сили за най-важните мачове до края на сезона. Просто си беше тренировка за него тоя мач... Иначе ме накефи как в триминутното продължение Барса си разцъкваше топката, а итощените до безкрай англичани само гледаха отстрани. Наистина им свършиха силите около 70-тата минута, но то се очакваше след бясното темпо второто полувреме което наложиха, но Барса в този мач показа, че да си класа не е да бягаш като ненормален по терена! Браво на двата отбора.

1

Анонимен

преди 5 години

Барса си е Барса! А английският футбол си е Кончо, кончо. Коне, дето търчат като мухи без глави и разчитат на високи центрирания, белким топката се удари в нечия ръбата глава, па влезе у вратата.Не става само с тичане, трябва и малко техника с краката!