12

Анонимен

преди 5 години

Който не изпълнява Предизборните си обещания , той не може да избегне очакващия го Разпад .

11

Анонимен

преди 5 години

Този е най долния и противен човек в политиката!

10

Калоян

преди 5 години

Губещите няма да са един и двама от това разединение,защото не е ясно една част от патриотичните гласове на къде ще се разсеят.Дали в посоко към другото патриотично движение или някой от статуквото(ГЕРБ или БСП).ВМРО изглеждаха най-трудни разклатими и разколебими,което показа самочувствие и устойчивост от трите формации.Имат най-добър капитал,който да превърнат в един или два мандата.

9

Някакъв тук

преди 5 години

Споменава за НФСБ. Навярно става въпрос за национален фронт за съсипване на българите? Слушай внимателно, невежо ***! Туй жалко повече Симеонов направи прекалено много изцепки, за съвсем кратко време- всички го видяха. Така, че за теб остава да направиш следното: скриваш се в миша дупка, където ти е мястото, и чакаш резултатите на псевдопартийката ви, за да разбереш за какво става въпрос. Всекиму заслуженото! И един съвет: опитай се да не обиждаш победителите на всички предстоящи избори!

8

Димитър

преди 5 години

Проблем има и неговото невъзможно решение се видя още преди няколко месеца.Беше ясноче разединението е сериозно и коалиция няма да има.НФСБ бяха основният фактор и субект заради,който не се получи коалицията.Задължително условие за някаква форма на стабилност е поне по вътрешните неща да има единомислие и да се върши нещо.

7

Анонимен

преди 5 години

Обединени крадци -> Самостоятелни крадци.

6

Цанко

преди 5 години

Иска ви се *** и ватенки НФСБ да не влезе в парламента , ама ще влезе! България над всичко!

5

Няма, защото

преди 5 години

Приказката свършва завинаги. Иначе всички виждаме Коко сте "стабилни" като коалиция. ***

4

мнение

преди 5 години

бай тошо ги беше наврял в миша дупка вмрото и много правилно ги беше забранил щото са банда от мародери и убийци поне да бяха си сменили името с българско безсрамие е да се наричат български патриоти

3

Анонимен

преди 5 години

стабилни в краденето! патрЕоти пфу

2

Анонимен

преди 5 години

За следващите избори ще са обеднелите .....

1

Анонимен

преди 5 години

Дали разбират колко са жалки2