25

Анонимен

преди 5 години

До Калеко АлекоИ днес с имаме учени,дори българка е един от учените в НАСА,но те не работят за България за съжаление,защото няма условия за тях,а по чуждите държави.В България не им предоставят условия за труд и достойно заплащане,дори съкратиха разходите на БАН,тъ.пите управляващи,неразбиращи нищо от наука!Европейците се събраха да обсъждат развитието на наука и изкуствен интелект,но тикварите и там не пратиха хора,защото е по-важно да разделят порциите!

24

смехурко

преди 5 години

До като бяхме по "съветско робство" имахме космонавти, индустрия и армия.Също и безплатно здравеопазване и училище. Тридесет години по-късно, след като ни освободиха демократите, какво имаме ? ***, прайдове, омраза, ГМО, глифозиди, пенсиониране на 80-годишна възраст и най-вече имаме банани, прави краставици и щастливи кокошки. За всичкото това време се краде и все още има от това, дето го построиха гадните комунисити, да му се не знае!

23

Анонимен

преди 5 години

Нидиейте тъй. Сига ниямами космонавтии но имиме гейпирадии.

22

ПроСоТо

преди 5 години

До Калеко Алекоаго безписмен,ТОГАВА все още са се правили първите стъпки н космоса и фаловете са ЧАСТ ОТ ПЪТЯ!!!..Разбира се,ти са праиш на ударен за ФАКТА,че много по-късно ,при съвършено друго ниво на технологиите, американците изпържиха 12 ДВАНАДЕСЕТ!!/ свои астронавти!..Та:..-Що ни се отглеждаш тихо животинката за Коледа,ами си фанал на умян да са праиш?!

21

Анонимен

преди 5 години

Когато има истинска държава с държавници има и икономика, има и армия има и космонавтика, има и гордост. Сега нито едното от това нямаме.

20

Калеко Алеко

преди 5 години

Полетя в Космоса със съвеЦка ракета, но тя се оказа крива и впоследствие приземи с гръм и трясък цялото СеСеСере на Космодрума в Байконур ... Сега путинова раССия пак се опитва да лети, но го е докарала само до старата си орбитална станция, останала и от съвеЦкото време. А "Вечната и нерушима българосъвеЦка дружба" сега се скрепва от други льотчици потомци на Гошо Иванов, като преЦедента Радев, който преди се закълне във вярност на България, не пропусна да отдаде почит на Матушката си Русь ...

19

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден излитат совалки, хората седят по месеци и години там , a не 23 часа... нищо не се казва за тия хора обаче. A, това ва пътуване e известно само с това, че им се е развалила совалката..

18

Анонимен

преди 5 години

И разбира се и космонавта се оказа агент на ДС Четете в други сайтове как е пишел доноси срещу съучениците си в училище - че ходели с момичета или се кълчели прекалено много на забавите Пфуууу ... Няма един нормален човек преди 89 година ...

17

Анонимен

преди 5 години

До 20, мчи тъй уа! Ко толкоз йи станалу? Ти примирну кат одиш с масквича на лозиту да ниби медиити да *** пишат кат няква поспицялна новина туй?

16

Анонимен

преди 5 години

Кой знае какво станало толкоз голяма работа

15

запозната

преди 5 години

На 10 април 1979 година бях на гости на брат ми в Москва , който беше учащ ! Следяхме новините за полета на Г Иванов и не след дълго се разбра , че има проблем, но завръщането им живи на Земята е голям успех !

14

Анонимен

преди 5 години

Някав обяснява, че Георги Иванов бил багаж. Друг път още по-голям умник обвинява командира на мисията, че провалил космическата епопея на нашия. Сега чакам трети, тоя път теоретичен астрофизик, който да обяви, че цялата тази работа е измама, понеже Земята всъщност била плоска.

13

Анонимен

преди 5 години

Добре че бяха братушките че БГтата да се разпишат като космическа нация.. Следващите 200 години чакайте с американец да отидете в космоса като "чистачи и миячи на космически кораб".

12

Анонимен

преди 5 години

Пълна измама.хора! Няма никакъв космос-Медведев "уж" също летял-човек без никаква спец..подготовка и физически слаб.Симулации в самолета. Земята е плоска и космос е лъжа.Къде са полети до Марс и Луна? Колко приказки за нищо...Нямат си представа,какво става в океаните или под земята-за "космос" мечтаят..Хората вярват на всичко,което им сервират "от горе,за апартаменти,пенсии,ваксините,"лоши държави"..Примери в история са много.Включете си търсачките в нета.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Кои са космонавтите днес? Демокрацията колко български космонавти изпрати на Марс или другаде?Мен ме интересува да работя, да живея добре и магазините да са пълни.Не ми пука колко българи ще отидат в космоса.Панимайш?

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10ал. александров има по-големи заслугиОсобено са му големи заслугите към РСК МиГ.Бая пари е гушнал като посредник покрай ремонтите на съветските варели.

9

Русомраз

преди 5 години

Добре, че с Рукавишников не загинаха в тази руска консерва...

8

Анонимен

преди 5 години

До eve1Поздравления,да е жив и здрав!Георги Иванов е национална гордост!--ал. александров има по-големи заслуги..

7

Анонимен

преди 5 години

този е малко менте ...разходи се само ...александър александров е успешният космонавт

6

Анонимен

преди 5 години

Не виждам с какво се гордеете - българин в космоса, ама изстрелян с руска ракета, руска разработка, с руско гориво, от руски космодрум, с командир руснак. Нашия се е повозил, тия чествания му правят...