14

РЕНЕГАТИ

преди 5 години

РЕНЕГАТИ

13

Гецата

преди 5 години

Който иска да гласува да идва в България и да гласува. Няма бедният данъкоплатец да плаща и за секциите в чужбина. На който му "пука" за България или Европа, да се пребира и да гласува.

12

ЕЛЕМЕНТАРНО

преди 5 години

ЕЛЕМЕНТАРНО ТАКАВА СТАТИЯ ДА ЗАПОЧВА ТАКА:" Българите извън страната: Гласуват в 107 секции за евровота НА .....(дата) 2019"ЧИТАТЕЛИТЕ,ОСОБЕНО В ЧУЖБИНА,НО И В БЪЛГАРИЯФФ, НЯМАТ ПРЕДСТАВА КОГА ЩЕ СЕ ГЛАСУВА.А МОЖЕ В МОМЕНТА НИКОЙ И ДА НЕ ЗНАЕ КОГА??

11

Анонимен

преди 5 години

Това е много порочна практика, хем живее в САЩ или Турция, хем ще ми гласува за европарламент. Трябва да има принцип на уседналост на всеки едни избори - хората не живеещи в България, не трябва да имат право да гласуват на местни, парламентарни и президентски избори, единствено българите живеещи в рамките на ЕС да имат право да гласуват само за европарламент.

10

555

преди 5 години

Само ДПС

9

дост

преди 5 години

Само ДОСТ.

8

noFreeman

преди 5 години

абе кой ще ви се разкарва да гласува и то против себе си и България... скоро ще ви смъкнем от клона с бананите, не че има кой да сложим ама да ни ограбвате по този начи. Тия евродепутъпи изобщо не са ни нужни... погледнете времето през което сме в еврогейската общност, какво се е направило за добро на страната ни - НИЩО!

7

ама...

преди 5 години

ама на предните избори като гласувах какво стана - гласът ми отде за бат сали

6

Дедо Мъди

преди 5 години

До АнонименЛиберастите и герберите искрено се надяват да не гласувате!

5

Чичо Ганчо

преди 5 години

От къде на къде в Турция ще има секции за евровота?Турция не е в ЕС!

4

Анонимен

преди 5 години

Не гласувайте! Всички са едни и същи.Много пари за всеки глас, а отделно и границата за референдум да се приеме е вързана към броя на гласувалите.

3

Професор

преди 5 години

Да гласуват за нашия кандидат на Герб. Мария Габриел.

2

Димитър

преди 5 години

Дано се активизират и българите в чужбина.Това са важни избори,от които зависи евронастроението ни през следващите години.Да мислим като гласуваме и антибългари да не вкарваме.Такива има няколко в настоящият ЕП.

1

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще има секции само в чужбина както е тръгнало. Може би ще има в София една, да гласуват Б.Б., Ц.Ц. и тем подобни в нея.