13

Българин

преди 4 години

Шопката е добър.

12

Анонимен

преди 5 години

Шайка некадърници, закривай.

11

Анонимен

преди 5 години

ех, българи, българи, все да клеветим, все да не харесваме, по-щастливи ли прави това..., честно питам. едни млади хора правят нещо хубаво, не вредят никому, какъв точно е проблема?

10

Анонимен

преди 5 години

Какъв е тоя ултра ге й на снимкатаИ той ли се е наредил на герберастката хранилка

9

Само питам

преди 5 години

Защо не искаш да видиш, че храчките хвърчат от теб?

8

Цонко

преди 5 години

До само питамАз съм спокоен. Просто ми писна от бездарни неудачници, които плюят по всичко хубаво само за да изхрачат горчилката от собствените си бездарни неудачи. Пълно е с такива като теб, полуграмотни, полухора - полуживотни!

7

Само питам до Цонко

преди 5 години

Защо не се поуспокоиш малко?

6

Цонко

преди 5 години

До 4Ти си от ония мерзки бУлгари, които мразят всичко, което не разбират. Иван Шопов определено не се е появил от нищото, а вече 20 години е на музикалната сцена и прави страхотни неща. Сигурно не си чувал за него защото Пайнер не го пускат много. А това за европроектите, дигурно ги бъркаш с кликата на вожда Винету!

5

Цонко

преди 5 години

До само питамАвигея, злобен невежа такъв, е съпругата на Давид. Онзи, който се изправя срещу Голиат и го побеждава. В превод името означава "баща ми се радва". Твоя сигурно не е много горд с теб!

4

до цонко

преди 5 години

Кво да завиждам е, ***? Група наркозависими бездарници източват някакъв еврофонд, както от нищото се появяват, така и ше залезят. Тея двете па със странните имена да дойдат да изпеят Не казвай Любе лека нощ или Първо, Първом, ама не могат. Ше играе AUTOTUNe - а и дотам. Жалка история.

3

Само питам

преди 5 години

Куье е туй дяти Ави геята? Мъжку ли е, женску ли е?

2

Цонко

преди 5 години

До Анонимен 1Омразата и завистта все още взимат превес. Момичетата са уникални, а Иван Шопов е истински артист, от тези, които осезаемо липсват в последните години на българската сцена. Слушах Авигея и Иван Шопов, когато подгряваха на Thievery Corporation, направо ме разтопиха. Страхотни са и им желая много успехи, каквито заслужават!

1

Анонимен

преди 5 години

Джендърството се разпространява мълниеносно и сред музиката чрез хибридни индивиди като тези от медийния материал!