119

Гледна точка

преди 5 години

Дайте да видиме към коя партия се кандидатира за да знаеме да ли да гласуваме за нея или неЗа "Алтернатива на гринговците"! Колкото повече кандидати в ляво, толкова повече омаломощават ***!

118

Иф

преди 5 години

Кораба на Баце потъва бавно и славно!Плъховете първи го напускат.ЦАРЯТ Е ГОЛ!

117

Анонимен

преди 5 години

Дайте да видиме към коя партия се кандидатира за да знаеме да ли да гласуваме за нея или не!

116

Розата

преди 5 години

Влака на Ужасите продължава да се пълни с нови и нови пътници.Томи,Делянчо и др.са новите съседи на леля Цецка и Цецко.Кои ще са следващите-следва ПРОДЪЛЖЕНИЕ.

115

Гледна точка

преди 5 години

Защото в тях се съобщава как Дюлгеров се е отказал от показанията си по предварителното производство?Дюлгеров да сяда на стола на истината да видим, кога лъже! Сигурен съм, че мaзно прикрива Иванчева или е заплашен да го прави!Искам да видя, кога лъже!

114

Анонимен

преди 5 години

Всичко се разбра, когато момчетата и момичетата от Съдебна охрана протестираха, като навлякоха Иванчева с вериги, синджири, белезници и конски магарешки букаи! Просто прекалиха за да разберете, че цялата работа е форсаж на Властта!

113

Анонимен

преди 5 години

Десислава Иванчева не е само една проста фризьорка, както пишат някои тук, жената е завършила "Публична администрация" в НБУ............значи си е имала ценз за заеманата позиция като кмет на "Младост"!Един ден с тая диплома може и на мястото на Фандъкова да седне!!

112

Анонимен

преди 5 години

Делянчо Добрев напуска парламента, ха-хаха- ххаа!!!! Ей сега съобщи 24 часа.Започнаха да се спасяват поединично герберастите!

111

Иф

преди 5 години

СВОБОДА за ИВАНЧЕВА и ПЕТРОВА! ШАЙКАТА В БЕЛЕНЕ!

110

Анонимен

преди 5 години

Я, по тихо! Не схващате ли, че кандидатирането на Иванчева разхвърля протестния вот и осигурява победата на Цветов! Освен Корделия да разпореди да я впишат в нейната листа!

109

Запознат

преди 5 години

Следващия който скоро ще си изчисти името е Цветан Василев, като Герб паднат от власт! Като се върне в България интересни истории има да разкаже пред новия главен прокурор!

108

Анонимен

преди 5 години

Защо нищо не се говори за тоя бизнесмен Александър Ваклин???И на тоя не му е много чиста работата..............сигурен съм не 100 %, ами 200 %!Явно информацията се представя на лъжички...............избирателно!!

107

Четиво за тухлата

преди 5 години

Свалям шапка на полицаите които са останали полицаи и са помогнали да се разчоплят манипулациите в делото на кметиците. Такава работа само смели и честни мъжаги могат да свършат. Това за пари не се прави. Това се казва ЧЕСТТА НА ПАГОНА!Жив е НАРОДЪТ.И най Луксозен апартамент може да се отгледа лъзгав хемероидален кластер, гальовно наричан - пъргаввия клитор в гъсъ на аналитика.

106

ШАЙКАТА

преди 5 години

Дупката на нужника,в която ГЕРБ сами се вкараха поради своята алчност,некомпетентност и гламавщина с всеки изминат ден става все по-дълбока и все по-пълна с материал.

105

boyko.uzunov

преди 5 години

Ще ви се корумпирани герберасти да окаляте женат а , но господ ще ви го върне стократно по ***-те глави!

104

Анонимен

преди 5 години

МОНТИРАНИЯТ ПРОЦЕС СРЕЩУ ИВАНЧЕВА СЕ СРУТИ.КОЛКО ЛИ ЩЕ НИ ПРИСЪДИ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪД ДА ПЛАЩАМЕ?а строителният бос от герб александър ваклин бил племенник на александър йорданов.

103

Розата

преди 5 години

Голяма пързалка спретна Свободна Европа.Нали искахте демокрация-айде Честита да ви е.Като маймуни се накачихте на клона,а сега ОЛЕЛЕ!

102

Анонимен

преди 5 години

Вече нямам съмнения, че най хубавите и умни жени са Десиславите! Банова, тук, Радева и най вече Тежката артилерия на Герб!

101

Анонимен

преди 5 години

Може би разчита на имунитет

100

Иф

преди 5 години

Той и Баце е с килийно образование,ама вие го търпите.За чичо Цвък думите не стигат.На Мето шофьора- министър.Да се чудиш с коя ръка да се прекръстиш. НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА