159

Анонимен

преди 4 години

Проверявам за еднопосочен билет на терминал 1 или терминал 2 за няма значение къде. Хванаха я наакана, а тя твърди, че е седнала върху течен шоколад и вика "не е вярно бе, подушкайте ме!" а сега пък евродепутат?!?!?!

158

тя

преди 5 години

Божеее, пази България !

157

Анонимен

преди 5 години

Ще гласувам за Иванчева за това за което може да се справи най-добре кмет на София. Най-накрая тя ще завърши ремонта на граф Игнатиев. Ако я изберем за евродепутат Фандъкова ще продължава вечно да ремонтира ремонтите си.

156

Анонимен

преди 5 години

Всички престъпници от БСП се натискат за евродепутати.Какъв цирк ни чака не е истина.

155

Анонимен

преди 5 години

Корнелия не ще да е евродепутат, но не можете да и спретнете делооо. ОСТАВКА СУДЖУЦИ, КУМОВЕ, ШАЙКАДЖИИ - НАЧЕЛО С АНТОН ТОДОРОВ ЧЕСТНИЯ АВТОР НА ОБОСНОВАНОТО ПОНЯТИЕ, ЗА КОЕТО ПРИЗНАТЕЛНИТЕ НАРЕЧЕНИ ГО НАПРАВИХА ДЕПУТАТ РЕДОМ ДО ТИТАНИТЕ НА МИСЪЛТА МОЗЪКА-ГЪРНЕВСКИ-ДОБРЕВ-БИКОВ-НЕВЕРНИ

154

Анонимен

преди 5 години

вАШ цц НАЛИ БЕШЕ ДАЖЕ И ОСЪДЕН НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ А ЙОНЧЕВА ВЧЕРА ОСЪДИ И ББ, ТОЯ ПЪТ НА ВТОРА... АМА ТИ Е ГОТ ДА СА ВИНЕТУ И ТАШУНКО В ПАРТИЯТА НА АПАШИТЕ

153

Анонимен

преди 5 години

До аззззТи вярваш че е взела парите. Не става с вярване гербер, требват доказателства. АЙДЕ ОСТАВКА НА ИЗГАВРИЛАТА СЕ С РЕМОНТА НА ГРАФ ИГНАТИЕВ ЗА МИЛИОНИ ФАНДЪЧКА АРТЪКСОВА. ИВАНЧЕВА КМЕТ НА СОФИЯ

152

Ти да видиш..

преди 5 години

От БСП искат да спасят Иванчева от лошите ГЕРБ по същия начин , като Йончева. Отиват евро депутати и шапка на тояга.

151

Анонимен

преди 5 години

До Не Ви ли е срам ?Айде стига рива, тая медия водеше кампания и осъди Иванчева още в деня на ареста и. Прегледай прогерберските статии и се успокой. Днес е по-невинна отвсякога. Въпроса е защо не разследват подхвърлилия подкупа.

150

Анонимен

преди 5 години

Килията на Иванчева е празна. Няма ли апартаментатраджиите да наминат да сравнят условията межсду луксозната килия и евтините апартаменти. Или работи некорупционния механизъм ти си го избра...

149

Игнат Раденков

преди 5 години

Четете писмото на Игнат Раденков, и ако все още се чувстваме нормални и мислим, че има държава, трябва да посетим психиатър - Чудовищна Корупция разкрива този човек, и той трябва да е Главният Прокурор на РБ.След като прочетох писмото отричах, не вярвах, бях потресен, ужасен, повдигаше ми се от Октоподът завладял БГ. Иванчева Премиер.Браво на това момиче!

148

Класика

преди 5 години

Освен да краде се научила и да лъже .......

147

стефчо

преди 5 години

Браво на дамата,тя е кумир на новото време. Мисля че Ботев и Левски щяха да я издигнат в култ ако беше по тяхно време!

146

Анонимен

преди 5 години

Бързаков порави" Дьлгеров".Ако един евродепутат намекне, че смеизпратили отбор юнаци,кой ще ни вземенасериозно.Няма ли да отидат хора-дипломати от кариерата,та крадливисиромаси.Мисля,че прекаляваме.

145

Крим не е руски

преди 5 години

Щом за рускинята Йончева може, защо за Иванчева да не може.

144

Анонимен

преди 5 години

тая така ли мисли да отърве затвора?

143

Анонимен

преди 5 години

Всички подсъдими - В Европарламента!!!

142

Анонимен

преди 5 години

ААААА,ЙОНЧЕВАААА ХО,ХО,ХОПРЕСТЪПНА ДЪРЖАВА ПРАЩА ПРЕСТЪПНИЦИ!!!!!

141

сминдух енд чесън

преди 5 години

Ами ако не е виновна,знае ли човек, извънсистемен играч какво сечено може да направи на сегашните партиици

140

zadaven

преди 5 години

"Остраненият кмет на столичния район "Младост" и подсъдима за корупция Десислава Иванчева ще участва на европейските избори през май"Питане: Как подсъдим, има право да участва на избори ??????????????????Питане: Подсъдим за корупция, да участва на ЕВРОПЕЙСКИ избори ????Питане: ЦИК е приела кандидата, прескачайки всеки закон за участие в тези избори ?????