133

Анонимен

преди 5 години

И Плевнелиев е в батака,с тия парцели на Луната и с тоя парцел с къща в Гръцко си е направо за Прокурор.Ама нейсе.Да си мълчи и да си трае,щото и той е герберска прислуга.И в неговия мандат много далавери станаха.

132

Анонимен

преди 5 години

До 1Гагаузов. Къща на Женевското езеро/без асансьор/ . Цена 1 300 000 франка. Румен Петков. Барселона. Без асансьор. Цена 650 000 франка.

131

ГЕРБ с/у ГЕРБ

преди 5 години

от ГЕРБ остана последния Мохикан.Бойко го гнетят *** хемероиди, Цецо вакуумира луксозната кутия, Цачката се чеше по чутората как така са и продали дупка с наторален акт, областния- рине конски изпръжнения от конюшните, а онези с терасата и балкона някъде в Созопол при кмета оставчик и се чудят как сливенският герой е цунал 880 квм апартаментна площ, а гусжа Диабет-Шекер рафинирана захарова с....квм....10М..., Добрев поръчал на каменната Вежда да дяла Тиквощеини.ГЕРБ загина-да живее ГЕРБ

130

1

преди 5 години

До Bad Company,*** твоите гербери комунисти са по крадливи от бсп,напиши ,един от бсп,да има апартамент с асансьор,а Иванчева ще бъде независим кандидат,не като ема и габриел,зависими от тиквата ти любима.

129

Анонимен

преди 5 години

А Иван Костов какво мисли по темата?

128

Анонимен

преди 5 години

До Господи- чуй меХората да гласуват за АБВ и за ДПС,защото и двете партии защитават българския интерес, ДПС е европейска партия,турците са с европейците,а другите са американските герберите(демократите) и бесепарите(републиканците).

127

руски трол

преди 5 години

Щастлив съм. Троля си. Панелката е чудесна. Хапвам баничка на вестника, наливам се с препарат за вана и съм ОК!За дребни рубли се опитвам да манипулирам обществено мнение. Решетников плаща! Е, ако плащаше добре жена ми нямаше да забегне с онзи рокер ама това е друга тема. Аз си слушам Алла Пугачова. Класика, каам ви! И махорка имам! Кво му трябваа повече на човек????? Всъщност............"човек " ли съм??? А???

126

Анонимен

преди 5 години

Казва абсолютни истини човека. Не знам защо тази омраза към него.След като го мразят толкова много, значи добре си е свършил работата.

125

Господи- чуй ме

преди 5 години

Моля се на господ ***-разбойници да дойдат на власт-тогава ше гледам сеир-аз си имам парички и не се притеснявам

124

Bad Company

преди 5 години

До колкото разбрах Иванчева ще се кандидатира за евродепутат. Хм..........Ако я вземат в листата на БСП как ще изберат ПЪРВАТА???По кой критерии?? По крадене или по злоба???

123

Анонимен

преди 5 години

Имотите на крадливите и некадърни герберасти са само начало. Банковите сметки са следващото, което ще изскочиТогава скандалът ще е тотален

122

Анонимен

преди 5 години

Чета,че ще предлагат Иванчева за депутат,много ама много ниско ви пада нивото,наистина ще ви падне окончателно нивото и като управляващи,а от гетата няма ли да вземете неграмотни кадри за депутати?Излагате се!

121

Анонимен

преди 5 години

До 121Цената на тока не е висока бре!! ХАХАХАХАХ! Малко са ти паричките! Ама за тролене толкова.............Решетников и той стиснат! Хахахахахах! *** голташки!

120

Анонимен

преди 5 години

Вярно е.Заради една такава го избраха

119

Анонимен

преди 5 години

Гумената лисица пак ръси мозъци. Не усещате, че колкото повече промотирате този политически труп, толкова по смешен и жалък е в очите на хората.С това олеквате, като електронна медия и затвърждавате впечатлението, че сте платена трибуна на жалките останки от миналото величие на този ***!Това е лоша реклама за него и още по - лоша за вас.Ха сега изтрийте този коментар и докажете верността на горенаписаното!Нищо де, ще го пусна още стотина пъти....:)))))))))))))))))

118

това е

преди 5 години

Най-уважавания и обичан президент на България.

117

Анонимен

преди 5 години

А пък в Монитор пише,че Прокопиев и Доннев искат свалянето на герберите,защото не можели да си правят далаверите!Нали Тръмп забрани Соррос?

116

Анонимен

преди 5 години

Руските *** да охлаждат супата. Най-добре да се махат в Сибир и да се кланят на Путин.

115

зрител

преди 5 години

А колко пари пръснаха руснаците за TV7? Какви хубави филми пущаха? Даже по времето на Жан Виденов нямаше такава. Сега *** Нинова обещаваше на българите да им пусне телевизия и аз се надявах че ще има финансиране и ще купуват хубави западни филми. Но положението в Русия е все по-плачевно и очевидно няма средства въпреки значимостта на евроизборите.

114

Крим не е руски

преди 5 години

Премиера Бойко Борисов 67% обществена подкрепа. президентът Росен Плевнелиев- 37% обществено довериеБългарския съд-8 % обществено доверие. Без лустрация няма демокрация. Българския съд си е същия народен съд от 1945г БСП -копаят дъното