153

Народа

преди 5 години

Никой нормален човек не ще руска бракма москвич всички карат западни яки машини факт факт факт !!!!!

152

Курнела Крадлата

преди 5 години

Щом *** ревът на умряло 100% гн Плевнелиев е на прав път

151

москвич бракма

преди 5 години

Къде е Плевнелиев начетен умен ителигентен ,къде е продажния *** *** радев хо хо хо

150

100 рубли = 1 ДОЛАР

преди 5 години

Браво на Плевнелиев велик българин поклон !!!!

149

Тинев

преди 5 години

ЕДИНСТВЕНИЯТ НЕграмотен президент. В 21 в., да бъркаш / по-точно да не знаеш / столиците на ЕВРОПЕЙСКИ държави? Да представиш Скалистите планини ка то български?Ооооо свещена простота!

148

Българофил

преди 5 години

Пет пъти бсп са на власт и пет пъти България е фалирала е пак ли това искаме ????

147

Къде е курск ??????

преди 5 години

Където е стъпил пиян и *** руснак и тревата съхне

146

Българин - родолюбец

преди 5 години

Гн Плевнелиев поведете истинските българи със вас сме

145

АНТИКОМУНИСТ

преди 5 години

Браво гн Плевнелиев щом има още такива българи като вас има шанс за България

144

Шайка

преди 5 години

Банев гледай си синоптичните прогнози, не ставаш за политик. Нали до оня ден беше част от шайката, сега морален ще се пишеш.

143

Faraona

преди 5 години

Роско,вече никой не те помни моето дете...стига си ръсил мозъци на ляво и на дясно..

142

Анонимен

преди 5 години

Още трима отстреляни от ГЕРБ,щото били много морални/Ха,ха,ха,що сега се сетихте за морал,бе,когато ви лъснаха голите зад..ци.

141

Той е РП

преди 5 години

Когато ГЕРБ кълнеше в политиката, Росен бе този който копуваше за нелегалните вода, храна и тоалетна хартия.Когато ГЕРБ се показа над политическия форум като младо-българска партия, Росен беше този който дигна знамето.Когато днес ГЕРБ е в упадък, натикан в тоалетните, Росен е този който с голи ръце от лейхната изважда болните жълти цветя и ги мие с Десито.Отдаден на казуса, предан на идеята, той е верен на Партията и като блестящ съпруг, колега и приятел, той остана предан на България,ЕУ и Света

140

Ангел

преди 5 години

В печатницата на Костинброд шеф беше човек на ГЕРБ. Там бяха открити бюлетини на Герб за фалшификация на изборите. Всяка такава фалшификация трябва да се осветлява, независимо, че е било ден на размисъл. А най голямата манипулация беше изборът на човека от снимката по горе. Доста се постараха тогава и пак едвам го пробутаха. А сега има наглостта и да се показва и да дава интервюта.

139

Анонимен

преди 5 години

Веке не се ле усеща тоя?

138

Анонимен

преди 5 години

Хората бързо забравиха Гоце и големите му руски шлемове срещу които протестираха,а Р Петков и М Миков пращаха милиционерите да пребиват протестиращите,жени ,деца,старци бяха със счупени кървави глави

137

Раундъп на Монсанто

преди 5 години

"Морим всЕКви плевели ! Измират до крак!" Извън шегата, тоя кой беше? Малко ми мяза на един дето бърка Родопите със скални образувания на територията на САЩ. МЯза ми на друг, един, дето меца като тлъст котарак, макар че е плъх! И най-вече ми мяза на един, дето никой не го харесва, ама държи да изпъкне в новините, като с_вински Мъ_де в рядка кал! Чехл_ьо, кО стАА с метериоложката ..... с малкото кле_парче, кО стаАА ? Роди ли се и прилича ли на теб? Щото сте жалки!

136

Дядо от село

преди 5 години

Навремето плевелите ги молих мотика ! Вероятно е сега е същота!

135

българин

преди 5 години

Имаше разбира се! ГЕРБ групировката..Ти обеща да си "президент" И те "избра"! -:) Но пък що срам брахме покрай теб.С омразата ти към Русия! И твоите "евро атлантически ценности" ку кавел. Стискахме зъби и изтраяхме жалкото ти мандатче! И вече И не искаме и да чуем за теб! В момента имаме президент Истински родолюбец и мъж! -:)

134

смях

преди 5 години

И за Tpoл не ставаш. Решетников ще ти отреже от баничката и от как се казваше онова за вана.