173

ха-ха-ха

преди 5 години

Не си спомням да е казал едно нещо в целия си мандат.Фъфлеше безсмислици и се кланяше на краварите до последния си ден.Както и на Бойко ,който го извади от ръкава като заек ,този невзрачен мушморок.Жена му така и не се показа за 5 години-разбиремо е като го вижда на какво прилича.И накрая Деса го назначи за съпруг ,след като видя какъв баламурник е всъщност бившия ни преЦедент.

172

Замислен

преди 5 години

Този човек има някаква девиация. Заклевам се! Някакво психологично отклонение. Няма как да е наясно, че го наричат с позорни и гнусни прилагателни, но вместо да се скрие, той продължава да се навира под прожекторите. Като че му доставя удоволствие да е руган.

171

ГЕРБ 4 евъ

преди 5 години

нека се замислим за ролята на Плевналиев в нашата история.АКо има нещо светло в ГЕРБ, то Росен е най-светлия и луксузен фенер показваш ни пътя към демокрацията от европейски вид.(Лукс единица за светлина, и няма нищо обчо с луксираното жилище на ЦвеклотоЦвъркчович)Росен е този който понесе удари в лицето, ритници в *** и огромно сътресение в неговите семейства.Но той паднал, първо коленичи, после клекна и днес в цял ръст е готов да прекопае градината и отново да имаме ГЕРБ. Молим се за него

170

плевня-айти

преди 5 години

Ай сиктир! Точно пред очите му кибер атака и нищо не е направил главният айти енсперт в държавата. И как установи с точност, че е от Русия и що мълча досега, бе предател.Познавам се със семейството, кпето те е дундуркало от малък и за разлика от теб не са и не стаха партийни функционери от БКП.За разлика от теб г-н изманипулиран президенте те нямат жилища палати и охрана от НСО, защото са скромни, честни и почтени хора, които въпреки, че не са партийни членове са идеологически израснали!

169

Плевня

преди 5 години

Докога с този " къде е батко" ще ни занимавате? Послушкото на Тиквун отново изпълзя от дупката. Най-нелепото нещо,което е влизало в политиката.

168

Анонимен

преди 5 години

***.Да бяга при новата си жена и да го почва със ***.

167

Анонимен

преди 5 години

Така е, *** нито му е на броя на гейпарадите, нито на простотиите дето е изказвал да ни излага по света, да не говорим, че пилотчето един път не пусна аванта на мюфтийството. Бива ли човек да е чак толкова лишен от евроатлантически ценности?

166

Анонимен

преди 5 години

Светлинни години е пред фа.т.мака.

165

Анонимен

преди 5 години

По - убито същество дали има ?

164

Иван

преди 5 години

каза гаранта за спазване на конституцията....

163

Анонимен

преди 5 години

Всички знаем,че по време на мандата ти имаше изборни манипулации и фалшификации.Даже и преди твоя мандат,че и след него.Най-големите фалшификации ги прави Цецо,ама смееш ли да кажеш.Уважаеми журналисти,моля скриите го това нещо вече,че получавам киселини,щом го видя.Мислете за здравето на хората,а не за егото на това на снимката.

162

Георги

преди 5 години

Защо коментирате тези неща след като вече не сте на власт?Защо се страхувате да изкарате кирливите избори по време на вашият мандат?Тогава си гледате собствената паница и ви е страх да не са наложи да давате оставка или да ви се наложи импийчмънт..!

161

Калеко Алеко

преди 5 години

До Анонимен ... Не ми мери чашките другарю ... Със сигурност не пия боя.ришник, както и вкиснато СОЦ-пиво от Бузлуджа с което се дро.гират червените баби.чки, за да хващат после шумата ... !!!

160

Анонимен

преди 5 години

Това пак са го изтървали без да си пие хапчетата...Явно господарите му го готвят за нещо ново, ама от слуга-продажник, друго не става!

159

Калеко Алеко

преди 5 години

Разбира се че имаше, достатъчно е да споменем Костинбродската афера, която успя да докара на Власт РемеДето от "Позитано 20" и то с мандата на ДПС, само че за кратко. Преди това имаше и един февруарски метеж, който тръгна от Варна - градът с най-голямата рушка диаспора и в който главни участници бяха едни младежи с дро.гирани погледи и качулки на главите, които впоследствие се установиха на Орлов мост ... !!!

158

До 166,167,168

преди 5 години

Какво се правиш на умен бе Гендер Сороски и пишеш под различни имена ? На това от горе си са и надрусал за ефект !

157

Нико

преди 5 години

Няма по голямо зло за България от продажен *** като радев и ***

156

Българин

преди 5 години

Не съм член на ГЕРБ но ще гласувам за тях че иначе лошо идват черените крадци от бкп

155

КУР за путин !!!!

преди 5 години

Скоро путин ще мре какво ли ще правят продажните рубладжии дано и те измрът

154

Иванов

преди 5 години

"Самият аз бях свидетел"Много точно се е определил - "свидетел" и нищо повече!