44

Анонимен

преди 5 години

До Да допълня...33Нямаш нищо създадено в САЩ.

43

super mario

преди 5 години

Китай вече спечелиха войната. Може за сега по сметки САЩ да са на равно Китай. РАзликата е в това че Китай в момента набира скорост, а САЩ губят такава. В момента скоростите са еднакви, но едната е стенденция да се увеличава, а другата да намалява. Това е основната разлика. Само се опасявам, че САЩ предприемат голяма война. Те така си решават финансовите проблеми. Само, дет отоя път нема да има лабаво и такива като нас ще се пържат на атомното слънце.

42

ДС

преди 5 години

Неслучайно USA въоражавата яко Индия през последните 10 години. Те това са го предвидили.

41

Анонимен

преди 5 години

До до 44 от славянинСтандарта на живот в Индия също расте. Тяхната икономика отчита по-голям ръст от китайската. Индия е притежавала неземни богатства, преди да бъде колонизирана и съсипана. Сега просто си възвръщат някогашния статут на суперсила. Прав си камбоджанецо, да припомним и че двете най-големи религии в Азия - будизъм и индуизъм произхождат от Индия. Населението на Индия е младо и се увеличава. Притежават огромна работна ръка - по-голяма от китайската. Индия е бъдещето.

40

Анонимен

преди 5 години

В момента Китай е все още на етап индустриална революция. След този етап следва постиндустриалната революция, която вече е факт в САЩ, Япония и Западна Европа. Каква е разликата? Разликата е че принадената стойност се получава в страни като Китай, Виетнам и Индия а се ползва в постиндустриалните страни които задават технологиите и печелят за сметка на сивото вещество а не на мускулната сила на работниците.

39

Анонимен

преди 5 години

Путин има най-добрите технологии, веднага след него се нарежда Ким Чен Ун и едва след него Си Дзипин. По нататък са Мадуро, Кастро и т.н.

38

Анонимен

преди 5 години

Населението на Китай застарява, а на Индия нараства. До няколко години Индия ще има по-голямо население от Китай. Населението на Индия е младо, освен това са демокрация. Икономиката им расте, до 2050г. ще изпреварят САЩ икономически. Комунистите в Китай скапaха демографията на китайците с еднодетната политика. Индия има и ядрени оръжия и се развиват бързо. Индия е по-древна от Китай! На 7000 години. В човешката история индийци и китайци са си делили най-много първото място по бвп.

37

Мен

преди 5 години

Вижте статистиките за продажби на автомобили. Отново превръщате секцията на капитализъм срещу социализъм. За иновациите- Сири е записана 2005 година- Вие си правете извода. Като инж. по автоматизация не съм съгласен с това, че Русия е едва ли не технически неграмотна- напротив (разграничете политиката от личните ви виждания за дадена държава).И имам опит с американски и немски контролери и определено немските са в пъти по-добри (позицията ми е Allen Bradley и Siemens)

36

Анонимен

преди 5 години

Едно знам със сигурност: Китай ще си върне откраднатите територии от Русия (Манджурия). Това са обезлюдени територии, които ще бъдат изкупени и колонизирани от китайци. Процеса вече е започнал. Китай има нужда от жизнено пространство. Какво по-добро от Сибир - богата на ресурси земя, превърната в *** от вaтниците. Тези земи имат нужда да бъдат излекувани, имат нужда от нов стопанин.

35

прави впечатление

преди 5 години

Един човек забрани на всички медии да пишат и говорят за "Апартаментгейт"!Свобода на медиите - 0

34

Анонимен

преди 5 години

Какво автомобилно производство в Европа? Не виждате ли че всички изпреварват ЕС. И Kитай и САЩ вече 10 години произвеждат и продават елеткрически превозни средства включително автобуси и камиони. А Европа още се занимава със бъдещето на дизелите. Немските призиводители всяка година година обещават че догодина ще пуснат електрически автомобил.

33

Анализатор

преди 5 години

За разлика от северните варвари (руснаците), китайците са достатъчно умни да не се конфронтират открито със Запада - знаят много добре, че все още нямат достатъчно сили. Затова се съгласиха на търговски договор в полза на САЩ. Доколко ще го спазват е друг въпрос. Запада държи основните геополитически, военни и икономически лостове в света. Например, Китай е заобиколен от съюзници на САЩ. Южна Корея, Япония, Тайван, Виетнам, Индия. Монголците също не харесват Китай.Така че по-леко с изхвърлянията

32

Отговор

преди 5 години

До да се каже просто.. 27 Това което си написал е мечта за нашите производители на кебапчето.Ех да можех да продам на всеки китаец по едно кебапче.Ех мечти , мечти..!

31

Анонимен

преди 5 години

Странна е позицията на Китай, държат се все едно че те са извършили технологичната революция. Истината е че работят с технологии които са ги получили на готово или са ги откраднали.

30

Да допълня...

преди 5 години

До bob 24 Аз пък не мразя Русия , но няма нещо което да ползвам в ежедневния си бит , създадено в Русия. Всичко е създадено от Запада и най вече Америка. Дори четката за зъби е създадена от английски затворник. А от Русия лозунгите и манифестациите.

29

Анонимен

преди 5 години

Грешите! Европа няма да е само наблюдател, Европа също ще участва в надпреварата със своите си технологии. До 2020 година ЕС трябва да е на първо място в света по внос на мигранти и раздаване на социални помощи. Европейските мигранти ще бъдат най добре охранените мигранти в света! А както знаем добре охранените мигранти са най продуктивни и изобретателни.Меркел каза че Германия е поела ангажиемнт да внасят по 170 000 млади африкански инженери всяка година.

28

Да допълня...

преди 5 години

До Турчина 16 Ами пише го в Евангелето.А и Настрадамус и Ванга са го казали.Настрадамус пита: Мамо , какво има за ядене ? Майката : Ах ти малък мерзавецо.

27

Дядо Соци

преди 5 години

Китай е на светлинни години пред Русия. Руснаците никога не са били техническа нация и няма да бъдат. Примитивен войствен народ. А колкото да САЩ , те никога няма да се оставят да бъдат световна икономическа сила.Не са рекли , не са сринали икономиката на Китай. Без американския пазар Китай е нищо.Европа също веднага ще се пресъедини.

26

да се каже просто..

преди 5 години

Ако на масата седнат всичките китайци и решат да се нахранят така по-богато като истински европейци --то за НАС и трохи няма да останат . Баницата е една ,планетата е една пространството е ограничено и още преди да дойде глобалния глад въпроса трябва да бъде решен--оставям решението на въпроса на най гад....ото ви въобръжение....

25

Симеонов

преди 5 години

Най-мощната ракета, която се използва в момента, извърши първия си търговски полет.Фалкон Хеви на компанията Спейс Екс излетя от същата площадка на космодрума Кейп Канаверал, от която започваха в миналото мисиите Аполо на НАСА.На борда на високата колкото 23-етажна сграда ракета беше сателитът Арабсат 6А,собственост на Саудитска Арабия, който ще предава телевизионен и телефонен сигнал.И трите основни компонента на Факон Хеви се завърнаха успешно на земята.