25

БСП в небитието

преди 5 години

Корнелия Нинова е вредна за обществото, за партията си и за себе си.Тя си позволява под прикритието на свободата на словото да говори откровени лъжи от трибуната на НС. Народа обаче пита:Как една млада *** (*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

24

Анонимен

преди 5 години

До ОбективенОбяснявам (Паркинсън го е написал в законите си) - когато се изхарчат няколко милиарда за да нямаме АЕЦ, народа не протестира особено, защото не може да си представи подобна сума.Обаче когато става въпрос за апартамент, всеки българин може да си представи 80 квадрата и цената им и побеснява, когато разбере, че някой се е облажил.Та затова се раздухва скандала, а президентът видя, че най-накрая може да ги насоли така, че да ги заболи. Иначе рядко му обръщат внимание.

23

тя

преди 5 години

Чували ли сте репликата "хубаво е да има богати хора "" , не всички богати са престъпници " ! Смях : не всички , но почти всички !

22

тя

преди 5 години

Откраднатите милиарди рефлектират в имоти , сметки , луксозен живот за сметка на ограбения българин!

21

Обективен

преди 5 години

Не знам защо президента Радев се постави в услуга на ГЕРБ като подмени борбата с корупцията с проблема за тези апартаменти?! Става дума за милиарди от еврофондовете и обществените поръчки откраднати от ГЕРБ, а не за някакви мижави апартаментчета.

20

Re

преди 5 години

Пак ще има увеличение на всичко хранително и нехранително.Писна ми от ГЕРБ ,партия която по два пъти в годината увеличава всичко.

19

Фръз

преди 5 години

Оказа се че много пари са откраднати около апартаментгейт.А за колко още не знаем.Като познаваме егото и характера на ББ ,ще го допусне ли той тези около него да го правят,ако самият той не е прибрал в пъти повече.Гатанка

18

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Е че то отдавна е така.Пред очите ми са ставали толкова манипулации от страна на Бсп и Герб че съм се отвратила.Само при Сдс и Ндсв нямаше,но там пък за малките населени места се бяха договорили с Бсп така че и тази година като знам как стоят нещата/те ще бъдат още по зле/може пък да бера гъби.

17

Анонимен

преди 5 години

накажете ги като вкарате в европарламента марешки и други бушони. никакви избори. реферндум дали да оставаме в ЕССР. палете бюлетините.

16

Анонимен

преди 5 години

Хора, стига с това няма да им гласувам! Отидете на урните и ги накажете, вместо после да мрънкате от дивана как нищо не върви и че ще напускате България. Най-лесно е да се избяга, трудно е да останеш и да се бориш за промяна. Има достатъчно партии, извън статуквото, на които може да се даде шанс. Излезте масово и прекратете практиката да се печелят българските избори с купен римлянски и организиран турски вот.

15

Тъпанар

преди 5 години

Беее, много скандали много нещо! Баневи закопчаха, Маринела погнаха, далаверите на Цвъки изкараха... Бе да не е умрял някой от клуба Монтарей? Или са се изпокарали просто и си мерят пи.ш.ките олигарсите?

14

КараКанчева

преди 5 години

Другарю Борисов комунисте мой !!!Тук някой спомена за скандали ! Не им вярвай сълзичке чиста !

13

Пери

преди 5 години

Шаране, ние няма да гласуваме, ама ромите срещу 2 кебапчета ще им спасят вота...

12

дедо Ви

преди 5 години

Скандалите в политиката растат, а гласоподавателите - намаляват! На това му се вика отрицание на отрицанието!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11

Негласуващ

преди 5 години

Негласувам за никой. Всички са *** с ка ри .

10

Анонимен

преди 5 години

Думите Демокрация е като думата Приятел !В България ,тези думи са се размили и са загубили истинската си стойност !И се употребяват за щяло и нещяло !

9

Шаран-БГ

преди 5 години

Редно е,срещу всичките неразбории, скандали и незаинтересованост за съдбата на българските граждани, същите да отговорят с тотален бойкот на изборите. Нека целия свят да разбере, що за политици имаме, що за политическа система, която запазва крадливите ни ръководители на власт при всякакви избори !!! И така, и иначе, и както и да го сучем и да гласуваме, промяна няма! Значи НЯМА СМИСЪЛ ДА ГЛАСУВАМЕ !!!

8

до 7

преди 5 години

За пирова победа не си ли чувал?Имаше една такава в средата на 90-те.Пък после криза.С тия дългове,които ни ги нахлюзиха и за внуците...

7

до 6

преди 5 години

Принципно е така ДПС са го доказвали доста пъти, те обожават ниската избирателна активност.

6

Анонимен

преди 5 години

Бла бла ГЕРБ пак ще бият и комунизите пак ще реват като последните 10 години