191

сс

преди 5 години

До Анонимен 112За съученичката не знам, ама *** купил евтин апартамент в Пловдив от МО, ремонтирал го 2 години, в това време живял под наем в друг апартамент на МО. Напуснал МО, продал апартамента ... и купил друг в София, кв. Гео Милев: 143 кв. метра на цена под 600 евро на кв. метър....Пък сега се прави на честен и "свали доверието" от хора купили в апартамент в същия квартал и по същото време на цена 1200 евро на кв. метър.....защото били купени под продажната цена??? *** наглеца...

190

Пенко - платенко,

преди 5 години

Дори няма да бъдеш прочетен с тия главни букви.Язък за възнаграждението, но като не знаят твоите хора на кого да се броят, акерни да са им!

189

ПЕНКО

преди 5 години

НАЯСНО СЪМ ,ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА С ДЖЕНДЪР ИМЕТО- РУМЕН -Е ПАРВЕНЮ И ИМА ОРЛОВ НОС !!! ЗАПОМНЕТЕ -ЧОВЕЦИТЕ С ОРЛОВ НОС ИСКАТ ВЛАСТ И СЕ ПРОДАВАТ ЗА ДА Я "ДОКОПАТ" ! МАЛКО ОТ ПРАВО-ЧИПО-НОСИТЕ ХОРА СЕ ПРОДАВАТ ЗА "ВЛАСТ" ВЪВ ВСИЧКИТЕ И ФОРМИ !!! ТОЧНО ТЕЗИ С ОРЛОВ НОС СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО, ЗА ДА СА ОТГОРЕ И ДА СА ПО-ПО - ПО ...ПРОСТО ПРИРОДА !!!

188

Анонимен

преди 5 години

Ако бяхме избрали Лъчо Мозъка за премиер-личния лекар на Борисов, поне щяхме да имаме премиер с мозък превъзхождащ този на Борисов

187

Радев-фигурант

преди 5 години

Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...

186

Анонимен

преди 5 години

Утре ще напишат, че съученичката на президента с която е стоял на един чин в пети клас си е купила евтин апартамент и хайде пак новина - президентът замесен в скандал :).

185

Анонимен

преди 5 години

Кво само завиждате бе, ето аз си признавам--ако бяха старите времена, и аз щях да стана член на БКП. Поне щях да оправя материално, цялата си рода до девето коляно.

184

188,

преди 5 години

Не те знам за кого пишеш, но за когото и да е е човек, който поне не си купува нагло и с идея за пълна безнаказаност амнайсет жилища за ситни пари на свое име, понеже знае, че е недосегаем.Шурея на шуренайката е нещо съвсем друго - *** и докажи, че има нещо общо със сестрата на брата на съветника на еди си кого. Всеки може всичко да твърди. Но документи черно на бяла няма.

183

тя

преди 5 години

Милионите на държавата отиват в апартаменти - лукс , скъпи коли , парцели край морето и Витоша , хотели , ресторанти , сметки в чужди банки , имоти в чужбина и как ще имаме нормални пенсии и заплати ?!

182

Анонимен

преди 5 години

Общото е, че сестра му и майка му са в съдружие с него в една от фирмите на документи а с другите фирми е скрит съдружник. След като стана кмет всички фирми са на майка му и сестра му.

181

Анонимен

преди 5 години

Шурея на шуренайката на баба Злата на майката ... разказа веднъж на комшийката, че неговата съседка, дето била минавала покрай президентството веднъж преди 15 години си купила през 2007 г. едни яйца с намаление, понеже им изтичал срокът на годност.Ама за тази корупция ще да е крив президента, разбира се или поне съветникът му!!!И никой не ми плати, за да го съобщя тук!

180

до 167

преди 5 години

Българския народ не е толкова завистлив , колкото го изкарваш , по- скоро е много търпелив и това си личи по джоба му /200 лева пенсия при трудов стаж - 30 години и 560 лева заплата / Алчните ни пол итици ни докараха най- голямата бедност в Европа !

179

Анонимен

преди 5 години

И какво общо с покупката имат президентът и съветникът му?Бива бива платени треторазрядни статии, ама вие удряте всичко друго!

178

Анонимен

преди 5 години

Комунистите още от време оно, са обитавали и усвоявали жилища в центровете и възловите места по градовете в цяла БТ. Привилегиите им са още от преди татовото им време. Оправни са.

177

Рая

преди 5 години

До АнонименОт Герб купили имоти с пари от далавери.... А, курнила, милиончева, радев, лебеда, жабата и & според теб са купили апартаменти, вили и гори с честно спестени пари от закуски и евтини депутатски кюфтета??? Ти *** ли си???

176

Анонимен

преди 5 години

Преди 11-12г си купих апартамент за 45000 евро.На акт-16 при нотариуса,се оказа че за да плати по-малко данък фирмата,а аз по-малко държавни такси,данъчната оценка я направили за 45000 лв.Аз естествено не възразих,защото иначе щях да платя двойна такса.Чудя се ,дали не може и в този случай да излизат наяве цените на данъчната оценка занижена,макар да не се съмнявам в приказката,че"който бърка в кацата с мед-не си мие ръцете после"

175

Анонимен

преди 5 години

Строежите на Артекс са частна собственост.Следователно, собственикът няма да ви пита на кого и на какви цени да продава.Важното е, че нито един апартамент не е продаден под себестойността му. Собственикът винаги е имал печалба.Това, което не виждат грачещите гарги е, че себетойността е твърде ниска, цените са в пъти по-високи. Най-високите комисионни не бяха ли в сделките за оръжие -30%? Какви са тези 300%-400% печалба и на най-дребните строителни фирмички? Грабят ви, а вие грачите!!!

174

Анонимен

преди 5 години

До Край Навсякъде по света политиците намират начини да се облагодетелстват и при най-малкото съмнение напускат политика, постове, партия, всичко! А това тук е вече нагло и унизително. Защото нямат срам, не изпитват угризение, неудобство от бедните хора, от България -първа по бедност. Единственото,което ги гневи, е че са ги хванали в крачка! И вместо да дават добър пример на хората, те са нагли с хората, недосегаеми. Моралът, това липсва!!! Най-много от всичко, това трови всички.

173

Анонимен

преди 5 години

Тези апартаменти Цецо,Пламен Конпито и другите апаши от ГРОБ си ги купиха именно с парите от най-голямата афера в световната история КТБ...ОБЛАЖИХА СЕ И ОТ САНИРАНЕТО...и от какво ли не още....от всяка герберастка сделка или поръчка за милиони има комисионни...та ето от това са апартаментите....разбира се те ще кажат ,че горепосоченото е законно...ама то си личи от апартаментите...та затова скачат българите...и ще си го върнат на ГРОБ на изборите

172

хм!

преди 5 години

До Анонимен "Добре,че е Цветанов,за да видят хората истинското лице на ГЕРБ ида гласуват срещу тях на изборите"Виждаме истинското лице на ГЕРБ, но виждаме и задните части на техните противници, а тази гледка е противна и миризлива!Ще гласуваме за ГЕРБ! Много по-добре ще бъде!