22

Che Go bara

преди 5 години

Лакеите от тиквенюгенд пак се обаждат , сипаха ли ви пумийка в намалените кофички за кисело мляко , почвайте да грухкате като Плевелчето повтаряйте грух , грух този е популист , една лъжа повторена 100 пъти става истина ... да популист е и да Украйна ще има нов президент не послушко и апаратчик клонинг на други лидери в региона , тоя Порошенко съсипа държавата им в по кратък експеримент по на юг дори

21

чем пахнет

преди 5 години

Когато Путин почне да се радва на избора на чужд президент, веднага ми замирисва на руска намеса. Понеже такива държавни глави правят завой към Русия, сякаш не народът им, а Москва ги е избирала. Както се казва - у Шпака магнитофон, у посла медальон... Меня терзают смутные сомнения.

20

мирише ми на провал

преди 5 години

Много оскъдно инфо за програмата на Зеленски. Доколкото разбирам, опитва се да изостави Крим и да преговаря за Донбас. Слаба работа. Отстъпи ли за Крим, толкова ще е ползата и за Донбас. Украинците били уморени от война? Как па руснаците не се измориха да воюват и да слагат ръка на чужди територии! Отстъпиш ли на руснака, чакай нова руска агресия! Лош сигнал е готовността на Путин да преговаря с комика. Путин не говори, ако не е на неговата.

19

:):)

преди 5 години

ми симпатяга е, Крим няма да си върне но с Путин ще се разберат за Донбас. Отдавна има готов конфедеративен модел.

18

Да

преди 5 години

Комик но не само с образование но и обаяние и интелект! Рускоговорящ!

17

Анонимен

преди 5 години

до тук за пред света беше с демокрацията, ей ся на втория ще си дойдат на думата, как се чравят избори....мейд ин ЮСЕй....

16

Анонимен

преди 5 години

на балотажа такъв майдан да му спретнали че ще се чуди какво става, как Потрошенков е със 70%

15

Анонимен

преди 5 години

Комик, но с юридическо образование, а зад него - олигарх.

14

Анонимен

преди 5 години

Единият-комик, другият-олигарх-шоколадов бос...........................а Украйна е вече една от многото провалени държави...................заедно с Венециела, Сирия и Либия!!!Гарантирано от политиците и масоните в Англия, Франция и Америка!!!

13

Анонимен

преди 5 години

Задава се голям комизъм. И все пак в Украйна е демокрация, за разлика от...

12

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Украйна, остана- във, евро- съюза.....

11

Анонимен

преди 5 години

Артист и добър комик. Много му помогна в изборите филм Слуга на народа. Само да не се окаже куклата на конци? Но... Ще видим. И да не забравяме притчата за дракона.

10

Ха-ха

преди 5 години

Тоя поне е професионален комик, за разлика от Порошенко - имитация :)

9

Анонимен

преди 5 години

Украйна е като нас много кандидати за власт и едно общо между тях всичките не стават.Народа няма алтернатива и избира по-малкото зло или има но не е узрял за нея а именно да се управлява сам.

8

Анонимен

преди 5 години

Аха сега значи спонсорът и шефът му ще си отмъщават на групировката на Порошенко и ще громят руснаците.Твърде възможно е да му спретнат и някакъв преврат.Имаме групата на Порошенко,и още някакви милиардери срещу ,Русия и Коломойски като имаме и сепаратисти и още някакви ултранационалисти дето са уж независими.Отделно Тимошенко и сие която уж била с Путин. Всеки срещу всеки.. Горките украйнци. А ние си мислим че живеем в гадна Държава.

7

бай ганю

преди 5 години

единственния опитен и подготвен за поста си остава порошенко но опонента му дава обещания които са само фантазии на неопитен новак в политиката

6

Ха-ха

преди 5 години

До Анонимен"Зеленски финансира със собствени средства доброволчески батальони..."Зеленски нищо не може да финансира-нито има пари,нито други възможности.Патронът му Коломойски ги върши тея работи.Впрочем и доброволците му връщат услугата-примерно при трудни бизнес-преговори се появяват на групи по 20-30,въоръжени с автомати...

5

Генеколога

преди 5 години

Порошенко в затвора!

4

А бе

преди 5 години

Зеленски е само лице на човекът,който ще управлява наистина-Коломойски.А това е доста колоритна личност.Прочетете повече за него-интересно е.Общо взето работата върви "От трън,та на глог."

3

Слава Україні

преди 5 години

Героям Слава!