24

postradal pasi

преди 5 години

До Ястреб Османлиятакойто се репчи на чичко натаняу така се получава и турция и Булгария се командват от натаняу......

23

Анонимен

преди 5 години

Колкото е по зле дереджето в Турция,толкова по лошо ще става у нас.Ако кюрдите се разшават по границите,достъпът на цяла Азия и Африка ще е свободен до българските граници.ще ни превземат на юруш,а политиците като Карака ще викат ,,Споко другари,ножът може да е надървен,но е дървен.Страшно няма,виждали сме и по лошо.Само запазете спокойствие моля''Една граница от 100 км. имаме,и не можем да я увардиме.

22

Анонимен

преди 5 години

Като не стана с държавен преврат, опитаха с фалифициране на избори.Ердоган хич не цвете за мирисане, но е единствения който може да удържи организирания опит да да бъде разбита Турция. Турция е трън в очите на глобалистите, защото е единствената и естествена преграда на Европа за така желаното от тях омешване на Европа с ислямския свят.Хич не мога да разбера как българи могат да искат разбита Турция. Ние ли ще бъдем тая преграда после? Как ще стане това? Събудете се бе хора.

21

Анонимен

преди 5 години

Нали всички власти в Турция са в ръцете на Ердоган. Ще върти и суче, но ща докаже че пак той е най-велик. Само бесилото ще го оправи тоя.

20

Анонимен

преди 5 години

Ердоган може и да фалшифицира изборите но това няма да го спасиИзборите опозицията фалшифицира , поне това показва досега.

19

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Турция, е, задният- двор, на- Балканите,...Който- и- да- е, президента,...Все- ще- е, добре- заварйл.....

18

Факт!

преди 5 години

А меркел не е ли нашественик ламтящ за власт и германия над всичко в европа.Ердоган си гледа държавата и има реална икономика.Не като немската картели шашми с дизели тровене на хора и бутане на рушвети да не ги закачат.

17

100%TURK

преди 5 години

Като гледам, медийната картинка в България е все така жалка и манипулираща....Вместо да отрази новина, Dnes. Bg се впуска в едни евтини интерпретации.А могат да пратят някой журналист в Истанбул, който да отрази нещата каквито са..... Голяма излагазия. Истанбул е на един час път.

16

100%TURK

преди 5 години

След проверка в четири истанбулски общини, от ЦИК се стига до извода, че е на лице масова и организирана операция за подмяна на гласовете.Затова вчера се взе решение да има всеобщо преброяване в Истанбул.Няма шес пет....

15

Анонимен

преди 5 години

Всяко начало си има и своя край... Колкото и да не му се иска на Ердоганчо...неговия край наближава... А с какво ще остане в паметта на хората... С лошо... Има ли смисъл от такова управление, само и само за да си начешеш болните си амбиций и комплекси.

14

100%TURK

преди 5 години

Човека на име Чуков не изпълнява правилно професионалните си възможности.Умишлено прави грешни анализи за текущата ситуация в Турция, обеснявайки положението като "тежко".В момента има ревизия на гласовете, за която Чуков не е обяснил нищо. Каква ли е целта на този човек, промивайки главите в Бг обществото?Това не е журналистика.

13

Анонимен

преди 5 години

Браво. Дано загуби. .

12

Анонимен

преди 5 години

Да но пък ни спасява от една три пъти по-голяма от емигрантската турска въоръжена вълна.Или още от турска джихадистка вълна с танкове ракети и американско въоръжение на внос.

11

Анонимен

преди 5 години

А бе вие сте много наивни хора що мислите че оръжията са забранени.За да сте роби както е казал Колт Господ създаде хората аз ги направих равни.Без оръжие сте роби.

10

Ястреб Османлията

преди 5 години

Арабист коментира политическото положение в Турция пред еврейската медия Блумберг?! И това е обективен анализ! Този другар си няма и хабер от това, какво става в Турция. Ердоан не загуби нищо, само си заздрави позицията за поне още 4 г. Надеждата на опозицията беше гласовете за водената от Ердоан коалиция да спаднат под 40%, та да могат да натиснат за престрочни общи избори. Но Ердоан спечели 52% от гласовете. Затова сега кемалистката пасмина скимтят като бити кучета!!

9

Анонимен

преди 5 години

Изобщо няма значение кой ще спечели. Ние Христяните трябва да си гледаме нашия интерес. И да сме сплотени с братята си в Европа , Америките и Азия.

8

Анонимен

преди 5 години

Този Чуков е толкова лог колкото аз съм марсианец, от глад до къде докарахте хората.

7

Мда

преди 5 години

Анализите на Чуков отдавна не струват.Видяхме пълната му неадекватност спрямо Сирия,тука същата работа.Беше опроверган отвсякъде.

6

Анонимен

преди 5 години

Ердо може да изхрани 2 пъти повече емигранти с пари, откраднати от Сирия-синът му стана милиардер с нефт от Сирия,която ползва с години,без да плаща.Хайдути.Тя Англия затова излиза от ЕС- да не са заедно с Турция там.

5

Deliorman

преди 5 години

Ами турци, араби, африканци, кюрди и роми си е все едно и също нещо=====То и за Симеинов нама разлика между САКАТИК и ИНВАЛИДАмебата си остава амеба за още наколко мол..години