49

Анонимен

преди 5 години

Десислава Радева като целуна президента на Словения и му изтри червилото не е ли същото?

48

Анонимен

преди 5 години

Ох, и Кубрат стана емоционален.Навремето само жените преливаха от емоции,сега вече и мъжете масово.Вече няма разговор в който да не я чуеш тази дума емоция.Много изтънчени по европейски станахме.Пфу,много лигаво

47

Анонимен

преди 5 години

Андреа му е разказала играта, май това му е предостатъчно, но ще го ковнат заслужено

46

Анонимен

преди 5 години

Нещастен комплексар, време е да го изхвърлят изцяло от спорта, защото не играе спортсментски, а чалгаджийски.

45

Станой от Софстрой

преди 5 години

В България трудно се разбира, че когато една жена го е правила с Пешо, Гошо, Бацо, Гацо, с комшията, с попа и бръснаря, това е нейн избор какво да прави с тялото си, и визитката на тази жена не дава право на Пули да я награби, с аргумента, че щом с другите, как тъй с него не може.

44

Анонимен

преди 5 години

колкото повече Пульо дрънка, толкова повече си вкарва автогол и сумата за обезщетението на Сушито ще расте! Няма ли кой да му каже да се скрие и да си хване адвокат? Тая глупост с пускането на видеото на Суши след мача беше върха! Всеки юрист знае, че вече рискува да го съдят освен за целувката, но и за излъчване на снимки без съгласие на другата страна .. Сега в това интервю пак глупости говори... Не знам, май Анрдеа ще остане без пари за силикон за дълго време!

43

granik

преди 5 години

Въпреки,че е 1,95 и 115кг., въпреки ,че е атлет и с бойни умения на най високо ниво.......той по душа си остава едно страхливо момченце. Докато има надмощие и другите се страхуват от него ,той е надменен и арогантен насилник.Но когато е притиснат до стената ,става най обикновен пъзльо. Цяла вечер му е парило в стомаха и е бягал от Суши ,като ученичка. Кубрат Пъзлев.

42

Анонимен

преди 5 години

Като почнете да говорите, щели да му искат половин милион, един милион.А да му поискат цялото имущество, още малко и всичко де що има.То дай да си искаме кво ли не. 10,20, 30 хиляди долара и толкова. Кво повече.То така се дава половин милион. И той наема адвокати, и ще стане люта битка, та накрая ще се стигне до извън съдебно споразумение с тая "репортерка" и дъртата кобра. Не че нашия не си е *** в случая, ама...

41

Обективен

преди 5 години

"Превъзмогнах себе си, ударите, аркадата и целувката бе израз на радост и на щастие, на емоция"Аха, значи ако един мъж е превъзмогнал себе си, и жената трябва да отвори краката? Един вид, това е награда някаква? Тоя що не вземе просто да млъкне и да спре да се излага?

40

Пич

преди 5 години

"Сядаше до мен, а аз ставах, защото не исках чак такава близост."Ехееее, ухааааа, хахахаха. Евала Кобра, ти си истенски МАЖ!

39

Анонимен

преди 5 години

НАКАЗАНИЕТО НА ПУЛЕВ Е ДА БЪДЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 1 ГОДИНА ВСЕКИ ДЕН ДА Е ЦЕЛУВА

38

Анонимен

преди 5 години

абе Пулевщини.

37

Анонимен

преди 5 години

Стига ни занимавахте с тоя сел.янин!

36

Анонимен

преди 5 години

селско изпълнение си е.момчето си мисли че се намира в селската дискотека и мо'е си прави квот' си поиска.Но, туй е Америка, а не село.Ще му турят глоба 500 000$, но ще стане известен по света и ще си избие парите.така че - всички са щастливи

35

Анонимен

преди 5 години

Сега селският бияч ще си плати за дяволъка.

34

Коментатор

преди 5 години

Ей това не е тенис, това е бокс и особено тежката категория е съвсем друго. Зашо се изказвате като не разбирате от бокс? Т

33

Анонимен

преди 5 години

Бaгата ли го е учил да дърпа жените ? https://youtu.be/lq3R_j3uYSA?t=450

32

Българин

преди 5 години

Възпитанието и държането на братя Пулеви, правещи се на боксьори, предизвикват въпроса: те българи ли са или...? Може би някой знае.

31

SJW

преди 5 години

Всички мъжкари трябва да бъдат скопени, за да не занимават феминистичното общество и обществото на джендърите с примитивните си "Щастие, радост и емоция"!!!!!!!

30

Анонимен

преди 5 години

Кобреди,я да те питам как си защити магистърската тиза в нса и кой ти я написа....