47

SS

преди 3 години

Оградата дето е на границата е пълен ***.Някой трябва да преподава уроци,ка се правят трайни и ефективни инженерни съоръжения.Трябва бетонна ограда 6 метра висока отгоре Бруно,(вид бодлива тел),зад оградата ров 2метра дълбок,с бруно и на всеки 20 метра вишка,прожектори кучета картечници,гранати със сълзотворен газ,(произвеждаме ги)

46

Само питам

преди 3 години

Армията с палки и прашки ли е?

45

Анонимен

преди 3 години

Според Сашо Диков и други журналисти, лицето на снимката-понастоящем министър на ВР- е бил охрана на известния мафиот Мето Илиенски.

44

Питанчев

преди 3 години

А за Гърция купуваща 10 броя F 35 на цена в пъти по ниска от тази за нашите 8 ДРЕВНИ тараляшници F 16 - НИТО ДУМА .

43

Анонимен

преди 3 години

Бе ти армия срещу имигранти ли ще пращаш бе? Че ти си за прокурор в Страсбурския съд където пипат с бели ръкавици, че никой не се е измъкнал от там

42

Ф.С.В.

преди 3 години

И какъв им е планът разработен при кризи?? Като влязат 100 000 мигранта - нашите да се наду-пят и да заемат стойка ПА

41

Анонимен

преди 3 години

при бай Тошо пиле не можеше да прехвъркне, но отвътре навън

40

Анонимен

преди 3 години

Каква армия, коя армия, къде? Има ли армия?

39

Анонимен

преди 3 години

5 дена- мигранти, мигранти, мигранти... Идат! Идат! Идат!Голяма истерия, голяма паника, страх!Кому е нужна тая истерия???Няма да дойдат в Бг. Не го ли разбрахте?! Никой не иска да живее тук.Всеки ден по няколко статии за мигрантите, сякаш иде краят на света.

38

men

преди 3 години

и какво ше правят какичките от нашта армия, ше им оправят и топлят леглата ли? че ги обслужват ли като онея европейските активистки за да не нервничат? или нашта полиция ше ги оставя като в германия да си дърпат от улицата квото си харесат? за един приятел питам дето смята да си фърга паспорта и да става бижанец. ядяло му се агнешко и искал парно зимата.

37

Каква полиция,

преди 3 години

каква армия, какви 5 лева? Не са рекли, не са влезли от Гърция не само мигнати, ами не знам кой. Всичко е разграден двор. Нали веднага ще дотърчат от хелзинския комитет и ща започнат акъл да дават, какви права имат и т. н.

36

God

преди 3 години

До Граничар 1981-83гКои са били тези фашисти, които са напирали да влизат в соц. България?

35

Анонимен

преди 3 години

Най-разумно бежански лагер на архипелаг Нова Земя.

34

God

преди 3 години

Коя армия ще помага, защото българска отдавна няма? Имаме 30 000 чиновника, които се водят на заплата и бягат за здраве от време на време.

33

Анонимен

преди 3 години

Maфията (бсп-дпс) работи усилено срещу България!!!!!!!

32

Анонимен

преди 3 години

Па много грозни бе..

31

С ГРОБ към нищото

преди 3 години

Този все едно и също говори, че бил имал план за действие при кризи. И, КАКЪВ Е ТОЗИ ПЛАН, ТАКА И НЕ СЕ РАЗБРА. Следващото армията та армията, БЕ ЗА КАКВА АРМИЯ ГОВОРИ ПАК НЕ СТАВА ЯСНО? НА ТЕЗИ ДВА ВЗВОДА, АРМИЯ ЛИ ВИКА? ОТ ТЯХ ПОЛОВИНАТА СА ЖЕНИ И ОТ ТЯХ ПОЛОВИНАТА СА ПО МАЙЧИНСТВО, ТА КАКВО ОСТАНА ОТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА НИ "АРМИЯ" ??? Унищожиха ни армията и въоръжението като ни убеждаваха, че ще е по-малка, но по боеспособна. ИМА ЛИ ОЩЕ НЯКОЙ НАИВНИК ДА ВЯРВА,ЧЕ ТАЗИ АРМИЯ МОЖЕ ДА НИ ЗАЩИТИ ???

30

Анонимен

преди 3 години

ДА СЕ МОБИЛИЗИРА ДИНКО ОТ ЯМБОЛ ТОЙ ЩЕ ЗАМЕСТИ 100 ПОЛИЦАЯ

29

Православен

преди 3 години

За това сторят гетата по граноиците и обезлюдяват там селата като затрива поминъка с измилени чуми по животните. Всичко е план!

28

Мосю Густав

преди 3 години

Каква армия?