35

някой

преди 5 години

Тези, искат само социални помощи, не се сещат че някой трябва да ги изработи! За тях работата е табу. Най долното е, че използуват жени, старци и деца, като жив щит!

34

Анонимен

преди 5 години

До 35 Изредените от Вас държави от Персийския залив не са подписали конвенцията за бежанци , и по никой международен договор не могат да ги накарат да приемат емигранти!Всъщност тези държави наляха стотици милиони долари в разни фондове на ООН в подкрепа на бежанците!

33

1

преди 5 години

До АнонименТова е все едно кошер да се напълни с търтеи. Като свършат пчелите и меда, какво става?

32

Анонимен

преди 5 години

Ципрас е виновен че се съгласи да приема мигранти срещу пари от Брюксел.Но сега ще ги натири при "северомакедонеца" Заю Баю като инвестиция,та да видят макетата кон боб яде ли.

31

Анонимен

преди 5 години

....По-добра държава, по-добър живот", призна иракски емигрант....___Какво по-добро за мюсюлманите от Саудитска Арабия,Оман,Бахрейн,ОАЕ??Аааа но там няма нищо наготово,трябва да работят.А Меркел ханъм им обеща паразитен живот на гърба на европейския данъкоплатец.ООН,Меркел,Макрон,да излязат по световните медии и да обявят КРАЙ на нелегалното минаване на граници.За ЕС който иска да живее и работи да кандидатства със ЗЕЛЕНА КАРТА.Тези безумни искания на търтеи за лесен живот трябва да спре.

30

АугустоПиночет

преди 5 години

Интересно ми е,защо видовете в Израел не са приели нито един клет бежанец?Сигурно те ги разпределят.Белите хора и Европа умират.

29

николай

преди 5 години

Като ги гледам няма един, който да изглежда бедстващ. Облечени с хубави, топли дрехи, охранени, явно лежат по цял ден. И много нагли. Разбрах, че по улиците в Германия вече не се чувала немска реч. И мигрантите ззнаят, че там ще намерят хубав живот. И ще успеят да отидат. Кой ще ги спре.

28

изобщо не си в час

преди 5 години

До ЧестенРобите са били ПРОДАВАНИ от племенните главатари!Тези глупости в стил "Чичо томовата колиба" ги забрави!Как мислиш,ако едно племе тръгне срещу екипаж на кораб,кой ще е по-силния!?Нещата са далеч по-сложни,отколкото ти се иска!Самото съществуване на т.н."фактории" е показателен!Че запада е алчен е вярно,но вината не е само негова!От черно-бяло мислене полза няма!

27

Циник до Честен

преди 5 години

Африкански племенен вожд - за немските колонизатори:"Немците дойдоха с MG ( Maschimengewehre ) - картечници - но донесоха закон и ред!"Какво стана - когато "лошите колонизатори си тръгнаха ? Африкански и арабски "Уорлордове" се върнаха към братоубийствата и племенните вендети! За "богатствата" ...без "белия човек" - петрола за камиларите - нямаше да има стойността на шепа фурми!И ти си се извъдил - филантроп!Писнало ми е от такива!

26

Анонимен

преди 5 години

До ЧестенМи то по тая логика и дедо ти е крал и грабил.

25

До 35

преди 5 години

Има някаква историческа справедливост в това, което казваш.Но тези мигранти не са ни нужни.

24

Честен

преди 5 години

Защо бежанците по целият свят искат да се преселят: Европа, САЩ?Един от вариантите е: Стотици години назад, англичани, испанци, французи, португалци и в по-ново време и Америка завладяха и ограбваха природните богатства на десетки страни. Като върха на мародерството бе заробването на африканските *** и циничната им разпродажба като *** по пазарите.Е, господа. Дойде време техните внуци и пра-пра внуци да искат и та да " вкусят " от СОБСТВЕНИТЕ си богатства Мисля, че това е тяхно право!

23

баба мара

преди 5 години

на кораби и до наи близкото африканско пристанище

22

Циник

преди 5 години

Навремето по граничните бразди и бодливатаа тел на европейските държави - оставаха трупове на малкото европейци дръзнали да "избягат на запад" .През 89 в Германия полиция и митница - организираха ( цитирам Kabel 1 немска телевизия ) генералщабно планевани акции за залавяне и депортиране на имигранти от източните страни.Които не искаха джамии и социал - а работа за дребни пари.Днес - милионите навлеци "си избират" къде и кой да им слугува..и колко да им плаща за лежане и размножаване.

21

някой

преди 5 години

В България живеят хора от различни религии и повечето работят, за да издържат семействата си. Визирам българските мюсюлмани/турци или каквито се определят/ на които им се къса з-адника от работа на тютюна, дали са съгласни да работят и да издържат семействата на "***"? След като всички се смятаме за ХОРА, трябва да разберем, че освен права имаме и задължения!

20

Анонимен

преди 5 години

Трябва драстични репресивни мерки срещу тези азиатски орди,като обграждане на лагера с бодлива тел и електричество да се хвърля през оградата само хляб и вода!Азия и Африка въпреки ,че уж са много бедни продължават да раждат имат много висок прираст на населението си !Къде мислите тези деца след време ,ще отидат да живеят?Стотици милиони ще атакуват Европа в следващите десетилетия!!!

19

Бай Иван

преди 5 години

Родните прости и кресливи грантаджии на едно посолство, няма ли да ги поканят в домовете си, нали така се изповядват евроценности ;)

18

хахаааа....

преди 5 години

България ви очаква, заповядайте!

17

1

преди 5 години

Който иска да работи и допринася за развитието на обществото е добре дошъл!Който мисли, че ще ползува само облагите изработени от други хора без да е допринесъл с нищо , да си хваща пътя обратно! Никой не е длъжен да храни многолюдната челяд на мързеливци!

16

Анонимен

преди 5 години

Има елегантно решение - да се заравни с булдозери мястото зад Ред Скуер и там да си побият вигвамите...