8

TT

преди 5 години

Изглежда на туристите не им харесва вече да почиват наблъскани един до друг като копърки в кутия и да ги хранят с храна която и кучетата не ядат...В цялата работа има и нещо положително. При по-малко туристи ще е нужен и по-малко персонал...който също липсва. Ето как отпада един от проблемите на дебеловратите хотелиери...

7

Анонимен

преди 5 години

Спешно да се вкарат обеднели руснаци, може и озверели от глад севернокорейци и да им се плати почивката от бюджета за да се спаси сезона.

6

Анонимен

преди 5 години

Бетонираха и чалгаризираха крайбрежието и сега каквито и примамки да правят отлива е неизбежен.Хората искат да почиват сред природа,не сред бетон, сергии и чалгари.

5

Стойчо Запрянов

преди 5 години

Браво на хотелиерите!!! И тази година ще почивам на родното Черноморието ! Предателите да се махат в Гърция.

4

Анонимен

преди 5 години

Точно преди час имаше статия колко добре било на Черноморието. Сега пък отлив? Българина не знае как се прави туризъм, факт. Аз завърших Туризъм в САЩ и като си пуснах документите в БГ нямаше интерес че съм бил много квалифициран. Търсят чистачи и сервитьори, а тези кратуни който си мислят че разбират от туризъм са на някой братчед, вуйчо, леля или свекърва.Без коментар, БГ е много зле в туризма.

3

Анонимен

преди 5 години

Ама още ли има м-р на туризма?

2

МутроХотелиер

преди 5 години

Какви безплатни нощувки? А как ще си платя поръчковия джип ?Не може ли да им давам малко повече от храната с изтекъл гаранционен срок или по една допълнителна чашка от цар кировата ракия ? Нещо като СуперОл Инклузив .....

1

Българин

преди 5 години

Това ли измисли Ангелкова?Топлата вода - ах ха ха ха