35

ss

преди 5 години

До Анонименnormalnite robi iska6 da kaje6.to4no taka robite da mal4at

34

Анонимен

преди 5 години

Хубава работа...ама турска!

33

Анонимен

преди 5 години

А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА

32

привет от Германия

преди 5 години

Ердоган е обречен !Нищо хубаво не вижда човек който плюе в паницата от която яде и реже ръката която му е помогнала ! Ердоган много бързо забрави ,че западът му помогна да изкара Турция от калта и да я направи икономическа сила ! Куче което не знае да лае ,на стадото вълци докарва ! Откакто започна да лае срещу тези ,които му помогнаха , неблагодарният султан докара вълци в стадото ,тоест принуди запада да направи така ,че Турция да изпадне в иконмическа криза ! Хем е диктатор ,хем глупав

31

Анонимен

преди 5 години

Привет от Германия / Алманиядан селямлар / Един къс Ердоган кючек в ла минорАман Ердоган , джанъм Ердоган ал шапканъ чък гит Ердоган Превод Аман Ердоган , душа моя Ердоган вземи си шапката излез и си заминавай Ердоган

30

Анонимен

преди 5 години

До 2023 г.времето е много и всичко може да се случи!Сметки от сега какво щяло да се случи ,са сметки без кръчмар/султан/.!

29

Анонимен

преди 5 години

Групата от 15 до 29 никой не я брои, защото ни имат пари ни нищо ...А Ер дьо *** ще си управлява, щото който му се изпречи на пътя, бива разстрелван, арестван или поне "гонен".

28

Анонимен

преди 5 години

ерата на султана беше до тук

27

Анонимен

преди 5 години

браво

26

привет от Германия

преди 5 години

На " султана " му дойде като гръм от ясно небе ! Заваллията !На турският народ такива султански номера не му минават ! Търпяха го търпяха го докато прелее чашата ! Султана освен ,че им докара куп икономически кризи ами и назначи зет си за директор на централната банка и султанската фамилия да разполага с парите на турците ! Е турчин не може да се примири с това до га гледат в очите и да го лъжат и крадат ! Дори хора които преди са гласували за ходжата ,сега гласуваха за опозицията !

25

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименОще незнае как се избира общински съветник и тръгнал тука акъл да дава? Алооо общинските съветници се избират от народа и всяко решение свързано с бюджета се взема с тяхно гласуване!...........Ами нмого хубаво ,че общинските съветници се избират от народа ,а не от Ердоган !Народът щом е избрал опозицията да командва тези общини ,значи ще избере и общински съветници от опозицията ,а не от хората на султана ! Затова медиите в Турция гърмят ,а султана е като покойник ! Голма загуба

24

Ангел

преди 5 години

Ердоган няма да даде Турция без бой! Загубите на няколко кметски места само могат да го раздразнят още повече.Убеден съм ,че някой ден ще падне насилствено. Възможни са граждански войни от страна на Кюрдите.Силно вероятно е и разцепване. Очаквам също и Запада да се намеси пряко!Общо взето нищо добро не ги чака ***!

23

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименЩом всички медии в Турция казват ,че опозицията ще разполага с парите на тези големи общини ,значи никакви общински съветници / хора на Ердоган / не могат да влияят на решението на кметовете на опозицията ! Това е голямата болка на " султана " , затова е като покойник , няма кураж , знае че е загубил прекалено много !

22

привет от Германия

преди 5 години

До ТурчинаНе знам тази партия кога и колко пъти е била на власт , но ми пишеш за времена когато турците са били слепи и капсуловани ! Сега турското общество е прозападно ориентирано ,всеки турчин има роднини в Германия и други западни страни , много добре знаят какъв е живота тук и какъв в Турция ! А републиканската народна партия поне в този момент има най-демократичните и образовани представители ,които съ и прозападно ориентирани ! На турците лека полека им идва акъла в главата !

21

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименАбе момче какви общински съветници на Ердоган щели да решават какво да става в общините ,които вече са на опозицията ?!Кметя решава , той има последната дума , общинските съветници са подвласни на кмета , те са просто негови помощници ,а кмета решава дали да се съобразява с тях или не ! А кой ги избира тези общински съветници ,това вече не знам ! Може пък кмета да ги избира и назначава на работа ,кой знае ?!

20

Анонимен

преди 5 години

Как какво ще прави Ердоган? Той има голям приятел в Москва, ще му отиде на гости.

19

привет от Германия

преди 5 години

Само Републиканската народна партия / Джумхуриет халк партиси / ще оправи Турция ! Всички в тази партия са демократи , високо образовани ,ерудирани и светски ориентирани , това е партията която преди време Мустафа Кемал Ататюрк създаде ! Светлото бъдеще е пред турския народ !

18

до 2023 година

преди 5 години

я камилата , я камиларя, я ердоган....

17

привет от Германия

преди 5 години

Това беше ясен сигнал ,че турците не искат властта да е в ръцете на един човет и то ислямист ! Ердоган ако иска да остане президент на страната трябва да промени мисленето си и действията си колкото и да не му харесва това ! Но според мене вече е късно да се променя , Ердоган дори и да се промени няма никакъв шанс за него защото западът вече го е взел на мушка и винаги ще прави така ,че икономиката на Турция да се срива и отчаяните турци да гласуват против него и да го свалят от власт !

16

привет от Германия

преди 5 години

" Местните избори не променяли разпределението на властта " ?!Местните избори променят разпределението на доходите по общините ,а щом взимаш парите значи взимаш и властта ! Всички големи градове и общини са на опозицията , кметовете на тези общини решават как да харчат парите които тези общини печелят ! Единствената възможност на "султана" е да им измисли обвинения в тероризъм и на тяхно място да сложи свои хора , но ако направи така този път това наистина може да му откъснат глупавата глава !