75

101% турчин

преди 5 години

Турската икономика може само да расте,.. е понякога и надолу.Всяка година заплатите в Турция растат, а инфлацията даже още повече. Всяка година милионерите в турски лири растат, а тези в ? намаляват.А във Венецуела даже са трилионери, затова ердо подкрепя Мадуро и следва светлия му пример.

74

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да говору тука петата колона, турция дълго и мъчително ще задълбава все по-надолу и като икономика и като имидж и като демокрация. Миналата година същите твърдяха как турция просперирала икономически и ставала тигър, а тя се оказа едно жалко коте. Тръмп му каза "бау" и то се изпонаака икономически. Всяка година докато ердо е на власт лирата ще пада с 50%. Турците да си изберат колко години.

73

Втора легия

преди 5 години

Загуба за хората, печалба за ско.то.ло.зи.те.!.

72

FSM1453

преди 5 години

Ердоган спечели с 52%Опозицията 38%Каква загуба хахах

71

От бореца

преди 5 години

50% в колиби и землянки, 20% кюрди и 20% в чужбина, прогресира.!.

70

Анонимен

преди 5 години

Изгони интелегенцията, но явно са останали мислещи хора.

69

100%TURK

преди 5 години

Първо: партията загуби предишната си жизненост. Тя вече не се бори, няма цел и не знае накъде иска да води Турция.Какви са тия дъпотии...?Ердоган си осъществява плановете един по един. А на завиждачи като гюбреджията от (уж) Германия, един съвет....Нека прочете малко история. Какво е било преди Ердоган, който и какво след него. Брано лозе беше Турция едно време.

68

Анонимен

преди 5 години

Ще го самоубият.

67

Анонимен

преди 5 години

Заради Ердоган и неговото желание да се възроди ислямска турция , сега Турция е в криза , изпокара се с Америка , което има видими последици , загуби мястото си в Европейския съюз и ще продължават загубите да валят , и то само заради един човек , наш боико не е навредил и на половина на България колкото Ердоган на турция , тази негова жажда да възроди Османската империя е гибелна , толкова мрази Ататюрк че дори и летището което беше на негово име закри за да избледнее унищожит, на османската имп

66

Анонимен

преди 5 години

А някой запитвал ли се е какво ще прави Меркел?А дали Владимир Путин няма да добави още две Републики към Федерацията?Е, зависи колко ще слушкат жендарите...Хихихихихихихххххииииии!!!

65

Анонимен

преди 5 години

Поредната турска сапунка

64

Анонимен

преди 5 години

Ердоган какво е направил за Турция в рамките на16г.Кемалистите не могат да го сънуват !!!

63

Abdullah

преди 5 години

Да живеят новите кметове на Анкара и Истанбул!Свободният дух на Ататюрк ще въздигне Турция отново!

62

Анонимен

преди 5 години

привет от Германия дуписе офис ли отвори там ,че само плюеш вьрху гюктурке..

61

привет от Германия

преди 5 години

До ТурчинаВърви на лекар братко / доктора гит кардешим !

60

Анонимен

преди 5 години

Интересно, за новите две придобивки нито дума..А иначе се пишат за кемалисти.Бил ли е Ататрк националист.Бил ли е Ататюрк вярващ.Да и да... Но не и глобалист.За това че са узурпирали веруюто му, и сьс воени преврати и затвори не успяхте от как го отрровихте донмета..Малииий какви крокодилски зьлзи от *** .Аланколууу и Ердоган да изчезне, посятото остава с здрави корени

59

Анонимен

преди 5 години

Аллах сиксин сизи!

58

Турчина

преди 5 години

Гюбреджия, защо не ни разправяш колко добре е била Турция преди Ердоган?

57

привет от Германия

преди 5 години

До До привет от германиГолеми смешници сте като започнете да се правите на османлии и не знам си какви още извратеняци ! Какво значение има дали Ататюрк е турчин или дьонме ?! Най-важното е ,че е направил Турция светска държава ! Най-важното е ,че сам успя да спаси Турция от англичаните и други врагове при битката в Чанаккале ! Да , донякъде беше диктатор , но диктатурата му беше в това ,че насила се помъчи да направи от диваците хора , да ги направи мислещи същества, а не религиозни фанатиц

56

Анонимен

преди 5 години

До До привет от германиdyonme si ti maykati sled kato ne priznava6 nay golemiq .imenno Ataturk.coveka preobrazil edna srednovekovna imperiq v svetska republika.