90

Циник

преди 5 години

Сергей Димитриевич Станишев .... по чисто стечение на обстоятелствата - син на Димитър Станишев секретар на ЦК на БКП .... изумителното е, че такъв - ни българин ... ни руснак ... прави кариера в страна - обявила с нарочен закон - комунистическата партия за престъпна...използвал България за трамплин да се намърда в щедро финансирания европарламент. От сой...така да се каже! И тука вместо да извикат - българските селяни - сериозно му викат "политик" А европарламента вече е новата Коминтерна!Отвр

89

А сега де

преди 5 години

Станишев е по голяма жена от Жената Нинова. Само Корнелия Нинова е в състояние да изгони крадливата шайка-ГЕРБ.

88

Анонимен

преди 5 години

Станишев може да е всякакъв както обичат да го обиждат неговите опоненти в БСП и извън БСП. Гей обратен и т.н. , но дълбоко в душата си той е демократ и точно това не могат да му простят българските "социалисти".

87

Чочо

преди 5 години

Избирателите на Бесни Страшни Пенсии,са или дърти като вехтия завет,или младежи пострадали от чернобилската авария.Не им се сърдете,нормално е да имат мозъчни увреждания.Амин.P.S-Дали ще го има Станишев в евролистите-все тая.

86

Ха-ха

преди 5 години

До Един от СеверозападаСерГей НИКОГА вече не може да бъде N1,той е бита карта отдавна.Естествено има солидни връзки,но няма да му помогнат много-за всички е ясно,че дърпа БСП надолу.Ама техен си проблем.

85

Анонимен

преди 5 години

Станишев е емблематична фигура дала принос за скъсването с комунизма и придвижването на българските социалисти към европейските стандарти за социализъм. Неговото бламиране ще е ясен знак че БСП отново е станала БКП и се е върнала към болшевизма и съветизма.

84

Един от Северозапада

преди 5 години

До Ха-ха"Всъщност не е голяма жертва,ако го сложат на задно място да не дразни народа.С преференцията винаги може да се притика напред."---Добре разсъждаваш, но този има его , като Баце-иска да е 1.....Но, когато се целуваше под мостовете, когато плати на любовницата си, която по-късно му стана жена, 2 милиона, уж за реклама, когато последните дни, прие закон, да не се закачат никой от бившите, паднали от власт-отврати народа. А и не съм чул една твърдо казана дума, от която да не се отметн

83

Верно

преди 5 години

До Анонимен"Напрежение в БСП винаги има.Комунистите и майките си ще продадат,за да захапят някой кокал."Така е.Виж,при ГЕРБ е различно-там Вожда разпределя суджуците и всеки си знае мястото.Ако се полакоми за повече-изхвърча.В ДПС е абсолютно същото,само че там му викат "порции".

82

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ще загуби изборите ,спор няма ...БСП печели ,избори на есен и за НС.Проектът ГЕРБ се изчерпа .

81

Един от Северозапада

преди 5 години

Не съм социалист, но включат ли този гол *** в листите-загубата им е сигурна.

80

Ха-ха

преди 5 години

До Анонимен"*** е опортюнист"Знаеш ли въобще какво е "опортюнист"?Или я караш със старите клишета?Опортюнизмът в съвременния свят е напълно положително нещо,трябва да си пълна буд.ала да не се възползваш от възможностите!Естествено,иска се добра преценка кога трябва да пропуснеш някои от възможностите,в името на дългосрочни цели.Тука вече е слабото място на ***.

79

Анонимен

преди 5 години

Просто няма място за всички в партията .А Станишев 20 г не слиза от ефира .ПЕС му е достатъчен ....

78

Анонимен

преди 5 години

Напрежение в БСП винаги има. Комунистите и майките си ще продадат за да захапят някой кокал.

77

Ха-ха

преди 5 години

85% от членовете на БСП може да искат СерГей,ама 100% от периферния електорат не го иска!А периферията прави разликата и трябва да и се даде каквото иска!Всъщност не е голяма жертва,ако го сложат на задно място да не дразни народа.С преференцията винаги може да се притика напред.

76

Анонимен

преди 5 години

Станишев е наивник. Не вижда ли че Нинова подкрепяна от външни сили направи сталинистки преврат в БСП?

75

Анонимен

преди 5 години

Станишката е готин.

74

Анонимен

преди 5 години

Този форум добре показва какъв змиярник е БСП.

73

Анонимен

преди 5 години

Станишев е здрав другар. Има добър произход и е получил добро образование. Затова днес го ценят и извън България.

72

Анонимен

преди 5 години

Станишев е истински социалист. *** е опортюнист.

71

:)

преди 5 години

Някои всеизвестни факти за С.Станишев:син е на Димитър Яков Станишев-бивш секретар на ЦК на БКП,защитил е дипломна работа на тема"Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия"и по-късно дисертация на тема"Система на служебно повишение на висшите граждански чинове..." в Московския университет.До 1996 г.е руски гражданин.До назначението му за премиер на България не е имал трудова книжка-никога не е работил и не е плащал данъци.