28

mdaa

преди 5 години

БГ е разпределителна площадка - идват хиляди, стоят, регистрират ги, през това време други идват , някой заминават и така ние сме все сборен пунк за разпределяне и все сме си пълни с мигранти които трябва да хрантутим.

27

axa

преди 5 години

До Анонименама и да си плати, не после да ни вдигат вноските и дефакто ние да ги храним

26

daaa

преди 5 години

съгласно подписаните ни с ЕС закончета тази "засилена"охрана не е за да ги спира, не ни се разрешава, а за да ги регистрираме, което ЕС ни задължи след като подписахме и се съгласихме. така че докато сме в ЕС няма спасение от мигрантите никакво.

25

Анонимен

преди 5 години

Меркел ханъм да им изпрати веднага самолети в Солун и да си ги прибере.Тя ги покани, защо да се мъчат да минават незконно граници на държави които не сме ги канили.

24

Анонимен

преди 5 години

Трябва моментално в Благоевградско ,да се мобилизират запасните картечари и дано са останали повечко картечници по складовете на БА и ГП!

23

Шопо

преди 5 години

Кой че дойде в нашата бедна България,бе !!?

22

казаХ

преди 5 години

Миниране на границите с Гърция и Турция и "добре дошли" на нашествениците.

21

gastro -seksolog

преди 5 години

До Професор *** в русия-да се олабиш-щом Путин те възбужда

20

анонимен

преди 5 години

Изкарайте старите граничари, само те знаят как се пази граница. Тия новите са умряла работа...

19

men

преди 5 години

вместо два търбуха граничарски дето си делят лептата сега са 4 и мигратните щат не щат ше тря два пъти повече кинта да извадят. да сложат още да речем 128 и нема да има парса за сички и пукнат мигрантин нема да мине и ше си останат при гърчолята. а те гръчолята от едно време още са интернационални нема да ги мислим - албанюги и българи им слугуваха последните 30 години а български момичета им масажираха простатите шото албанките са грозни като кучета.

18

Анонимен

преди 5 години

Ордите идат, лайнарците пищят, защото не могат с нищо да се защитят.

17

Анонимен

преди 5 години

да ги качат на самолети и директно в покоите на Меркел

16

Професор

преди 5 години

Трябва да се наложат нови и мощни санкции на Русия. Путин е виновен за всичко. Виновен е дори за моя запек както и липсата на ерекция.

15

Louis

преди 5 години

То и да няма особена охрана на границите, мигрантите не са проблем, особено от Туркса страна, понеже там стандарта вече по висок от БГ. По добре да се захванете с оправяне на институциите и съдебната система!

14

Анонимен

преди 5 години

и какъв е плана, да ги храните и поите ли? Границата трябва да се пази а пресичането и е престъпление, което трябва да бъде наказвано строго! Тези "бедни" хора са по-богати от мнозинството български граждани

13

tjt

преди 5 години

Руското, гадно Жуже организира ново напрежение точно преди изборите за ЕП-на всеки що-годе мислещ човек му е ясно за какво иде дума!!

12

БГ ТОЛЕРАНТНОСТ БХК

преди 5 години

Това са мирни и добронамерени обикновени хорица, бягащи от ужасния зъл дух на войната! Погледнете урижените им лица и вътре дълбоко в себе си ще усетите, че те са изстрадали! Погледнете снимката и ще се уверите, че в тази тълпа е съставена от доктори, адвокати, юристи,ядрени физици,химици,нобеови лауреати,професори, лектори, математици, програмисти, инжинери, геодезисти! Това на снимката да ви прилича на сгаH, желаеща да паразитира на гърба на западното общество, да изнасилва, да граби и трепе?

11

Анонимен

преди 5 години

Германия и цяла европа проспаха модернизирането и развитието на технологиите като се занимават вече 5 и повече години с мигранти и бежанци.Китайците затова и ще продават технологии и техника, но важното е да се харчат пари на данъкоплатците за глупости.Демографски проблеми не се решават със стоварването на *** от другия край на земята, която няма отношение към култура и образование.Но пък се избиват комплекси за вина от преди 70 години,сякаш сегашните поколения са виновни за миналото

10

Професор

преди 5 години

До 9В Сирия войната тепърва започва запалена от Путин. Путин е враг на мира и демокрацията. Освен това не съм кашкавал. Мразя кашкавал. Мразя млечни продукти. Ям само кренвирши със шарена сол и кисели краставички.

9

Анонимен

преди 5 години

До ПрофесорВ Сирия войната свърши вече къде е тая война бе кашкавал?