36

Анонимен

преди 5 години

И колко емигранта убиха? 0 ... пфффф....

35

GENERAL PYRKO

преди 5 години

napliva ne moze da bade sprian samo s policia - triabva i armiata da pomaga inak za kakvo ni e armia kogato vanshni zaplaxi ni zaplashvat - da si iskarat zaplatite vsi4ki voeni na granicata -pile da ne frakne .......

34

Анонимен

преди 5 години

Да ги товарят на корабите и в америка или в канада да ги карат, там либерастите ще им духат без пари

33

до-33--ГЕРБ

преди 5 години

То и на бай Тошо успехите никой не може да ги отрече ,но ако бъдем съпоставени с други държави редом до нас се вижда ,че спрямо другите сме били пълни аутсайдери---та и сега ГЕРБ винаги ще намерят със какво да се похвалят заплатите скочили много ,построили магистрали ,нямало безработица и мноооого щедри обещания, ама за в бъдеще време--само ,че у хората има УСЕЩАНЕ ,че нищо от това не е точно така а е грубо преувеличено и изопачено ,а истинското положение е бедствено --всичко бяга навън за да се

32

Всичко се е знаело..

преди 5 години

Постепенно ще се запълнят първо най.платените и социални държави и после е нашия ред--за нас е още по лошо ,че тук ще дойдат аудсайдерите със всичките си минуси...вече се чува тук таме как по богати чужденци от арабския свят се заселват в разни почти запустели села и изкупуват къщи --всичко е в много начален етап ,ама за нула време може да има рязък обрат, а и в селата ни какъв е пущинак и всичко се купува за без пари..те като нямат държава ще дойдат и ще купят--поне тука няма бомби от горе...

31

!!!!!

преди 5 години

До български бежанецНе всички живеем зле в България, който е оправен се оправя навсякъде.А и не виждам, защо са ти виновни само ГЕРБ. Който и да дойде на власт няма да ти даде наготово нищо, а ти ще продължиш и следващите да обвиняваш за мизерията.

30

евакуация

преди 5 години

Знаеше се разбира се. Аз бях на почивка в Египет и наблюдавах невероятната радост на Египтяните когато показаха как самолета се врязва в кулата.Просто това си чеше предизвикателство, което Буш нямаше как да не приеме.Същото ще стане сега и с Венецуела. Хиляди апартаменти по черноморието чакат да приютят руснаците които се евакуират от русия. Така както са правели Врангел и неговите офицери през 1920 те.

29

Анонимен

преди 5 години

хак да им е на гърчилята българската земя. разплатата от оня горе тепърва започва. който е свикнал с много трудно привиква с малко.

28

български бежанец

преди 5 години

Към България никой не иска да преминава както виждам, явно са чули че там е зона управлявана от ГЕРБ и цари глад и мизерия.

27

Всичко се е знаело..

преди 5 години

Най вероятно това е и глобализъм на практика и изпълнение на нечии замисъл още 10 г и цяла Африка и половин Азия и то най-бедните им части ще са омесени с гордите ариици и незнам си какви нормани и англосакси--в Русия е същото навлизане ,но на мюсюлмански народи --скоро лафове като ,,европа на нациите,, ще са изцяло изпразнени фрази защото всеки ден етническия модел в цяла Европа се променя и подменя--натиска от свежа чуждоземна кръв е огромен имат много бързо възпройзвеждане ,а ние сме аут.

26

Всичко се е знаело..

преди 5 години

Много добре нашите правителства и това на САЩ са знаели какво ще се случи след като влезнат в арабския святс оръжие и като въоръжат стотиците кланове и племена и като им вземат петрола и като им разрушат ЦЯЛАТА инфраструктура--преди инвазията така ли беше ? ТАм ги трепят и мрът от глад болести и бомби тука ги нещат,разбирам ,че някой иска да ги няма ама ги има--а и невърви уж сме хуманисти пък да ги издавим по моретата нестава--щом са дошли до тука, смятайте че махане няма...

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонименохоо интегрирани били 60%, това кой цецо-крадецо ли ти го каза? Нищо подобно, живеят в гета, вземат помощи, смъкват пари и от всякакви незаконни дейности, полиция не смее да влезе а местните продават и се изнасят. Интегрирали се били, дали има и 5% от мигрантите, които работят.

24

Мулти-култи политика

преди 5 години

Мулти-култи,политиката на Меркел-пълна катастрофа.Интегрират се успешно в германските социални служби.И ще се интегрират,колкото нашите ц...ни.Всяка сутрин в шекер маале и Столипиново ,*** е около кофите,никога вътре.Чистотата го събира с фадроми.Правилата си налага тълпата.А някои им се радват, такива са им били ,,традициите,,

23

мак

преди 5 години

Ще става все по-страшно. Видя се, че никакви лагери не ги удовлетворяват, нито ги спират границите, а пък законите са на тяхна страна, на "онеправданите", на които сме длъжни. Европейските страни ги приютяват кой където може, но те пак имат претенции. Как се чувства маминка, като гледа несгодите на гостите си и действия на службите? Още ли смята, че всеки е добре дошъл? А защитниците на правата всякакви, те какво мислят?

22

Анонимен

преди 5 години

Дори те ви съжаляват вас, че сте много" умни"!Аз потвърждавам! Повечето българи са "дървени философи", които си мислят, че са пенкилери!

21

до 21

преди 5 години

Бил съм в Германия много време. Лъжеш като ***.

20

Анонимен

преди 5 години

В случай на нужда, границите не бива да се охраняват само от полиция. ТОЧНО затова е създадена и й се плаща на армията - защита на държавата от ВЪНШНИ посегателства и нашествие. Полицията е да опазва реда В държавата.

19

Анонимен

преди 5 години

Направо ги съжалявам Германия но нека да видят какво ни е на нас с ромейте.Боже до преди два часа плюехте Германия сега ги "съжалявал".60% от мигрантите са интегрирани. Дори в заводите на BMW е пълно с мигранти наред с немците. Заемащи тези функции където роботите не могат да се справят. В Германия мигрантите се претопяват и успешно интегрират. Дори те ви съжаляват вас, че сте много" умни"!

18

Анонимен

преди 5 години

Тия разбират само от сила да ходят в страните си и там да си правят золумите.

17

Анонимен

преди 5 години

Ne boite se v bg niloi ne iska da ostava samo tia s magasinite kafetata testr.garzi turzi kurdi albanzi dr siriizi ostavat saradi 10% danak i lekite eftini jeni